aldatiliyor muyum

aldatma olayi oldugunu düsünmuyorum..ki bu konuda kolayca evet aldatiyor diyebilen biriyim. bu hikayeden aldatma cikmaz. fakat eşin kizla saglam samimi bir dialogta anlaşilan ki ismini fazla zikretmekten diline yapişmiş..bu bir duygusal hoşlanmamidir zannetmem fakat kendisiyle sohbet edip şakalaşmayi sevdigi bir bayan oldugu kesin. kaptirmiş gidiyor..bu da ona tokat olmuş iyi olmuş. rahat olun derim..

degil mi yani niye daha once hic soylemedi.hele yuzu kipkirmizi oldu onda tam anladim artik

aldatma degil ama hoslanma var ve bu beni deli ediyor.bana nasil yapar bunu.kendimi ovmek icin soylemiyorum ama ondan bin kat guzelim esim oyle yakisikli da degil.ben yine onu cok seviyorum ama o boyle bisey yaptiysa kahrolurum

sordum kiyameti kopardi nasi ona aldatiyosun demisim

Fiziksel bir icraate geçmemiş olabilirler belki küçük flörtleşmeler yaşanmıştır şaka yollu (!) ama etkilenmiş olduğu çok net, üzgünüm. Umarım kendini toparlar, erkeklerin aynısını kendi eşleri yapsa ortalığı velveleye verecekleri durumlar bunlar.

kendini toparlasin da evliligimize bisey olsun diyemiyorum.emin olursam onu affetmeyecegim

bence aldatma degil ama bi dusunme soz konusu.insan ya cok konustugu ya cok dusundugu birinin adini soyler
Eşinize ani tepkiler verip daha fazla düşünmesini sağlamamalisiniz.Bu durumu unutmuş gibi yapıp kızı yavaş yavaş eşinizden soğutun. Eşinizi alttan alttan işleyip kızı sevimsiz gösterin.

degil mi yani niye daha once hic soylemedi.hele yuzu kipkirmizi oldu onda tam anladim artik
Emin’im
Sana bi örnek vereyim
Ben yıllar önce fazladan bi msn açmıştım
Türker ismi geçiyordu
Sora erkek arkadaşımla barıştık falan hatırlamıyorum tam
O da bana mutlaka hoşlandığın biridir yıksa koymassın bu ismi tarzında konuştu
Gerçekten de işyerşnde biriydi
Erkek kardeşine yapıcaknış da
Geçicen o işleri
Çünkü erkekler
Kendileri hoşlandığı kızlar dan red alınca bile aynı kızdan arkadaşlarından ayarlamasını ister

Düşünüyor olmasıda bi aldatmadır benim için. Bu kadar sıkı fıkılığa en başta tepki koymak lazım. Hatta bunu adamın düşünmüş olması lazım.
simdiye kadar bi suru is arkadasi oldu bazilariyla hala gorusur hic kiskanmam.cunku aralarinda duzgun bi muhabbet var ama bu kizla degil bence

esim cok karakterli biridir nasil yapmis olabilir aklim almiyor.herkes yapsada o yapmaz derdim.hoslanma heves bunlarda aldatma

Gercekten siz kirilinca ben de uzuldum ama etrafta gordugum kadariyla cogu insan evli bekar flortlesiyor ve aldatiyor.
Flort masum kaliyor ben de buna cok kirilirdim fakat herkes normallestirdiginden ve yapmayan kalmadigindan bu konularda tek basima kaliyorum.
Umarim esiniz telafi eder farkina varir ve huzurlu birlikteliginiz devam eder

boyle bisey yapmissa ki sanki hoslanmis.ben ona ne guvenirim nede severim.ben biri hata yapinca ondan sogurum ne yapsada gecmez.hele bide boyle biseyse benim icin normalligi yok

boyle bisey yapmissa ki sanki hoslanmis.ben ona ne guvenirim nede severim.ben biri hata yapinca ondan sogurum ne yapsada gecmez.hele bide boyle biseyse benim icin normalligi yok

Dik basin onde gideniyim ve bir kere yanlis yapilsa bakmam ve sevemem sevgili nisanli olsaniz ayrilin derdim fakat evlisiniz ve aldatma yoksa sohbet saka tarzindaysa aralarindaki iliski ve ilerlemeden bitirir pisman olursa fevri olmayin yuva kolay kurulmuyor.

Bu kız eşinizin aklında ve fikrinde yer edinmiş ne yazık ki. Kardeşi ile arasını yapma muhabbeti de yanlış bulduğu hisleri bastırmak için olabilir, yada zamanla duyguları değişmiş olabilir. (Eşim ile henüz arkadaşken başka bir kız arkadaşım için sizin aranızı yapayım demişliğim vardı) Gidişat hoş değil sanki

bosanmam ama o sevgimden eser kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…