dogrusu ben ilk adimi konu sahibi atsin dedim ama yanildim galiba
canim bak burda bendn daha tecrubeli biri var, sonucta onunda kocasi askerdeymis, sen beni salla bu ablayi dinle
Birgün bu erkekleri anlamak mümkün olabilecek mi acaba?
Yahu sevgilin var seni bekliyor üstelik. Daha ne istiyosun, üzmemek için elinden geleni yapıcağı yerde birde çarşılarda gezmek derdinde.
Canım benimde eşim 6 aydır asker.Sakın ha derim sakın barışmak için ilk adımı sen atma,sen haklı tarafsın eğer sen ararsan önce o hatalarını görmezden geldiğini düşünür ve tekrarlayabilir.Bırak kafasına ne zaman dank ederse arasın özür dilesin,süründür.
İnşallah kısa zamanda güven tazeleyici bişeyler yapar.
Yok yaa atmasın ilk adımıı.
pişman olmasını beklemek en mantıklısı.
tamam aklıma gelenleri anlatırım beni yumusatmaya çalışıyosun maziyi hatırlalatarak :)
kız aşagıda var ya canım yuz ifadeleri konuya cevap yazdıktan sonra asağı doğru in görürsün
evet ben onu burada ne zorluklarla bekliyorum bi bilsen.. bizim ilişkimize çok karsı cıkan oldu o bırakıp gitti ben herkesle tek başıma mucadele ediyorum.. onunla birlikte sevdamız ve ben de askerlik yapıyoruz ama farkında değil acaba oradaki arkadaşlarından mı etkileniyor diye düşünüyorum
peki senin eşinde böyle değişiklikler oldumu olumsuz yönde
ben alddatıldıgına daır en ufak bır bulgu bulamadım canım.. erkekler boyleler normaldede zaten.. akşam kavga edıp sabah hıcbırsey olmamıs gıbı konusabılırler.. yada en ufak aksamkı konusmayı sabaha dunya savaşı halıne getırebılırler.. hıc yadırgamadım şahsen... benım telefonumda msnde cevrımdısı kısıye ıletı atamıyorum.. ama sevgılının telefon markasını bilemem tabi... ama askerde öyle çok lüxs bir telefon kullanılacagını sanmıyorum.. yalan konusuna gelınce arkadasına uymus rahat gezmek istemiş olabilir.. msnden sana öyle yazması.. anlık bir çelişki hali aslında.. çok üzerine düşülmemeli bence.. ama o suratına kapatma konusu benı çıldırtır.. sırf bu yuzden arkadasımda olsa silebilirim yani.. bence yapılabılecek buyuk saygısızlıklardan biri... sakın kafayla düşün ve nasıl bir yol izliyeceğine karar ver.. ama bence o aldatılıyormuyum meselelerıne girme.. mutlu olursun inşallah..
Allah kolaylık versin sana .
Olabilir sonuçta orda haftada bir kere özgürlüğe çıkıyorlar ve o gün için önceden planlar yapılıyor.
Çarşı konusunda onu sıkıyorsan söylememiş olabilir sana.
Benim eşimdeki Bi değişiklik yok canım askerdn önce nasılsa öyle.
senin sıkıntıların kadar onun da sıkıntıları vardır belki ilişkide.Aradığı zaman sor iyice.Ben artık üzülmek istemiyorum de.
Yeni bir başlangıç her zaman iyidir.
karakız alemsin valla :) güldürdün beni allah razı olsun :) yok seninde fikirlerine ihtiyacım var arkadaşında çok sagolun ikinizzde yardımcı olmaya çalısıyosunuz
haa,tm o zmn yardima devamD ben baris baris baris diyorum
ya kizlar benim gitmem lazim,halam geldi
takipcinizim devam konusmaya
bybye
oluruna bırakıyorum karakızcım :)
bak şimdi alıntı ile cevapla diyoruz ya ona bastıktan sonra yazımızı yazıyoruz, mausu tutup asagı doğru çek inan ki göreceksin
amin canım aminn
çarşı konusunda hiç sıkmadım hatta o benimle konusmak istediğinde canım 1 saat konusalım sonra biraz gez senin için degişiklik olsun biraz diyorum yok diyor ben seni özlüyorum yani ben onu sıkacak birşey söylemedim, yapmadım
allah sizinde mutlulğunuzu daim etsin inşallah
tamam canım hadı by by arada gel :)
oluruna derken iliskiye devam ama onun ozurunumu bekliycen,yoksa senmi affedim adim atican?
bulamadim ya,mesaj simgeleri kullanmayimi diyosun?
Şafak kaç canım?
Canım askerlik süreci zaten çok zor birde üstüne bu sorunlar çıkınca çekilmez oluyor.Kendinize yazık etmeyin sebepsiz yere birbirinizi üzmeye değmez.
İnşallah sevgilin kısa zamanda hatasını anlar ve arar seni.İşte o zaman yeni bir yol çizersiniz.
Karakız, kullanıcı kontrol paneli/seçenekleri düzenle/çeşitli seçenekler. gülümsemelere gösterilmesindeki işareti kaldır.
şafak 92 canım
bende buna üzülüyorum zaten ikimiz için zor bi süreç böyle olunca daha katlanılmaz hale geliyor inşallah canım dualarınız eksik etmeyin
ama sunu sormadan edemiyorum acaba ben hatamı yapıyorum bir yerde
Ya bişey kalmamış şurda ya.Maşallah.
Yok canım suçlama kendini.Hatta sevgilinin tarafından bakınca ondada pek hata yok.
En iyisi sen daha fazla kafana takma o seni arıcaktır.O zamanda şikayetlerini dile getir ve değişmesini istediğin şeyleri söyle.bakalım ne dicek.[
aslında ortada hiç birşey yok dimi ne üzücü
tamam canım arayınca hiç birşeyi saklamıcam beni üzen ne varsa dile getiricem tek umudum beni anlaması
aa evet oldu bakinŞafak kaç canım?
Canım askerlik süreci zaten çok zor birde üstüne bu sorunlar çıkınca çekilmez oluyor.Kendinize yazık etmeyin sebepsiz yere birbirinizi üzmeye değmez.
İnşallah sevgilin kısa zamanda hatasını anlar ve arar seni.İşte o zaman yeni bir yol çizersiniz.
Karakız, kullanıcı kontrol paneli/seçenekleri düzenle/çeşitli seçenekler/gelişmiş düzenleyici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?