Aradiginizi ve mesaj attiginizi gormesine ragmen cevap vermiyorsa ilk dedigimi yapmak farz olmus. Eve elbet donecektir. Almayin iceriye kalsin sokakta.Önemli noktalarda bunlar zaten, eşim alkol kullanmaz, gece hayatı benden önce varmış ama çok nadir der benimle evlendikten sonra hiç böyle gideyimde kendi kendime sabahlara kadar eğleneyim gibi istekleri olmadı. Telefon konusunda çok ihmaldir tüm gün aramasam acaba bir şey mi oldu diye düşünmez bunları bildiğim için giderken bana her saat başı haber vereceksin diye şart koşarak gönderdim. Dün öğleden beri ortada yok, wpyede girmiyor. Ellerim titriyor iyice geriliyorum. İşin tuhaf yani önce mesajlarım iletildi sonra iletilmedi sonra o iletilmeyenler sabah iletildi yani telefon açılıp kapanıyor aradığımı muhakkak görmüş olmalı.
Kaçırmazdı, evet yapardı. Şimdi beni sergilemek istemediğini söylüyor, profilde felan resmimiz var ama. Kendimi tutabilir miyim bilmiyorum, benim bir şekilde delil toplamam lazım bunu nasıl yapabileceğimi bilmiyorum.
Hiç bir şey yapma ve onu engelle her yerden, geldiğinde de eve alma35 dakika önce messenger da aktif olmuş. Evet şuan dünyasını başına yıkabilirim.
Siz işyerinden arkadaşlarını tanıyorsanız; Sosyal medyalarına bakın.. Esınızın de oldugu bı kare veya baska bişey yakalayabilirsiniz belki.. Su kişiyle gidicem demiştir o kişi baska yerde gorunmus olabilir.. Sorumsuzluk cogu erkeklerde genetık bısey sanırsam.. Eğer kongre vesaıre gıttıgını belirttiyse oteli arayın.. Su kongre ne zaman baslayacak yada bu şirket calısanlarıyla toplantım olacaktı Hala oradalar mı ulasamadım gibi.. isminizi vermenize gerek yok..Esınızın oldugu odaya telefonla baglanın bakın kım acıyor telefonu..
Hiç bir şey yapma ve onu engelle her yerden, geldiğinde de eve alma
Hayır sakin kalamıyorum. Burnundan getirip anında yanıma getirtirim şuan o durumdayım.
Zaten çoğuna baktım ya profil gizli ya da birşey paylaşılmamış. Otelin adını bilmiyorum ne yazık ki.
İnşallah bunların hepsi vesvesedir ve sandığınız gibi bir durum yoktur....Onu denedim zaten ama rakamlı bir şifre çözemiyorum, mesela bir gece telefona mesaj geldi uyandı normalde asla uyanmaz lavaboya gitti geldi ben hemen telefonu açıp arama kayıtlarını göstermesini istedim geldi saate baktım o saatte sadece vodafone dan mesaj gelmişti. Böyle kuşkulandığım zaman hep üzerine gittim ama hiç bir şeye denk gelmedim.
Arkadaşlarına ulaşabilirim ama olayı büyütmek istemiyorum.Ama size cevap vermiyor ki nasıl oraya getirteceksiniz adamı ?
Zaten çoğuna baktım ya profil gizli ya da birşey paylaşılmamış. Otelin adını bilmiyorum ne yazık ki.
Otelin adını nasıl bilmiyorsunuz. Esınız kurumsal buyuk bi şirkette calısıyorsa web sayfasında bu tur etkinlikler paylasılır Oradan kontrol edin. Yada Toplantı konusunda fikriniz varsa iş konusu hakkında en azından gittiği şehri biliyorsunuzdur oradan ipucu yakalayarak daha once gitmiş oldugu otel gezisi varsa oradan bilgi edinebilirsiniz gibi... Bi ipucu yakalamanız lazım.. En azından geldiğinde hangi otelde kaldığını sorun sonradan soruşturun..
Arkadaşlarına ulaşabilirim ama olayı büyütmek istemiyorum.
Dünden beri 29393i kere aradınız eşiniz size dönmedi .mesaj attınız iletildi yine de dönmedi.hatta sosyal medyada aktif olduğunu gördünüz yine de dönmedi.ve siz her saat başı araması şartıyla göndermiştiniz.yine de dönmedi.Arkadaşlarına ulaşabilirim ama olayı büyütmek istemiyorum.
Haklısınız çok doğru şuan beynim durmuş durumda kusura bakmayın.
Dünden beri 29393i kere aradınız eşiniz size dönmedi .mesaj attınız iletildi yine de dönmedi.hatta sosyal medyada aktif olduğunu gördünüz yine de dönmedi.ve siz her saat başı araması şartıyla göndermiştiniz.yine de dönmedi.
Olayı gerçekten buyutmeyin...
Su an ofise ulaşın Eşime ulasamadım Otel adını alabilir miyim deyin.. Mutlaka telefona cevap verecek biri vardır. Bilgi verirler..
Aradım ismimi istediler kapattım.
İsminizi neden vermediniz ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?