Aldatılıyor muyum ?

söylediklerine kesinlikle katiliyorum,kadinin üzerine gitmeyelim bukadar kocasi sanki sütten cikma ak kasik, erkekler horladi zaman bizle hemen yatakmi ayiriyoruz erkeklerse horlamiyor kükrüyor resmen güzel dille uyariyoruz sigara konusunda erkekler daha cok iciyor bazi erkeklerde fircalamadan yataga giriyor kadinlar yine güzel dille uyariyor,erkekler önce biz kadinlar kadar fedakar olmayi ögrensin ( tüm erkeklere degil bu sözüm )

konu sahibi arkadasa gelince sen kendin icin birseyler yap kocan icin degil,bana dokunmicak yataklari ayircak bi adam icin parmami oynatmam,diyetine bakimina özen göster hic calismadim diyorsun ufak bikac saatlik islerde ise basla ,calisdin zaman zaten cevren genislicek ister istemez önce kendini bi silkele ve güven BASARABILIRSIN,seni simdi begenmeyen esin ozman senin pesinden ayrilmicak

insan sofraya ve yataga kus oturmamali bi kere bu hata yapildimi devami gelir

arada cinsellik yok, yatak ayrılmış, adam sana bazen(!) başkası var diyor
git çalış sosyalleş benden bir beklentiye girme diyor
boşanma talep etmemesinin tek nedeni size ters olması bence, boşanmakla karadenizli olmak arasında ne fark var anlamadım ama, öyleymiş madem, boşanmayıp aldatmak daha mantıklı mı geliyor?
yani sizinki zorunluluktan dolayı evli kalmak arkadaşım, üzülme kırılma ama bu böyle, her şey bitmiş ve eşin açık açık belli etmiş, başkası var mı yok mu bilemem kimsenin günahına giremem. sen de ondan bir şey bekleme çık gez bulursan işe gir süslen püslen yeni arkadaşlar edin. hayatını yaşa. inan ki bu ilgisiz sorumsuz adam o zaman şok olacak seni öyle güçlü görünce. umarım başkası yoktur, ve madem boşanamıyorsunuz da, umarım sorunlarınız çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…