Aldatılıyor muyum ?

Siz işyerinden arkadaşlarını tanıyorsanız; Sosyal medyalarına bakın.. Esınızın de oldugu bı kare veya baska bişey yakalayabilirsiniz belki.. Su kişiyle gidicem demiştir o kişi baska yerde gorunmus olabilir.. Sorumsuzluk cogu erkeklerde genetık bısey sanırsam.. Eğer kongre vesaıre gıttıgını belirttiyse oteli arayın.. Su kongre ne zaman baslayacak yada bu şirket calısanlarıyla toplantım olacaktı Hala oradalar mı ulasamadım gibi.. isminizi vermenize gerek yok..Esınızın oldugu odaya telefonla baglanın bakın kım acıyor telefonu..

Aradiginizi ve mesaj attiginizi gormesine ragmen cevap vermiyorsa ilk dedigimi yapmak farz olmus. Eve elbet donecektir. Almayin iceriye kalsin sokakta.

Zaten çoğuna baktım ya profil gizli ya da birşey paylaşılmamış. Otelin adını bilmiyorum ne yazık ki.

Zaten çoğuna baktım ya profil gizli ya da birşey paylaşılmamış. Otelin adını bilmiyorum ne yazık ki.

Otelin adını nasıl bilmiyorsunuz. Esınız kurumsal buyuk bi şirkette calısıyorsa web sayfasında bu tur etkinlikler paylasılır Oradan kontrol edin. Yada Toplantı konusunda fikriniz varsa iş konusu hakkında en azından gittiği şehri biliyorsunuzdur oradan ipucu yakalayarak daha once gitmiş oldugu otel gezisi varsa oradan bilgi edinebilirsiniz gibi... Bi ipucu yakalamanız lazım.. En azından geldiğinde hangi otelde kaldığını sorun sonradan soruşturun..

İnşallah bunların hepsi vesvesedir ve sandığınız gibi bir durum yoktur....

Haklısınız çok doğru şuan beynim durmuş durumda kusura bakmayın.

Arkadaşlarına ulaşabilirim ama olayı büyütmek istemiyorum.
Dünden beri 29393i kere aradınız eşiniz size dönmedi .mesaj attınız iletildi yine de dönmedi.hatta sosyal medyada aktif olduğunu gördünüz yine de dönmedi.ve siz her saat başı araması şartıyla göndermiştiniz.yine de dönmedi.
Olayı gerçekten buyutmeyin...

Haklısınız çok doğru şuan beynim durmuş durumda kusura bakmayın.

Eşinizin davranısından emin olabilmeniz adına size yardımcı olmaya calısıyorum.. Sakin olun elinizde somut bişey cıkmazsa enfazla sorumsuz koca olarak tarihe geçer....

Arkadaşlarına ulasması durumunda bi kılıf bulunur.Mesgul cok yogun denılerek tolere edilebilecek acık kapatacak hareketler ortaya koyabilirler.Önce alternatif şeyleri deneyip en son arkadaşlara ulaşıp esınıze ulasılır olmasını sağlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…