Merhaba, uzun süredir eşimden şüphelenmem üzerine burayı takip ediyordum artık üye olup tek başıma içinden çıkamadığım bu durum için farklı fikirlere ihtiyacım olduğuna karar verdim.
Eşim ile bir buçuk yıllık evliyiz, hamileyim. Hamilelik öncesinde hiç bir sıkıntımız yoktu, kıskançtım ama bu kadar kendimi kurmuyordum - ya da kurduğumu sandığım her şey gerçek.
İlk aylarda kötü bir hamilelik geçirmemle birlikte beraberliği askıya aldık, ben ailemin yanında kalmak zorunda kaldım o sürede eşimden ve evimden biraz soğumuş olmalıyım ki döndüğümde eski istek ve arzum yoktu. Eşim hep istekliydi ama ısrarı yoktu, bir kaç ay böyle devam etti ve eve geç gelmelere başladı bazen saat 3ü 4ü bile bulduğu oluyordu, görüntülü arayıp kontrol ettiğim zamanlarda oldu genelde arkadaşlarıyla birlikte ya da işteydi. Ama telefon şifresini gizlemeye başladı, sordum bir kere söyledi o gece uyurken bakmayı denedim şifre yanlıştı.
Sürekli telefonunu gizli tutuyor olması, lavoboya duşa bile telefonla giriyor olması, kayıtlı olmayan bir numara aradığında açmaması, sosyal medya hesaplarından asla benimle birlikte veya benimle ilgili bir gönderi paylaşmaması beni iyice kuşkulandırdı. Hep sorguladım bu arada bana hep yakın davrandı beni asla aldatmadığını buna gerek duymadığını söyledi. Güvenmiş gibi yaptım.
En son şirket eşimde dahil bütün çalışanları tatile götürdü, benden izin aldı sürekli beni haberdar etmesi şartıyla izin verdim. Şuan tatilde dün öğleden beri ulaşamıyorum telefon bazen çalıyor bazen kapanıyor bana asla cevap verilmiyor. Çok sinirliyim iyi değilim.
Nasıl hareket etmeliyim, varsa böyle bir şey nasıl meydana çıkar ?
Biraz daha takip edip somut deliller toplayın. Bana da normal gelmedi... Hiç renk vermeyin, hiçbir şeyin farkında değilmişsiniz gibi davranın
Ben hep kadinlar subhelenirse dogru yere subhelenir dusuncesindeyim ama hamilesiniz bebeginize zarar veriyorsunuz sakin olmaya calisin.belkide dusundugunuz gibi degil bi qariplik varsada cikicaktir ortaya
Size olan tavirlarinda bir degisiklik var mi ?
Daha mi ilgisiz ?
Somut bir seylere ulasmak icin sabretmeniz gerek,muhakkak bir acik verecektir.
Bu arada sifreyi yanlis verdigini soylemediniz mi? Telefonuna neden bakmasina izin vermedigini sorunca ne diyor ?
Diger dusuncelerinizde hakli misiniz bilemem ama defalarca aramaniza ragmen esiniz telefonunuzu acmiyorsa engelleyin,eve de almayin gorsun dunya kac bucak.
Şu an otelde aldatıyor bence... Bu kadar da belli edilmez ama.
Hamile bir esi varken uzakta,duymama luksu yok bence. Kac defa aradiniz? Saat kacti aramalarinizda? Bunlar onemli. Esinizi en iyi siz tanirsiniz, kacta yatar kacta kalkar,icki icer mi icerse ne kadar icer,sarhos olur sizar mi vs vs. Ben normalde cok hosgorulu davranirim,esim her yere gider gezer istediği saatte gelir,sabahlara kadar eglence ortamina da takilabilir,ayni sekilde ben de gidebilirim ama telefon duymamak diye bir sey soz konusu degil hele uzaktayken.Sakin olmaya çalışıyorum elimde haklı bir delil yok, toplantıdaydım dün gelincede yorgundum uyudum yeni uyandım dese ne diyebilirim ki ?
evet eşinizin hareketleri şüpheli, sabırla bekleyip bir açık yakalamanız lazım
fakat şu da dikkatimi çekti, zorunluluk yüzünden ailenizin yanında kalmışsınız (ne kadar süreyle?) ve döndüğünüzde evinizden, eşinizden soğumuşsunuz
şimdi düşünüyorum, ben olsam, mecburi şekilde eşimden ve evimden ayrı kalmak zorunda kalsam, evime de eşime de dönmek için sabırsızlanırım
hatta 3-4 günden fazla ayrı kalamam yani, ne yapıp edip başka çözüm yaratmaya çalışırım
bu olayların evveliyatında sağlıklı, sevgi dolu bir ilişkiniz olduğuna emin misiniz?
Birebir görüşmesemde tanıyorum dün giderken resim atmış onlarla gittiğini biliyorum ama ne fark eder ki çıkıp bir başına eğlenmeye gidebilir beni aldatabilir her türlü mesela anlık heyecanlar yaşıyor olabilir uzun süreli bir ilişkisi ve bir sevgilisi olmasa da..Şirketin tatile götürdüğüne emin misiniz? Çalışma arkadaşlarını tanıyo musunuz? Onlarda orda mı?
eşinizi ihmal etmişsiniz zorunluda olsa...Diyelim aldattı, boşancakmısın. Eğer boşanmayacaksan, aldatmayı ortaya çıkarıp yüz göz olmayacaksın. Sevginle, ilginle onu tekrar kendine bağlamalısın. Erkekler genelde eşleri hamileyken daha çok aldatırmış.(istatiklere göre) İnşallah düşündüğün gibi değildir.Hayırlı doğumlar dilerim.Merhaba, uzun süredir eşimden şüphelenmem üzerine burayı takip ediyordum artık üye olup tek başıma içinden çıkamadığım bu durum için farklı fikirlere ihtiyacım olduğuna karar verdim.
Eşim ile bir buçuk yıllık evliyiz, hamileyim. Hamilelik öncesinde hiç bir sıkıntımız yoktu, kıskançtım ama bu kadar kendimi kurmuyordum - ya da kurduğumu sandığım her şey gerçek.
İlk aylarda kötü bir hamilelik geçirmemle birlikte beraberliği askıya aldık, ben ailemin yanında kalmak zorunda kaldım o sürede eşimden ve evimden biraz soğumuş olmalıyım ki döndüğümde eski istek ve arzum yoktu. Eşim hep istekliydi ama ısrarı yoktu, bir kaç ay böyle devam etti ve eve geç gelmelere başladı bazen saat 3ü 4ü bile bulduğu oluyordu, görüntülü arayıp kontrol ettiğim zamanlarda oldu genelde arkadaşlarıyla birlikte ya da işteydi. Ama telefon şifresini gizlemeye başladı, sordum bir kere söyledi o gece uyurken bakmayı denedim şifre yanlıştı.
Sürekli telefonunu gizli tutuyor olması, lavoboya duşa bile telefonla giriyor olması, kayıtlı olmayan bir numara aradığında açmaması, sosyal medya hesaplarından asla benimle birlikte veya benimle ilgili bir gönderi paylaşmaması beni iyice kuşkulandırdı. Hep sorguladım bu arada bana hep yakın davrandı beni asla aldatmadığını buna gerek duymadığını söyledi. Güvenmiş gibi yaptım.
En son şirket eşimde dahil bütün çalışanları tatile götürdü, benden izin aldı sürekli beni haberdar etmesi şartıyla izin verdim. Şuan tatilde dün öğleden beri ulaşamıyorum telefon bazen çalıyor bazen kapanıyor bana asla cevap verilmiyor. Çok sinirliyim iyi değilim.
Nasıl hareket etmeliyim, varsa böyle bir şey nasıl meydana çıkar ?
Hamile bir esi varken uzakta,duymama luksu yok bence. Kac defa aradiniz? Saat kacti aramalarinizda? Bunlar onemli. Esinizi en iyi siz tanirsiniz, kacta yatar kacta kalkar,icki icer mi icerse ne kadar icer,sarhos olur sizar mi vs vs. Ben normalde cok hosgorulu davranirim,esim her yere gider gezer istediği saatte gelir,sabahlara kadar eglence ortamina da takilabilir,ayni sekilde ben de gidebilirim ama telefon duymamak diye bir sey soz konusu degil hele uzaktayken.
Çok sinir bozucu bir durum. Ulaşamamaktan bahsediyorum. İnsanın o anda aklına bin türlü şey geliyor..
Diğer taraftan davranışları normal değil. Zor ama soğukkanlı davranıp somut şeyler elde etmeye çalışın.
Telefonu açınca ulaşamadığı için merak eden üzgün kadını oynayın. Öfke ile hareket edip sorular sormayın.
Önceden telefonunu kaçırır mıydı? Sosyal medyada paylaşım yapar mıydı?
eşinizi ihmal etmişsiniz zorunluda olsa...Diyelim aldattı, boşancakmısın. Eğer boşanmayacaksan, aldatmayı ortaya çıkarıp yüz göz olmayacaksın. Sevginle, ilginle onu tekrar kendine bağlamalısın. Erkekler genelde eşleri hamileyken daha çok aldatırmış.(istatiklere göre) İnşallah düşündüğün gibi değildir.Hayırlı doğumlar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?