haha helal tatlim helal
benim bildigim telden cevrimdisi mesaj yolluyamiyosun,tabi her programda degisebilir bu emin degilim
kabul ettimi carsiya ciktigini en sonunda??
bende öyle biliyorum.. yok canım nerdeee kabul etmedi birde beni konuşturmuyosun deyip üste çıktı telide yüzüme kapattı..
o zmn sunu yap,sen arama
o aradigindada tm hayatim senin agzindan dinlmek istiyorum, anlatirmisin o gunu noldu? diye sor(yani o carsi gununu)
ama diycek bisyi yoksa, lafi toparliyamiyosa demektirki bi aciklamasi yok
hic tavir yapma oyle yaparsa, ee anlat bakalim bitanem napiyosun nasilsin?diye konuyu degistir
degerini bilir boylece
ay yüzüme kapattı hadi hepsini görmezden geldim bunu ne yapayım cnm
hmm,isin zor,sorsan suclu sen olucaksn,sormasan sonunda uzulen yine sen olucaksin
o zmn hic bisey sorma ama takip et, mesaj attigi saatlere sen yine dikkat et,pcden felan mesaj attiysa yani.Sonradan dikkat cekmeden sen bu saatte nerdeydin bitanem?seni ariycaktimda musait degilsin sandim arayamdim gibi yalanlar uydur ve bi bak yine yalan soyluycekmi sana
ama artik bu mesaj hataysini yapmaz bence,bence akilliysa yeni bi face acmistir senden habersiz egerki aldatiyorsa
sen arkadsinin facesayfasinida hep kontrol et yorumlara felan bak,kim bilir sen taniyama diye baska bi isim koydu yeni facene sevgilin?
dikkatini ceken,sevgilinin olabilicegi bi isim bulursan arastir(belki birisinin konusma tarzindan felan benzete bilirsin ve o kisi sevgilin cikar)
bunu bende düşündüm belkide face açtı falan diye, ediyorum zaten sürekli takipteyim ama öyle birşey varsa yıkılırım ben ya umarım yanılıyodurum hislerimde...
ama canim bak sunu bilmelisin
tm simdi cok mutlusun ve his bi acigini yakalamadin,cok seviyosun onu onun sevgisinde yanilmak istemiyorum diyosun,tm iyi hos guzelde bunlari evlendikten sonra ogrenmeyecegin ne malum?o zmn sonuclar kat kat kotu olucak
ozmn daha mutsuz olursun dimi?
bende cok seviyorum sevgilimi,bende bi hatasini ogrendigimde yikilirim,ama hep su duayi ediyorum''eger o benim icin hayirliysa evlilige dogru gitmek nasip olur insallh,ama eger nasip degilse ona daha cok baglnmadan, bi acigini yakaliyimki geri donulmeyen yollara girmeden donuyum'"
simdi ogrendigimde yikilirim cok uzuluyorum diyosun ama, simdi bi acigini yakalamayip ilerde evlendiginde yakalarsan butun hayatin alt ust olur,gelecegin darma duman olur uzulmekle kalmaz kimbilir siddete magdur olabilirsin Allah korusun
hislerindn korkularindan arin ve oyle bi gelecegi dusun o sevdigin kisiyle
yani bence inceldigi yerden kopsun be kardesim..
kesinlikle bende öyle dua ediyorum hayırsızsa biran önce bitsin diyorum ne yaptıysa askerlik yaptı bizi böylebizim bu şekilde sorunlarımız hiç olmamıştı 7 yıldır birbirimize asla yaşatmadığımız şeyleri 12 ayda yaşattık.. zaten bu tartışma biraz daha uzar ve çözüme ulaşmazsa ve hiç bir açıklaması yoksa inceldiği yerden kopacak
Merhabalar,bendensin sen de
Karakız benziyor degilmi az cok benim sorunuma
ne senin sorununa benziyo canim,anlamadim
kizlar benim gitmem lazim simdi,sonra gorusurz bybye
bu forumda deneyimli olanlardn duydugum kadariyla askerde bu tur bunalimdar oluyomus sonra gecmis ama tabi sevdigin kisinin bu tur aliskanliklara ne kadar egilimli oldugunuda ogrenirsin boylece,kimileri bunalimi atlatamaz cok abartir kimileride bu bunalimi yener
benimde sevgilim askere gidicek gel beraber bi sozum bulalim senin sorununa,hem senin hayrina hemde ilerde benim isime yarar canim dimi
sen bana anlatirmisin neler yaptin simdiye kadr,facede biseylerini yakaladinmi buyuk kucukte olsada?
ne senin sorununa benziyo canim,anlamadim
kizlar benim gitmem lazim simdi,sonra gorusurz bybye
Konu sahibi arkadaş ile benim sorunum yani
seni aramıyımmı demis sende ne yapmakistiyorsan onu yapmisafir var kapatıyorum demissin ben olsam bende yuzune kapatırdım karsımdakinin adam askerde zaten yeterince sıkıntısı var sen olaya boyle yaklasmak yerine biraz sakin dursaydın eger suphelendiysen izne cıkıp cıkmadıgından daha sonraki hareketlerine gore bakıp ona gore davranırdın
Konu sahibi arkadaş ile benim sorunum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?