Aldatılıyor muyum ?

Bence kendinize boşuna stres yapıyorsunuz çünkü başka bir belirti emare daha yok anladığım kadarı ile bişey çıkmaz. Bende telegramda iki haber kanalını takip ederim ve hiç sohbet bile etmem kimse ile ama çevrimiçiyim çoğunlukla.

Valla böyle ben bir iki kez kıskançlık yaptım kendini çok güzel ifade etti öyle bir şey olamayacağını vs ama neden böyle bir hisse kapıldım bende anlamadım

Anladım demek ki ben kendim gibi düşünüyorum herkesi gerek olmadıkça girmem whatsapa

Zaten bir de aldattıysa aldatmıştır geri alma şansı yok, aldatacaksa da bunu engelleyemezsiniz. Yani aldatacak adam bir şekilde aldatır. Kanıtıyla böyle bir şeyi görürseniz, duyarsanız o zaman boşarsınız olur biter.

Anladım demek ki ben kendim gibi düşünüyorum herkesi gerek olmadıkça girmem whatsapa
Ben mesela sürekli whatsapta eşime ya da arkadaşlarıma gönderdiğim fotoğraflara bakarım tekrar tekrar ya da onların gönderdiklerine bakarım kimseyle konuşmasam da.

Öyle bir şey yaparsa yapsın canım zaten de ben biliyimde mal yerine konmayım herkes yoluna baksın amacım o zaten yoksa aldatma da Allah korusun kabul edip oturacak halim yok çocuğumuz da yok

Yani devamlı girip çıkması beni düşündürürdü. Çünkü bir şeye baksa okusa sürekli açık kalırdı. Ama girip çıkınca sanki yazışma ihtimali gibi düşündüm. Ha diyeceksiniz hep açık kalsa sa yazışır evet sadece durumlara bakıyordur diyenlere istinaden böyle söyledim

Bende sizin gibi düşündüğüm için aklıma takıldı konu açtım

Bence aldatmiyor, cunku ben de bazı zamanlar telefonu elime çok alıyorum. Kimseyle konuşmasam da watsapa girdiğimi fark ediyorum.. bazen bir iş görüşmesinin saatini kontrol ediyorum" kaç demistik" gibi, bazen de sessize aldığım mesajları okuyorum. Sessize aldıklarım o an hemen donemediklerim mesela doga yuruyusu grubu hep sessizdedir çünkü zatenyuruyusler hafta sonları yapılıyor. Daha sonra da mesajlara bakılabilir.. Yani böyle şeyler olabilir.
El alışkanlığı instagrama girdiğim de oluyor. Birsey yapmasam bile. Birini yakalarsaniz işte o zaman anlasilir.
Ben olsam suphelendigimi bakmak istediğimi söylerdim o an. Icim içimi yiyeceğine. Boule bir durum yaşamadım ama herhalde oyle uapardim

Doğrudur şu anda da eşim de işte bende işteyim girip çıktığı aralığı takip ediyorum akşam bakacağım kimlerle konuşmuş ne yapmış bu kadar girip çıkmaya akşam da fazla iş hakkında vs konuşma bulamazsam o zaman daha çok üstüne düşeceğim konunun ya da direk konuşurum

Yani hemen aldatılıyormuş gibi düşünmeyin elimizden telefon düşmüyor hiçbirimizin belki durumlara falan baktı yani siz yattıktan sonra yapmak isteyen gene yapar tabii ki takip edin ama hemen içinize de kurt düşürmeyin yani

Valla şu an bile en kötü 5 dakikaya bir whatsap da ben girmem şahsen bu kadar çok instagrama girerim youtubeye girerim ama whatsapda bu kadar girip çıkmak saçma bence akşam bir kontrol edeceğim fazla bir kişiyle konuşmadıysa akşama kadar görünür de o zaman şüphem artar yani

üstteki arkadaşlar da söylemiş. ben de telefonu elime aldığımda whatsapp, twitter vs girer bakarım. illa mesaj gelmesine gerek yok. annem çocuğuma bakıyor, gün içinde bana attığı fotoğraflara tekrar tekrar bakarım. eşimle konuşmamızdan aklıma bir şey takılmıştır, mesaide anlayamadığım için döner tekrar bakarım.

yani telefon artık uzvumuz gibi. bana çok garip gelmedi. he “asla yapmaz aldatmaz” demem kimse için ama elinizde sadece bu varsa boşu boşuna kafanızda büyütüp huzurunuzu kaçırmayın derim.

Ben girip çıkıyorum sürekli hem işim dolayısıyla hem bakarım ne oluyor ne bitiyor diye girerim bir şeyi kafama takılmıştır ona bakmak için bir sebebi vardır illaki yani siz bilirsiniz yani siz daha iyi tanıyorsunuz

Tanıyorum böyle bir şey yapacak biri değil ama bu gün takip edeceğim içim rahat etsin

Bu var sadece onun harici bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…