Aldatılıyor muyum ?

ama 2 çocukla neyapsın bu kadın şimdi bu yaşdan sonra

Ablacım arkadaşlara katılıyorum bencede işe girmesen bile kendine sosyal aktiviteler bul, çık gez dolaş hem arkadaşta edinirsin kendinede bakarsın böylelikle, sosyal hayatı olan kadınlar ister istemez bakımlı olmak zorunda belkide eşin dışarda bakımlı kadınları görüp seninde öyle olmanı istiyordur.Ayrıca eşiniz ne iş yapıyordu?

aileme söyleyip abilerim var memlekette onu rezil etmeyi düşünorum hırslanıyorum sonra vazgeçiyorum onu hepden kaybedersem diye .

böyle bir durumdan emin olduğunuz zaman düşünmeniz gereken ilk şey "bana göre" ayrılıp kendi hayatınızı nasıl kuracağınız olmalı..
siz yapılacak en son şeyi düşünüyorsunuz ki onu memlekette ya da aile içinde rezil etmeniz asıl çocuklarınıza zarar verecektir.
ama tekrar söylüyorum, siz ne olursa olsun eşinizden ayrılmayı göze alamazsınız o yüzden hiç böyle düşünüp kendinizi daha da mutsuzluğa itmeyin..
umarım eşiniz ona bu derece bağlı olduğunuzu bilerek alenen çok eşli bir hayat yaşamaya başlamaz.

bencede kendine olan özgüvenin yerine gelmesi için kendine bakım yaptırıp değişmen lazım

Şimdi şu var eşiniz sizi eleştirmiş olabilir ki incitmemesi gerekir , sigaranızdan hoşlanmayabilir ya da cinsellik boyutunda sizden de kaynaklı problemlerin desteğiyle yatağını da ayırmış olabilir hadi diyelim ama şu vardır ben yine de eşime güveniyorum asla yapmaz diyemiyorsunuz...Çünkü haftasonları da dahil sürekli zamanını dışarıda sizden ayrı geçiriyor. Tüm bunlar bütünleşince tabi siz de doğal olarak aldattığını düşünüyorsunuz ki çok farklı gibi değil. Tüm bunları yapıp da aldatmıyor olabilir mi evet belki olabilir neden olmasın ki ama zor ihtimal. Eşinizi en iyi siz gözlemlerisiniz siz tanırsınız iyi bir baba ama iyi bir eş oldu mu her zaman size? Evlilik ilişkisinde saygı sevgi çok önemlidir bir tutkunluk varmıydı aranızda yoksa hep esnekmiydi?
ALDATILIYOR MUYUM? sorusunun cevabı sizde ya evet ya da hayır arası yok bunun....

canım önce düşünce tarzını değiştirmelisin...kendini kayıtlandırmışsın çalışamam diye...hayır yapabilirsin...çalışmaya başladığında arkadaşların olduğunda o kullandığın ilaçlara bile gerek duymayacaksın emin ol...bu tavsiyemi kulak ardı etmezsen karlı çıkarsın...hayatına daha az sigarayla o ilaçlar olmadan daha mutlu daha olgun düşünerek devam edeceksin...öyle herşeye ağlama...erkekler sulu gözlü kadınları sevmezler...olumlu düşün gül gülki hayatta sana gülsün...kafandan olumsuz düşünceleri at rahat ol...arkadaş edin...arkadaşlarınla sohbet ederken bütün derdi tasanı unutur kafanı dağıtır evine öyle gelirsin sen iyice içe kapanmışsın....evli olabilirsiniz ama ikinizinde gerektiğinde ayrı hayatları olmalı..yani senin kendine ayıracak onun kendisine ayıracak zamanı olmalı ... sürekli dip dibe olmakda sıkar sende arkadaşlarınla buluş ...mesela yürüyüş yap spor yap kendine bak salma kendini saçını boyat evde daha bakımlı ol makyaj yap eşine karşıda ilgili ol...şu anlattıkların onun hayatında başkasının olduğunu gösteriyor ama onu dışarıya gönderen sen, onu tekrar elde etmeyide başaracaksın tamam mı...biz kadınlar herşeyin üstesinden gelmeyi başarırız biz aciz değiliz unutma...

emekli memur şimdi araba alım satımı yapıyor eşim çevresinde sevilen sayılan bir adamdır ben hep uzak kaldım sıkıldım o ortamlardan kendimi kapattım ailemi çocuklarımı seviyorum çalışmak istemiyorum bu yaşdan sonra ne işi yapayım gençler iş bulamıyor ben nerden iş bulucam eşim evde çocuk bak diyor ben isteömiyorum çocukları büyütürken çok zorlandım sıkıldım eşim beni başından savmak istiyor yoksa o da biliyor ki ben iş bulamam öylesine konuşyor gibi geliyor bana

Biri için sert yorum yapmak için o kişiyi iyi tanımak gerekiyor bence.Ne biliyoruz ki aralarındaki konuşmalarını yaşananları.Beni en çok üzen yuvaların yıkılması elimden gelse keşke hepsine engel olabilsem ama bu mümkün değil.Aileyi kurtarmak için yalan söylemek dahi mübah kaldıki ortayı bulacak yorumlar yapmak neden sakıncalı olsun.

Şahsen bende ortada net kanıt yokken birini suçlamanın büüyük bir haksızlık olduğunu düşünüyorum . Hayatta hiç bir şey için benim başıma gelmez demeyelim ve karşıdaki insanın yerine koyalım kendimizi .

Konu sahibi arkadaşım umarım herşey yoluna girer.Bu konuda söyleyeceğim bunlar.Şimdi bir şey daha söylersem azar işitebilirim bu yaştan sonra hiçte hoş olmaz değil mi bu iyisimi başka konulara takılayım

Tatlım ben bu konuda fikrimi söylemedim bana neden soruyorsun aynı şeyleri söylemiyoruz..
Ne yapsın bilmem ne yapsın eşine sormak lzım bu kadın bu yaştan sonra 2 cocukla ne yapsın diye.

evet kusura bakma üzüldüm sana sordum eşini tanısam zaten gerçekden öyle bir kadın varsa ikisininde yüzüne tükürmek lazım başkasının mutsuzluğu ile mutlu olmaya çalışan insana ne söylesende boş gerçi ama

Güzelim adam hayatını yaşarken sen hayata seyirci kalamazsın , seninde aktif olman gerek

42 yaş elden ayaktan düşülen, başkalarına muhtaç yaşanacak hale gelinen bir yaş değil ki arkadaşım.. Allah sağlık versin insan istedikten sonra ne yapamaz ki

çok doğru söylüyorsunuz ama bu arkadaşımız eşini kaybetmeyi göze alamıyor tekrar kazanması için bişeyler yapması gerekmezmi?

Son düzenleme:

iyi baba oldu ben onu babamız diye çağırırım çocuklarımın babasıdır tutkunluk olmadı daha çok görev gibi oldu biz çocuk büyütttük beraber daha da büyüyorlar beni üzen eskiden benimle memlekete gelirdi bir ay kalırdık artık gelmiyor son iki senedir kendin git diyor ben ablamla gidiyorum ablamlara gittiğimizde bile beni bırakıyor alıyor ama içeri girmiyor ailemden de uzaklaşdı sadece çocuklarla ilgili

Kusurluk birşey yok

Ben beni yalnış anladın zannettim.
Çoook duyuyor okuyor görüyoruz
belli bir yaa geldikten sonra karısını istemeyen.
Hiç ilginç gelmiyor artık bana..
Ne yapıcak ne yapıcak hepimiz 1000 fikir üretiriz..
Benim fikrim ne yaşta olursa olsun boyun eğiceğine ayakları üzerinde dursun olurdu..

çok doğru söylüyorsunuz ama bu arkadaşımız eşini kaybetmeyi göze alamıyor tekrar kazanması için bişeyler yapması gerekmezmi?

tamam işte ben de onu diyorum
madem yuvasını bozmak istemiyor ozaman beni aldatıyor mu diye düşmesin işin peşine çünkü sonrasında yüz göz olmaları işleri daha da kötü bir boyuta getirir.
sadece bu kadar evine, içine dönük olması sorun bence, biraz sosyalleşebilse belki de bazı şeyleri kendi gözünde büyüttüğünü görebilir

evet hic bir erkek öyle evde paspal psapal dolaşan kendine bakmyan üzgün bıkkın bi kadın istemiyor evde sende kendine bak süslen onun üstüne düşme kendine u ğraşlar bul hayatını ona göre ayarlama gez toz bak ozaman nasıl kıymetli olucaksı bi arkadaşın yazdıgı gibi ögrensen napıcaksı ayrılamam diyosu ögrenme ozaman mutsuz olucaksın bilme daha iyi hadi kendine gel toparlan hayat sadece o varsamı var cocukların icin toparlan hic olmasa

Siz şuan burada yazarken eşiniz nerede dışarıda mı? Çocuklarınız? Nasıl rahat yazabiliyorsunuz sadece merak ettim

evet ben bile korkuyorum eşimle 6 yaş var aramızda zaten kendi ayakları üstünde dursa kocasının onu kaybetme korkusu olacağından bu arkadaşımıza bu şekilde davranamaz şuan nasıl olsa evde oturup çocuklara annelik yapacak benden ayrılamaz düşüncesi onu bu şekilde yapıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…