eşim sigara içiyorum diye ağzımın kokduğunu ve horladığımı söylüyor sigarayı bırak diyor ama bırakamıyorum beni anlamasını istiyorum
biz bunun gibi durumlar yazdığımızda uyarı alıyoruz,bence adamı takibe al ,gerçekler ortaya çıkacaktıreşim sigara içiyorum diye ağzımın kokduğunu ve horladığımı söylüyor sigarayı bırak diyor ama bırakamıyorum beni anlamasını istiyorum
biz bunun gibi durumlar yazdığımızda uyarı alıyoruz,bence adamı takibe al ,gerçekler ortaya çıkacaktır
boşanmak istemiyorum.benden boşanmak istiycek diye korkuyorum gerçi o boşanmış aile çocuğu bir de biz karadenizliyiz biz de boşanmak olmaz yaşım 42
beni ciddiye almıycak diye korkuyorum.eşim eskiden 2 gün aynı gölmeği giyerdi artık her gün giysi değiştiriyor koku sürüyor sık alışveriş yapıyor beni aldatsa çok üzülürüm ne yapmam lazım ya da nasıl emin olurum gerçi gidecek yerim yok o benim anam babam herşeyimdi onsuz naparım bilmiyorum
Yazdığın bütün detaylar,aldatmaya delalet ediyor.
Emin olursan boşanacak mısın ?
Kanıt bulmak kolay olmalı çünkü eşin fazla umursamıyor anladığım kadarıyla.
Biraz telefon-internet takibi,biraz da nerdeydin,kimleydin demek veya takip etmekle yakalarsın.
Neden bu kadar eve dönüksün ?
İlaç neden kullanıyorsun ?
boşanmak istemiyorum biz de boşanmak yokdur o da karadenizli ben de
telefonunda kayıt yokdu bakmışdım nerdeydin kimleydin dediğimde arkadaşlarla gezdik diyor ben artık seni gezdiremem diyor sen arkadaş bul kendine gez diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?