Aldatılıyor muyum ?

Eşinizin iş grupları filan vardır belki
Bazı mesleklerde gece gündüz farketmez bildirim geliyor. Belki detaylı bakmıştır can sıkıntısı

Herkes konu özelinde maşallah çok ponçik bugün diyecektim ki eş kişisi telefonla lavaboya gittiğini inkâr etmiş. Ben haklı olduğunu düşünüyorum konu sahibinin. Evet hepimiz telefonu alıp istemsizce belki giriyoruz uygulamaya vs ama girip bakıp çıkıyoruz, 15 dakikada 7, 8 kez girip girip çıkmıyoruz. Açıkçası konuşmaktan çok resim geldiğini, eşinizin kendini tatmin ettiğini düşündüm. Sonuçta aldatma ihtimali bana yüksek geliyor telefon konusundaki yalanından sonra. Hatta şüphelenip süphelenmediğiniİ anlamak için ağzınızı aramış resmen .

Resim vs geldiğini sanmıyorum ama mesajlaşma olabilir diye düşündüm ne yaptığını inan bende anlamadım telefonla lavaboya girmedim demesi benim kuşkumu iyice artırdı o yüzden kafam karıştı kaç yıllık eşim öncesinde sevgilim durduk yere neden mimleniyim ben adama millet de derdim yok buna kada taktım sanıyor

İşin rengi değişmiş. Yine yorumumu söyleyeyim, bazen karşı taraf çevrimiçi değilken bile anlık çevrimiçi gözüyor sonra çevrimiçi yazısı siliniyor. İnternetle mi alakalı artık neyle alakalı bilmiyorum ama çok başıma geliyor. Mesela geçenlerde eşim uçaktaydı, uçakta telefon açık olsa bile telefonun havada çekme ihtimali yok ama whatsapta çevrimiçi gözüktü. Mesaj yazdım iletilmedi. Bir de dün deprem falan oldu yine operatörler çekmemiş falan, onla da alakalı olabilir.

Olabilir canım şu an her ihtimal var ama şu an bile çevrimiçi hep çevrimiçi mesaiye kaldı hiç takip etmiyordum daha önce ne kadar çevrimiçi oluyor böyle maşallah

Mesajlaşma kısmını lavaboya girmeden yapmıştır zaten, siz lavaboya girerken uyandım dediniz, sonra farkediyorsunuz uygulamaya girip çıkmasını. O yüzden resim gelmiştir, açıp bakmıştır, kendi resim çekip yollamıştır demek istedim. Konudaki tek yalanı telefonu inkârı değil ki, bende midemi bozmuşum demiş, hayir yoktu öyle birşey diyorsunuz, bozmuş halini biliyorsunuz demekki.

Biliyorum yani kaç senelik eşim ama bu detayları ince ince düşünmekten dün geceden beri başım çok ağrıdı daha önce hiç yaşamadığım kuşkular bunu öğrenmenin daha hızlı bir yolu olmalı yani

Olsa keşke bu kadar sıkıntı çekmezdik ortaya çıkarana kadar. Umarım yanılan ben olurum yoktur birşey, ama siz yinede tetikte kalın. Ben olsam mesaileri bile irdelerdim bu saatten sonra gerçek mi vs. En kısa sürede feraha çıkmanız dileğimle...

Görüntülü aradım işteydi haklısınız kendimi çok kasmadan takip edeceğim teşekkür ederim

Olabilir canım şu an her ihtimal var ama şu an bile çevrimiçi hep çevrimiçi mesaiye kaldı hiç takip etmiyordum daha önce ne kadar çevrimiçi oluyor böyle maşallah
Normalde çok sık konuştuğu arkadaş grupları var mı ? Çok mesaj gelir mi telefonuna gruplardan? Eve geldiğinde telefonuna bakın çevrim içi olduğu zamanları az çok biliyorsunuz o saatlerde mesaj gelmiş mi ya da Kendş yazmış mı görürsünüz zaten. O saatte bir mesaj yoksa silmiştir zaten. Ama şu an sizin takip ettiğinizi hissediyor bence

Geldiğinde kontrol edeceğim sabahtan beri takip ettim devamlı biriyle mesajlaşırken gibi en geç 10 dakikaya bir girdi girdi çıktı şimdiye öyle bir şey yapıyorsa mesajları silerde gizlerde ama kimlerle ne aralıkla mesajlaşmık bakacağım

E eskiden atılmış bı msj vardır bakmayı unutmustur sonradan okumuştur cvp yazmamıştır? Hepsine baktin mı ? Belki bıseye takıldı onu okudu geri çıktı? Belki arka planda duruyo kapatmamistir yanlislikla tıklamistir. Aldattığını düşünmek bu kadar siz birbirinizle zaman gecirirken çok ağır çok çok. Bunun imasını bile kabul etmem. Gözlemleyeceksen gözlemle. Ama sen WhatsApp a girdin diye kocan sana aldatiyomusun beni dese nolurdu? Kıyameti koparirdin.

Orası da doğru kafam karıştı inanın herşeyi beraber yaparız bensiz gezmez tozmaz ilk defa böyle olaylar görüyor yaşıyorum o yüzden ne yapacağımı bilemedim ne düşüneceğimi

Galerisine bir bakabilirsiniz bence. Tabii eğer hâlâ öyle bir şüpheniz varsa. Silmiş olabilir tabii ki ama onda da gizli klasörler var. Ayarlara gidip gizli albümleri göster yaparak görebilirsiniz.

Geçenlerde böyle bir konu açılmıştı. Eşinin telefonunda wp da emoji kısmından şüphelenmişti. Sonra baya fikir verilmişti nerelere bakması gerektiği konusunda. Bilenler eklerse size de yardımcı olur. Silinen uygulamalar, gizlenenler falan.

Kadın şüphelendiyse dogrudur genelde.Gün icinde de sürekli gir çık yapıyorsa takip edilmesi gerekli.Sessiz ve derinden.Cok zor beklemek biliyorum ama diğer türlü saklar ve yokeder ispatlayamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…