durun :44:bi
canlar ben takipten bi sonuca varamdim
simdi sevgilin aradiginda napicaksin,nasil davranicaksin ?? galiba dile getirmek istiyosun problemleri
benim tavsiyem su: askerlikte psikoloji alt ust yani bence pek sikma sevgilini,ama tabi takip et kimlerle konusuyo feln,ve gerekirse tabi el koy duruma.
askerden geldigindede karsina al yuzyuze konus,guzelce belirt senin son zamanlarda su su huyunu sevmiyorum,askerdyken sunu yapmistin ve bu beni cok uzdu,artik dikkat edermisin bu davranislarina bitanem??diye
Canım tüm yorumları okuyamadım o yüzden kaçırdığım birşeyler olabilir. Bende asker bekledim ama benim sevgilim 5 buçuk ay askerlik yaptı. Askerlik erkeklerin gerçekten en zor dönemleri. Sabırlı olmanı tavsiye ederim. Anladığım kadarıyla uzun dönem askerlik yapıyor. Asker beklemekte çok zordur bunu çok iyi biliyorum. Her iki tarafında psikolojisi bozuluyor. Ben aldatma vs. bir durumun olduğunu düşünmüyorum. Canım elinden geldiğince kavga etmemeye sabırlı olmaya çalış. Sevgilin askerden döndükten bir süre sonra eski haline dönecek. Merak etme. Mutlaka orada birşeylere canı sıkılmıştır belki kafasını dinlemek istiyordur. elinden geldiğince destek olmaya çalış. Bugünler geçici. Elbet askerlik bitecek. Birbirinizi kırmamaya bakın.
arasında bi bakıcam artık canımcım hala ses seda yokbakalım arayınca ne dicek bende ona göre davranıcam askerden geldikten sonra al karsına yüz yüze konuş demissin ya alıcam karsıma elimede bi cımbız tek tek tek saçlarını yolucam şaka bi yana bende öyle düşünüyorum hayırlısıyla bi gelsin her kışın baharı vardır diyerekten aydınlığa çıkarıcam bizi yuvayı dişi kuş yaparmış :) doğrumu ki acaba :44: onunda üzüldüğü benim kaçırdığım şeyler olabilir dinlicem ama yüzyüzeyken
aradı ama açamadımtekrar kırmaktan kırılmaktan korktum
niye acmadin ya
pek bi sorun yok neyse bisferligine acmamak sorun yaratmaz,biraz merak etsin kirildigini anlasin
hala sinirin varmi?
ama bidahakine ac canim ya
iyi yapmissin aferim kiz burnu iyice surunmustur
canim uzulmeni istemem ama yanlis bisey yapmis o gun,yani ben mesajlarindan bunu anladim
ama pismanmis?buda bisey degilmi?[/QUOT
ayy kafayı yıcem ne yapmıs olabilir
iyi yapmissin aferim kiz burnu iyice surunmustur
canim uzulmeni istemem ama yanlis bisey yapmis o gun,yani ben mesajlarindan bunu anladim
ama pismanmis?buda bisey degilmi?[/QUOT
ayy kafayı yıcem ne yapmıs olabilir
hic bi fikrim yok,ama bi kiz konu meselesi bence,ama pisman?
o zaman herşey biter işte pişmanlığı umurumda bile olmaz
cok haklisin,bisey diyemem
o zmn bu konuyu kapatma iyce bi konusun derim,cunku geliceginiz soz konusu
canim benim gitmem lazim ya,uzme sen tatli canini
gelirim her gun ben
optum bye
cok haklisin,bisey diyemem
o zmn bu konuyu kapatma iyce bi konusun derim,cunku geliceginiz soz konusu
canim benim gitmem lazim ya,uzme sen tatli canini
gelirim her gun ben
optum bye
tamam tatlım bende seni buradan haberdar ederim yarın arayacak ya beyfendi açıklamasını merak ediyorum hadi güle güle by byy
tamam tatlım bende seni buradan haberdar ederim yarın arayacak ya beyfendi açıklamasını merak ediyorum hadi güle güle by byy
tm ben takipteyim burdan
insallh donulmez bi hata yapmamistir hakkinizda hayirlisi olsun canim ya
sen bi ogren gizledigi sey neymis sonra durumlari degerlendirrz beraberce,bi karar vermede acele etme
eger grek duyarsan ozel mesajdanda devam edebiliriz,sen nasil istersen tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?