aldatılıyor muyum..

durun :44:bi
canlar ben takipten bi sonuca varamdim
simdi sevgilin aradiginda napicaksin,nasil davranicaksin ?? galiba dile getirmek istiyosun problemleri
benim tavsiyem su: askerlikte psikoloji alt ust yani bence pek sikma sevgilini,ama tabi takip et kimlerle konusuyo feln,ve gerekirse tabi el koy duruma.
askerden geldigindede karsina al yuzyuze konus,guzelce belirt senin son zamanlarda su su huyunu sevmiyorum,askerdyken sunu yapmistin ve bu beni cok uzdu,artik dikkat edermisin bu davranislarina bitanem?? diye

Canım tüm yorumları okuyamadım o yüzden kaçırdığım birşeyler olabilir. Bende asker bekledim ama benim sevgilim 5 buçuk ay askerlik yaptı. Askerlik erkeklerin gerçekten en zor dönemleri. Sabırlı olmanı tavsiye ederim. Anladığım kadarıyla uzun dönem askerlik yapıyor. Asker beklemekte çok zordur bunu çok iyi biliyorum. Her iki tarafında psikolojisi bozuluyor. Ben aldatma vs. bir durumun olduğunu düşünmüyorum. Canım elinden geldiğince kavga etmemeye sabırlı olmaya çalış. Sevgilin askerden döndükten bir süre sonra eski haline dönecek. Merak etme. Mutlaka orada birşeylere canı sıkılmıştır belki kafasını dinlemek istiyordur. elinden geldiğince destek olmaya çalış. Bugünler geçici. Elbet askerlik bitecek. Birbirinizi kırmamaya bakın.

arasında bi bakıcam artık canımcım hala ses seda yok bakalım arayınca ne dicek bende ona göre davranıcam askerden geldikten sonra al karsına yüz yüze konuş demissin ya alıcam karsıma elimede bi cımbız tek tek tek saçlarını yolucam şaka bi yana bende öyle düşünüyorum hayırlısıyla bi gelsin her kışın baharı vardır diyerekten aydınlığa çıkarıcam bizi yuvayı dişi kuş yaparmış :) doğrumu ki acaba :44: onunda üzüldüğü benim kaçırdığım şeyler olabilir dinlicem ama yüzyüzeyken

canım tesekkür ederim..
evet malesef uzun dönem askerlik yapıyor.. ama sabır taşı olsa çatlardı ya asker yolu beklemek gerçekten çok zormuş insan yanyanayken tüm problemleri çözebiliyor ama uzakken bu o kadar kolay olmuyor sanırım huzur da bunu başarabilmekte gizli

aradı ama açamadım tekrar kırmaktan kırılmaktan korktum

haha,yol yol iyi fikir

aynen ya bugunler gecicek tabiiki,hande arkdasima katiliyorum destek ol kostek olma derler dimi
dogru dogru hadi disi kusum benim,,,hersey senin elinde,goruyum seni

aradı ama açamadım tekrar kırmaktan kırılmaktan korktum

niye acmadin ya
pek bi sorun yok neyse bisferligine acmamak sorun yaratmaz,biraz merak etsin kirildigini anlasin

hala sinirin varmi?

ama bidahakine ac canim ya

Son düzenleme:
niye acmadin ya
pek bi sorun yok neyse bisferligine acmamak sorun yaratmaz,biraz merak etsin kirildigini anlasin

hala sinirin varmi?

ama bidahakine ac canim ya

5. aramada açtım sanki telefon bekleyen ben degilmişi gibi tel odadaydı falan dedim.. sonra o gayet canım cicim hayatım falan diyor ben direk seni dinliyorum dedim.. hala yalanı sürdürecek misin dedim ne yalanı dedi çarsıya çıktın ya acıklamasını ne zaman yapacaksın dedim o telin markasını da bi söyle araştırayım dedim cahil kalmayayım (tabiiki öyle bi tel yok)
her neyse baya köşeye sıkıştı sonra 1 dk canım dedi pat tel kapandı yine deli oldum ama bu sefer isteyerek kapatmadı ona eminim bende gıcıklık olsun diye telimi kapattım açtım 2 defa aramış 1 tanede msj atmış mesajı aynen yazıyorum ..

telefonu isteyerek kapatmadım. şunu da bil ki evet çarşıya çıktım ama bazı nedenlerden dolayı sana söyleyemediğim şeyler var sana yalan söylediğim için özür dilerim tabura geldiğim günden beri hiç musait olamadım. anlaman lazımdı beni seni aramaya yüzüm yoktu söyleyemiyorum bazı şeyleri bunu sen geçiştirebilirdin..kaç gündür söyleyemiyorum sana seni çok seviyorum bunu bil hersey için özür dilerim. yarın akşam arıcam seni bu konunun artık kapanmasını istiyorum..

şimdi bu msj ne bana ne yaptı da yüzü yok anlayamıyorum..

iyi yapmissin aferim kiz burnu iyice surunmustur

canim uzulmeni istemem ama yanlis bisey yapmis o gun,yani ben mesajlarindan bunu anladim
ama pismanmis?buda bisey degilmi?yani senin icin

Son düzenleme:
iyi yapmissin aferim kiz burnu iyice surunmustur

canim uzulmeni istemem ama yanlis bisey yapmis o gun,yani ben mesajlarindan bunu anladim
ama pismanmis?buda bisey degilmi?[/QUOT

ayy kafayı yıcem ne yapmıs olabilir

ayy kafayı yıcem ne yapmıs olabilir [/QUOTE]

canim bi kiz soz konusu galiba ya,ama pisman?

Askerde psikolojisi bozuktur dicem ama msj atmis okudum
ne yapmiski bende merak ettim simdi :44: :26:

off arkadaşım asker psikolojisi de nedir yaa..
Bu sadece birşey yapıyorsa ve ya yaptıysa bunlara kılıf olur, yoksa hepimiz bir iş peşindeyiz hayatta illaki sıkıntılar yaşıyoruz, o psikoloji ve ya bu psikolojideyiz diye saygısızlık mı yapmak lazım..??? Bu sadece sven kadının kabullenme şeklidir.. Benim başımda da var aynısı.. iğreniyorum resmen.. o gözle hayatta bakamam bir daha. ağır yazdıysam kusura da bakmayın çok doluyum bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…