- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
kime sorarim kiza mi esime mi
degil mi yani niye daha once hic soylemedi.hele yuzu kipkirmizi oldu onda tam anladim artikKesinlikle
Kıza ilgi duyduğunu düşünüyorum maalesef
Ve bu çok sinir bozucu
Ben de akşama kadar işyerşnde çalışırken ayni zamanda gırgır şamata yapıyorum bi yandan ama eşime yanlışlıkla iş arkadaşlarımdan birinin adını söylemedim
aldatma degil ama hoslanma var ve bu beni deli ediyor.bana nasil yapar bunu.kendimi ovmek icin soylemiyorum ama ondan bin kat guzelim esim oyle yakisikli da degil.ben yine onu cok seviyorum ama o boyle bisey yaptiysa kahrolurumaldatma olayi oldugunu düsünmuyorum..ki bu konuda kolayca evet aldatiyor diyebilen biriyim. bu hikayeden aldatma cikmaz. fakat eşin kizla saglam samimi bir dialogta anlaşilan ki ismini fazla zikretmekten diline yapişmiş..bu bir duygusal hoşlanmamidir zannetmem fakat kendisiyle sohbet edip şakalaşmayi sevdigi bir bayan oldugu kesin. kaptirmiş gidiyor..bu da ona tokat olmuş iyi olmuş. rahat olun derim..
sordum kiyameti kopardi nasi ona aldatiyosun demisimEşinize.
aldatma degil ama hoslanma var ve bu beni deli ediyor.bana nasil yapar bunu.kendimi ovmek icin soylemiyorum ama ondan bin kat guzelim esim oyle yakisikli da degil.ben yine onu cok seviyorum ama o boyle bisey yaptiysa kahrolurum
esim cok karakterli biridir nasil yapmis olabilir aklim almiyor.herkes yapsada o yapmaz derdim.hoslanma heves bunlarda aldatmaGuzellikten degil de heyecan heves olabilir.
sordum kiyameti kopardi nasi ona aldatiyosun demisim
Düşünüyor olmasıda bi aldatmadır benim için. Bu kadar sıkı fıkılığa en başta tepki koymak lazım. Hatta bunu adamın düşünmüş olması lazım.bence aldatma degil ama bi dusunme soz konusu.insan ya cok konustugu ya cok dusundugu birinin adini soyler
kendini toparlasin da evliligimize bisey olsun diyemiyorum.emin olursam onu affetmeyecegimFiziksel bir icraate geçmemiş olabilirler belki küçük flörtleşmeler yaşanmıştır şaka yollu (!) ama etkilenmiş olduğu çok net, üzgünüm. Umarım kendini toparlar, erkeklerin aynısını kendi eşleri yapsa ortalığı velveleye verecekleri durumlar bunlar.
Eşinize ani tepkiler verip daha fazla düşünmesini sağlamamalisiniz.Bu durumu unutmuş gibi yapıp kızı yavaş yavaş eşinizden soğutun. Eşinizi alttan alttan işleyip kızı sevimsiz gösterin.bence aldatma degil ama bi dusunme soz konusu.insan ya cok konustugu ya cok dusundugu birinin adini soyler
Emin’imdegil mi yani niye daha once hic soylemedi.hele yuzu kipkirmizi oldu onda tam anladim artik
AynenEşinize ani tepkiler verip daha fazla düşünmesini sağlamamalisiniz.Bu durumu unutmuş gibi yapıp kızı yavaş yavaş eşinizden soğutun. Eşinizi alttan alttan işleyip kızı sevimsiz gösterin.
simdiye kadar bi suru is arkadasi oldu bazilariyla hala gorusur hic kiskanmam.cunku aralarinda duzgun bi muhabbet var ama bu kizla degil benceDüşünüyor olmasıda bi aldatmadır benim için. Bu kadar sıkı fıkılığa en başta tepki koymak lazım. Hatta bunu adamın düşünmüş olması lazım.
hic oyle bi cabaya girmem.o boyle bisey yaptiysa geri donsun beni sevsin istemem.benim icin bitmistir artikAynen
Kabullendiğinizi belli etmeyin ki devam etmesin
esim cok karakterli biridir nasil yapmis olabilir aklim almiyor.herkes yapsada o yapmaz derdim.hoslanma heves bunlarda aldatma
boyle bisey yapmissa ki sanki hoslanmis.ben ona ne guvenirim nede severim.ben biri hata yapinca ondan sogurum ne yapsada gecmez.hele bide boyle biseyse benim icin normalligi yokGercekten siz kirilinca ben de uzuldum ama etrafta gordugum kadariyla cogu insan evli bekar flortlesiyor ve aldatiyor.
Flort masum kaliyor ben de buna cok kirilirdim fakat herkes normallestirdiginden ve yapmayan kalmadigindan bu konularda tek basima kaliyorum.
Umarim esiniz telafi eder farkina varir ve huzurlu birlikteliginiz devam eder
boyle bisey yapmissa ki sanki hoslanmis.ben ona ne guvenirim nede severim.ben biri hata yapinca ondan sogurum ne yapsada gecmez.hele bide boyle biseyse benim icin normalligi yok
bosanmam ama o sevgimden eser kalmaz.Dik basin onde gideniyim ve bir kere yanlis yapilsa bakmam ve sevemem sevgili nisanli olsaniz ayrilin derdim fakat evlisiniz ve aldatma yoksa sohbet saka tarzindaysa aralarindaki iliski ve ilerlemeden bitirir pisman olursa fevri olmayin yuva kolay kurulmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?