Aldatılıyor muyum ?

Web whatsaptan girişi yok o mesajları nereden bulabilirim video izleyim dediğiniz gibiyse çıkar o hiç aklıma gelmemişti
WhatsApp’ta ayarlara giriyorsunuz
Gizlilik kısmına tıklayın
Sonra sohbet kilidine girin
Orada şifre isteyecek ve bütün kilitli sohbetleri temizliyor o yüzden mesaj içeriklerini göremeyeceksiniz

Bence kurcaladığınızı takip ettiğinizi belli etmeyin ki bişey varsa rahata taksın sonra daha kolay anlarsınız
Anladı zaten az buçuk gece ben durduk yere kalkıp telefonuna bakınca hiç yapmadığım iş tabi ben onun böyle bir yalan söyleyeceğini bilmediğim için telefondan bir şey arıyorum kendi kendini ele verdi yani

Benim son görülmem kapalı kimseninde görmüyorum mis gibi kocamın bi dünya grubu var onu mu takip edicem ayrıca aldatacak olsa onu wappdan yapmaz bence emin ol şu adamların peşini bırakın ay kocam wcye girdi bakim wappda mı bu ne yahu

Allah akıl fikir versin ne diyelim yaşınız küçük galiba

Allah akıl fikir versin ne diyelim yaşınız küçük galiba
Amin bacıkom cümlemize yok küçük değil + olarak yaşıtlarıma görede plus plus olgun görüşlü bir insanım maalesef Konya ovası olamadığım için eşinin peşine düşmek evliliğime sahip çıkmak görevim o yüzden siz bence burada fazla kafa yormayın

Ben whatsapp durumlara hiç bakmam ama yine de biriyle yazışmadığımda da çok defa girebiliyorum.

Gün içinde tam okuyamadığım iş mesajlarıma vs. bakabiliyorum, indirmediğim fotoğraflar varsa indirebiliyorum, yazışmalarda kayıtlı linkler falan olabiliyor.

Aynı şekilde eşimin de işle ilgili bakabileceği çok şey oluyor.

Yani benim için tek başına aldatma belirtisi sayılmaz. Ama eşinizi en iyi siz tanırsınız tabi ki.

Yani ortada bir şey olduğunu sanmıyorum ama yine de insan düşünüyor belki de sadece dediğiniz gibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…