- 24 Haziran 2016
- 7.534
- 26.567
- 548
- Konu Sahibi Sunnylife_1
-
Şimdi şöyle bir şey oldu eşim beni aradı ordan burdan geceden konuşurken telefonla giriyorsun lavaboya kaç saat çıkamıyorsun dedim ben lavaboya telefonla girmedim ki mutfakta masanın üstündeydi dedi telefon durduğu yerde kendi whatsappa girip çıkar mıBen girip çıkıyorum süreklihem işim dolayısıyla hem bakarım ne oluyor ne bitiyor diye girerim bir şeyi kafama takılmıştır ona bakmak için bir sebebi vardır illaki yani siz bilirsiniz yani siz daha iyi tanıyorsunuz
Ama şimdi de gece lavaboya telefonla girmediğini söylüyorBende bisey olduğunu sanmıyorum. Bende uykum kacınca gece durumlara, haberlere vs bakarım.
Şimdide gece telefonla lavaboya girmediğini söyledi şüphem artmalı mıüstteki arkadaşlar da söylemiş. ben de telefonu elime aldığımda whatsapp, twitter vs girer bakarım. illa mesaj gelmesine gerek yok. annem çocuğuma bakıyor, gün içinde bana attığı fotoğraflara tekrar tekrar bakarım. eşimle konuşmamızdan aklıma bir şey takılmıştır, mesaide anlayamadığım için döner tekrar bakarım.
yani telefon artık uzvumuz gibi. bana çok garip gelmedi. he “asla yapmaz aldatmaz” demem kimse için ama elinizde sadece bu varsa boşu boşuna kafanızda büyütüp huzurunuzu kaçırmayın derim.
aaaaa şimdi işin rengi değişti işte. niye inkar ediyor acaba? siz gözümle gördüm dediğiniz halde mi böyle söylüyor?Şimdide gece telefonla lavaboya girmediğini söyledi şüphem artmalı mı
Hayır şu şekilde oldu sesi durgun geliyordu bende moralin mi bozuk dedim uykum var dedi gece de uykum yok TV bakalım diyordun dedim birde lavaboya gitmişsin gece gece kaç saat telefonla giriyorsun çıkmıyorsun dedim telefonla girmedim ki dedi girmedin mi dedim ne yaptın öylece durdun mu tuvalette öyle dedim evet dedi şarjı azdı hatta mutfağa masanın üstüne bıraktım dedi bende peki dedim sen o yüzden mi gece telefonuma baktın dedi durdum evet dedim kırık mısın dedi sadece işim var dedim kapattık yani yalan söylüyorsun böyle böyle ben baktım demedimaaaaa şimdi işin rengi değişti işte. niye inkar ediyor acaba? siz gözümle gördüm dediğiniz halde mi böyle söylüyor?
Et canım ona diyecek lafım yok takip edeceksin ama kendini de çok şey yapma yıpratmaTanıyorum böyle bir şey yapacak biri değil ama bu gün takip edeceğim içim rahat etsin
Hayır şu şekilde oldu sesi durgun geliyordu bende moralin mi bozuk dedim uykum var dedi gece de uykum yok TV bakalım diyordun dedim birde lavaboya gitmişsin gece gece kaç saat telefonla giriyorsun çıkmıyorsun dedim telefonla girmedim ki dedi girmedin mi dedim ne yaptın öylece durdun mu tuvalette öyle dedim evet dedi şarjı azdı hatta mutfağa masanın üstüne bıraktım dedi bende peki dedim sen o yüzden mi gece telefonuma baktın dedi durdum evet dedim kırık mısın dedi sadece işim var dedim kapattık yani yalan söylüyorsun böyle böyle ben baktım denediaaaaa şimdi işin rengi değişti işte. niye inkar ediyor acaba? siz gözümle gördüm dediğiniz halde mi böyle söylüyor?
Tabi canım o benim uyuduğumu düşündüğü için telefonu elime alıp gece gece o şekilde baktığımı düşünmediği aklına gelmediği için resmen açıkca yalan söyledi peki neden ortada bir şey yoksa niye yalana başvurduyani siz yine kendinizi gaza getirmeyin de bi gözlemleyin bakalım yine. yalan söylemesini gerektirecek bir şey olmamalıydı aslında. aaa evet telefonla girdim dese böyle olmayacaktı.
Valla telefonla girmedim diye yalan söyleyince işin rengi bir değiştiEt canım ona diyecek lafım yok takip edeceksin ama kendini de çok şey yapma yıpratma
KorkmuşturValla telefonla girmedim diye yalan söyleyince işin rengi bir değişti
İnşallah düşündüğüm gibi bir durum yoktur ama varsa Allah çıkarıyor yaKorkmuşturkavga çıkacak diye bekle bakalım bunlar falso verir saf biraz
Annenin tokat atması bir işaret olabilir miİnşallah düşündüğüm gibi bir durum yoktur ama varsa Allah çıkarıyor yagece uyanma sebebim de annem rüyamda geldi bana sağ sol bir tokat attı niye vurdun anne dedim tuvalete girip çıkıyım söylüycem dedi ona uyandım tam o an eşim lavabonun kapısını açtı ben hemen elime telefonu aldım whatsapa girdim her şey çok saçmaydı şimdi de girmedim diyor farklı olaylar
Onu düşünüyorum işte kendine gel der gibi birde rüyamda anacım da tuvalete gitti diyorum ya çok saçma her şeyAnnenin tokat atması bir işaret olabilir misen adamın üzerine gitme sadece takip et üzerine gidersen sıkılacak bu sefer daha çok sarılacak
Aynen bence konusun. Nazikçe , doğrudan suçlama yapmadan. Sana güveniyorum, ama anlam veremiyorum içime kuşku düşmesi beni rahatsız ediyor ama sana karşı dürüst olmak zorundayım, aramiz soğusun istemiyorum." Mesajlara bakin ve içiniz rahatlasin. Bubsekilde insanın içini kemirir ve sonra daha kötü bir patlama yasarsinizDoğrudur şu anda da eşim de işte bende işteyim girip çıktığı aralığı takip ediyorum akşam bakacağım kimlerle konuşmuş ne yapmış bu kadar girip çıkmaya akşam da fazla iş hakkında vs konuşma bulamazsam o zaman daha çok üstüne düşeceğim konunun ya da direk konuşurum
Şahsen öyle bir şey yapıyorsa mesaj kalmaz ortada zaten yani kurcalamam bir şeyi değiştirmez konuştuğumuz da gece tuvalete telefonla girdiğini inkar etmese yine bir şey yoktu diyorum ki bende insan niye bunu inkar eder tamam hadi telefon masadaydı diyelim whatsapa telefon kendi kendine girer çıkar mıAynen bence konusun. Nazikçe , doğrudan suçlama yapmadan. Sana güveniyorum, ama anlam veremiyorum içime kuşku düşmesi beni rahatsız ediyor ama sana karşı dürüst olmak zorundayım, aramiz soğusun istemiyorum." Mesajlara bakin ve içiniz rahatlasin. Bubsekilde insanın içini kemirir ve sonra daha kötü bir patlama yasarsiniz
O zaman durum başka.. simdi şüphelenmekte daha hakli buldum sizi..ama su da var , insan düşündükçe daha çok şey buluyor ve daha çok bileniyor. Bence akşama kadar sabredin. Kafanızı dağıtmaya çalışınŞahsen öyle bir şey yapıyorsa mesaj kalmaz ortada zaten yani kurcalamam bir şeyi değiştirmez konuştuğumuz da gece tuvalete telefonla girdiğini inkar etmese yine bir şey yoktu diyorum ki bende insan niye bunu inkar eder tamam hadi telefon masadaydı diyelim whatsapa telefon kendi kendine girer çıkar mı
Ben eşimi senelerdir tanıyorum eğer böyle bir şey yaptıysa sonuna kadar inkar eder bakacağım şeyleri de bilir yok eder bana diyor ki telefonla gitsem bile ne yapabilirim yani diyor gece hani benim üstlememi asıl niyetimi öğrenmek istedi bende konuyu kısa kestim çok anlamasın diyeO zaman durum başka.. simdi şüphelenmekte daha hakli buldum sizi..ama su da var , insan düşündükçe daha çok şey buluyor ve daha çok bileniyor. Bence akşama kadar sabredin. Kafanızı dağıtmaya çalışın
Herseyi konusun. İnş düşündüğünüz gibi değildir..
Web whatsaptan girişi yok o mesajları nereden bulabilirim video izleyim dediğiniz gibiyse çıkar o hiç aklıma gelmemiştiYıllarcaşüphelenmemişsiniz ama bir anda böyle kuruntu geldiyse kadınlar hisseder diye bir şey var umarım yoktur ama
WhatsApp‘ta kilitli sohbetler var hiçbir yerde görünmüyor şifreyle giriyorsunuz
O yüzden göremiyor olabilirsiniz
Hem durduk yere niye yalan söylüyor ayrıca telefon kendi kendine Çevrim içi Çevrim dışı olmaz ancak web WhatsApp’tan girmesi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?