- 1 Şubat 2019
- 1.698
- 4.522
- 133
- Konu Sahibi Sunnylife_1
-
WhatsApp’ta ayarlara giriyorsunuzWeb whatsaptan girişi yok o mesajları nereden bulabilirim video izleyim dediğiniz gibiyse çıkar o hiç aklıma gelmemişti
Ne anladık ki o zaman bu iştenWhatsApp’ta ayarlara giriyorsunuz
Gizlilik kısmına tıklayın
Sonra sohbet kilidine girin
Orada şifre isteyecek ve bütün kilitli sohbetleri temizliyor o yüzden mesaj içeriklerini göremeyeceksiniz
Bence kocanız bu özelliği bile bilmiyordur yaNe anladık ki o zaman bu işten
DiyorsunuzBence kocanız bu özelliği bile bilmiyordur ya
Aman benim 1 gün de böyle başım ağrıdı ki ben dayanamam açık açık sorarım heralde ama lavaboya telefonla gitmedim deyince kaldım öyle yani birde ikna etmeye çalışıyorBence çok sıkmadan üzerine düşmeden takipte kalın anlarsa daha çok gizler
Bir şey varsa ki umarım yoktur daha fazla gizlemeye başlarAman benim 1 gün de böyle başım ağrıdı ki ben dayanamam açık açık sorarım heralde ama lavaboya telefonla gitmedim deyince kaldım öyle yani birde ikna etmeye çalışıyor
Ne yapmalıyım sizce o zamanBir şey varsa ki umarım yoktur daha fazla gizlemeye başlar
Bence kurcaladığınızı takip ettiğinizi belli etmeyin ki bişey varsa rahata taksın sonra daha kolay anlarsınızNe yapmalıyım sizce o zaman
Anladı zaten az buçuk gece ben durduk yere kalkıp telefonuna bakınca hiç yapmadığım iş tabi ben onun böyle bir yalan söyleyeceğini bilmediğim için telefondan bir şey arıyorum kendi kendini ele verdi yaniBence kurcaladığınızı takip ettiğinizi belli etmeyin ki bişey varsa rahata taksın sonra daha kolay anlarsınız
BDV de çok takılıyor musunuz?Ben inanın bu günü kadar asla böyle bir şeyi ne takip ettim ne kuruntu yaptım ama sebepsiz yere böyle bir ilham geldi
O ne demekBDV de çok takılıyor musunuz?
Şimdi anlamına baktım yok hiç alakam olan bir alan değil bu gün konu açıp takip ediyorumBDV de çok takılıyor musunuz?
Allah akıl fikir versin ne diyelim yaşınız küçük galibaDoğrudur şu anda da eşim de işte bende işteyim girip çıktığı aralığı takip ediyorum akşam bakacağım kimlerle konuşmuş ne yapmış bu kadar girip çıkmaya akşam da fazla iş hakkında vs konuşma bulamazsam o zaman daha çok üstüne düşeceğim konunun ya da direk konuşurum
Amin bacıkom cümlemize yok küçük değil + olarak yaşıtlarıma görede plus plus olgun görüşlü bir insanım maalesef Konya ovası olamadığım için eşinin peşine düşmek evliliğime sahip çıkmak görevim o yüzden siz bence burada fazla kafa yormayınAllah akıl fikir versin ne diyelim yaşınız küçük galiba
Hayatta başarılar baya önemli görevlerin varmışKonya ovası olamadığım için eşinin peşine düşmek evliliğime sahip çıkmak görevim
Allaha çok şükür var size de başarılarHayatta başarılar baya önemli görevlerin varmış
Yani ortada bir şey olduğunu sanmıyorum ama yine de insan düşünüyor belki de sadece dediğiniz gibidirBen whatsapp durumlara hiç bakmam ama yine de biriyle yazışmadığımda da çok defa girebiliyorum.
Gün içinde tam okuyamadığım iş mesajlarıma vs. bakabiliyorum, indirmediğim fotoğraflar varsa indirebiliyorum, yazışmalarda kayıtlı linkler falan olabiliyor.
Aynı şekilde eşimin de işle ilgili bakabileceği çok şey oluyor.
Yani benim için tek başına aldatma belirtisi sayılmaz. Ama eşinizi en iyi siz tanırsınız tabi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?