Aldatılıyor muyum ?

Sunnylife_1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2025
69
16
3
27
Merhaba arkadaşlar eşimle 7 senelik sevgililik ve 6 senelik evliliğimiz toplam 13 yıldır birlikteliğimiz var bana hep çok değer verdi sevgisini belli etti çevremiz tarafından da özenilen bir çiftiz ikimiz de çalışıyoruz bensiz dışarı çıkmaz çarşıda cafede gezmez haftada bir cuma akşamları arkadaşlarıyla oturursa açık alanda otururlar vs peki ben bu şüpheye nerden takıldım malum havalar çok sıcak ve eşim sabaha kadar devamlı uyandığını soğuk bir şeyler içtiğini vs söylüyor devamlı ama ben çok yorgun olduğum için yattığımla sabah uyanıyorum dünde izin günümdü uykumu da almıştım gece uyandım eşimin yanımda olmadığını fark ettim mutfağın ışığı yanıyordu daha sonra lavaboya girdi o an içime kurt düştü hemen telefonumu elime aldım WhatsAppa girdim uykulu ve otomatik olarak yani eşim çevrimiçiydi bir iki dakika aralıklarla girdi girdi çıktı lavaboda da hep uzun durur zaten senelerdir neyse lavabodan çıktı telefonuna çaktırmadan baktık en son konuşması benleydi yani biriyle konuşmadıysa neden 15 dakikada insan 6 7 kez whatsapa girer çıkar

Bazı istisnalar dışında bir erkek başka bir erkekle gece yarısı mesajlaşmadığına göre aldatıyor olma ihtimalli yüksek. Siz yinede emin olmadan bir şey belli etmeyin takipte kalın.

Son düzenleme:
Whatsapp durumlara bakmıştır artık haber şeyleri falan da var whatsapta.

Whatsapp durumlara bakmıştır artık haber şeyleri falan da var whatsapta.
Yani benimde aklıma durumlara bakmış olabileceği geldi ama ben kendi adıma düşündüğümde biriyle mesajlaşmasam whatsapa durduk yere girip girip çıkmam en çok mesaj atan kişi görünüyor ya orada da ben ve bir kaç tanıdık kişi var numarayı ekleyip siliyor mu diye düşündüm yani gece gece kurdum da kurdum bunun sebebi de çalışma ortamında görüyoruz duyuyoruz her gün hiç yapmaz aşkından ölüyor denilen kişiler neler neler yapıyorlar takıldı aklıma sadece

Bir de şöyle bir durum var ben telefonunu ne zaman elime alsam aşkım şunu araştırsana şuna baksana hani bir yerlere girip çıkmamam için başka bir şey söylüyor ben yine bildiğimi okuyorum ama hiç bir şey de yok

Yani şimdi eşiniz de sizin için bu şüpheye düşse ve içnde kursa da kursa. Halbuki siz 15 dk boyunca sadece eşinizin çevrimiçi oluşunu takip etmişsiniz. Eşinizi siz bilirsiniz tabi ki ama yapacak Bir şey bulamadıysa sosyal medyada falan girip ordaki durumlara bakmış olabilir yoksa kendimi yılın salağı ilan ederim

Bazı istisnalar dışında bir erkek başka bir erkekle gece yarısı mesajlaşmadığına göre aldatıyor olma ihtimalli yüksek. Siz yinede emin olmadan bir şey belli etmeyin takipte kalın.
Afedersiniz bir de dün benim karnım bozulmuştu gece lavabodan çıkınca beni uyanık görünce karnım bozulmuş dedi ama yani lavaboda ki sesler duyuluyor sonuçta hani karnı bozulmuş gibi sesler de duymadım gayet sessizdi

Ben inanın bu günü kadar asla böyle bir şeyi ne takip ettim ne kuruntu yaptım ama sebepsiz yere böyle bir ilham geldi

Gün içerisinde bakmadığı mesajlara bakmış olabilir mi? Bazen gruplarda mesajlar yazılıyor ama sessizde olduğu için gecenin bir körü uykum kaçtığında ben de okuyorum mesajları. Düşününce siz de gecenin bir körü çevrimiçi olmuşsunuz. Eşiniz de sizin için böyle düşünüyordur belki?

Normalde salak gibi hemen söylerim zaten ama bu sefer bir şey söylemedim gözlemleyeceğim birde arama dokümanını vs çıkarmam bile işe yaramaz iş yerinde sorumlu herkesle konuşuyor akşama kadar zaten kim kim nerden biliyim

Sessize aldığı bir ikinci el grubu var mesaja girmemiş girdim ben açtım gece

Gerçekten karnı ağrımış olabilir öyle hemen aldatıyor diyemeyiz. Bence siz sadece takipte kalın. Belki farklı bir açıklaması vardır.

Kız ben de sessiz ishal olurum

Sessize aldığı bir ikinci el grubu var mesaja girmemiş girdim ben açtım gece
erkek gruplarına falan bakmıştır, önceki mesajlarına bakmıştır, durumlara bakmıştır. Kuruntu yapmayın kendi kendinize. Çok içiniz rahat değilse biraz takip edersiniz ama anlattığınız kadarıyla da aldatacak biri değil eşiniz. Yani güvensizlik de sıkıntı çünkü. Ne gerek var aksiyona?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…