- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
Söylediğin çok ayrı birşey.Senin eşin iyi niyetle kırıcı olmadan söylemiş.Sen kilolusun diye yatağını ayırmamış.EVE GELMEMEZLİK ETMEMİŞ.Aldatıyormusun sorularına evet hayır dememiş.Bütün bunlar bir araya gelince şüpheye yer kalmıyor.Bu saygısızlık bir anlık bir durum olmadıgıda ortada..Kimse karısını kocasını sigara içiyor diye yataktan atmaz.O 2 çocuğu yaparken içmiyormuymuş bahane bunlar üfff .İyi niyet güzelde iyi niyet gösterilicek yer var gösterilmicek yer var
Hı ayrıca ben ayrılsın veya kendiine bakmaısn diye bir yorum yaptığımı hatırlamıyorum...
Bu konularda fikrimi söylemedim.Ben sadece peşine düş yorumlarına yorum yaptım.
aileme söyleyip abilerim var memlekette onu rezil etmeyi düşünorum hırslanıyorum sonra vazgeçiyorum onu hepden kaybedersem diye .
ama 2 çocukla neyapsın bu kadın şimdi bu yaşdan sonra
ama 2 çocukla neyapsın bu kadın şimdi bu yaşdan sonra
Ablacım arkadaşlara katılıyorum bencede işe girmesen bile kendine sosyal aktiviteler bul, çık gez dolaş hem arkadaşta edinirsin kendinede bakarsın böylelikle, sosyal hayatı olan kadınlar ister istemez bakımlı olmak zorunda belkide eşin dışarda bakımlı kadınları görüp seninde öyle olmanı istiyordur.Ayrıca eşiniz ne iş yapıyordu?
Tatlım ben bu konuda fikrimi söylemedim bana neden soruyorsunaynı şeyleri söylemiyoruz..
Ne yapsın bilmem ne yapsın eşine sormak lzım bu kadın bu yaştan sonra 2 cocukla ne yapsın diye.
42 yaş elden ayaktan düşülen, başkalarına muhtaç yaşanacak hale gelinen bir yaş değil ki arkadaşım.. Allah sağlık versin insan istedikten sonra ne yapamaz ki
Güzelim adam hayatını yaşarken sen hayata seyirci kalamazsın , seninde aktif olman gerek
Şimdi şu var eşiniz sizi eleştirmiş olabilir ki incitmemesi gerekir , sigaranızdan hoşlanmayabilir ya da cinsellik boyutunda sizden de kaynaklı problemlerin desteğiyle yatağını da ayırmış olabilir hadi diyelim ama şu vardır ben yine de eşime güveniyorum asla yapmaz diyemiyorsunuz...Çünkü haftasonları da dahil sürekli zamanını dışarıda sizden ayrı geçiriyor. Tüm bunlar bütünleşince tabi siz de doğal olarak aldattığını düşünüyorsunuz ki çok farklı gibi değil. Tüm bunları yapıp da aldatmıyor olabilir mi evet belki olabilir neden olmasın ki ama zor ihtimal. Eşinizi en iyi siz gözlemlerisiniz siz tanırsınız iyi bir baba ama iyi bir eş oldu mu her zaman size? Evlilik ilişkisinde saygı sevgi çok önemlidir bir tutkunluk varmıydı aranızda yoksa hep esnekmiydi?
ALDATILIYOR MUYUM? sorusunun cevabı sizde ya evet ya da hayır arası yok bunun....
evet kusura bakma üzüldüm sana sordumeşini tanısam zaten gerçekden öyle bir kadın varsa ikisininde yüzüne tükürmek lazım başkasının mutsuzluğu ile mutlu olmaya çalışan insana ne söylesende boş gerçi ama
çok doğru söylüyorsunuz ama bu arkadaşımız eşini kaybetmeyi göze alamıyor tekrar kazanması için bişeyler yapması gerekmezmi?
Kusurluk birşey yok
Ben beni yalnış anladın zannettim.
Çoook duyuyor okuyor görüyoruz
belli bir yaa geldikten sonra karısını istemeyen.
Hiç ilginç gelmiyor artık bana..
Ne yapıcak ne yapıcak hepimiz 1000 fikir üretiriz..
Benim fikrim ne yaşta olursa olsun boyun eğiceğine ayakları üzerinde dursun olurdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?