Aldatılıyor muyum ?

Ya yapmayın lütfen. Ben de çok girerim whatsapp a . Hatta sırf birilerinin profil fotosuna bakmak için veya duruma bakmak için girerim yani. Eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmeyin. Yapıyorsa da bir şeyler ortaya çıkar zaten. Gerçeklerin ortaya çıkma gibi bir huyu vardır demiş Emile Zola

Yani çevrimiçi özelliğini kapatarak da yapardı bunu sanki. Birilerinin hikayelerine bakmış olabilir ama arka arkaya girmiş çıkmış. Bilemedim direkt buradan aldatıyor diyemeyiz ama aldatmıyor da diyemeyiz çaktırmadan gözlemlemen lazım biraz. Aynı saatlerde uyuyormuş gibi yapıp biraz kontrol et. Hatta uyanık kalmana gerek yok bunun için uygulamalar vardi eskiden kaç kez girdi çıktı ne kadar online kaldı rapor tutuyordu vardir yine. Bunu sürekli yapıyorsa da whatsapp hesabını başka cihazda açıp bakabilirsin ama bir şey yapmıyorsa ve yakalanırsan büyük güvensizlik olur dikkatli olman lazım. Veya konuşmaları silip whatsapp yeniden yükleyince silinen mesajlar geliyor öyle bir şey yapabilirsin. Birkac gün gözlemle her zaman olmuyorsa denk gelmiştir belki

Bence sorun yok inşallah ben gereksiz abarttım

Doğru söylüyorsunuz kaç senedir tanıdığım insan şüpheye düşmem yanlıştı

Şüphenizin bitmesine sevindim. Ama aklınıza takılan bişey olursa herkes mesajı siler ama WhatsApp arama kaydını unutur. Oraya bakın isterseniz.
Eğer böyle bir girişimi olursa hiç bir yeri unutacağımız sanmıyorum kendisiyle de konuştum zaten büyük yeminler etti o gün gece telefonla girmediğine dair whatsapı belki ekranda açık bırakıp gittiyse ondan olmuş olabilir şu anda şüphem yok bakalım hayat ne gösterir

durumlara bakıyor olabilir bende öyleydim

Babamın kuzenide tam olarak buna benzer bir olay yaşadı ama kocasına hiç bir şey hissettirmeden sessizce takip etti ve kocası kadınlarla konuşuyormuş bunları yakaladı sonrasında adama söyleyince inkar vs etti ama yine de olan olmuş tabi ki sizin eşiniz aldatıyordur kesin demiyorum ama içinize şüphe düştüyse konuyu çaktırmadan ele almanızda fayda var derim

Belki mesajları silmiştir bence takip edin gizlice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…