Kızlar bugün sevgilimin sesiyle uyandım bu çok güzel bişey bu arada kendisi askerde. Neyse konuştuk gülüştük beni sevdiğini biliyorum ben de seviyorum neyse telefonu kapadıktan sonra mesaj attı bana " var hayatım merak etme" diye. Ben de " ne var bitanem" dedim. Hemen aradı " aşkım senin eski gönderdiğin mesajı yeni gördüm bi durum yok" dedi.
1. Askerde olduğu için çarşı izinlerinde telefon kiralıyor
2.eski mesajlarıma baktım onun var hayatım merak etme diyecek bir mesaj atmamışım
3.şuan gerçekten çok kötüyüm
4.buraya yazarak içimi rahatlatmak istedim
5. Sizce bu bir abartı mı?
Cok zor bi durum.ama ihtimal yuksek gibi gorunuyo
Var hayatım merak etme diye hangi mesajıma cevap verdin canim kafam karıştı falan gibi biseyle sorsaniz belkide gerçekten dediği gibidir hemen kendinizi uzmeyin
Emin misin öyle bi mesaj atmadığına? Belki gözünden kaçan bi mesaj olmuştur? Bence arayıp sor biraz üstüne git tavırlarından bile anlarsın. Off ben de aldatılma paranoyası içindeyim şu an bana bakma sen, ben de abartmış olabilirim ama sor ona bi
Ben olsam ben de şüphelenirdim sanırım.. Zor bir durum gerçekten. Başka bir şey konuşulmadı mı bunun üzerine?
Hangi mesajıma cevap olarak yazdın bunu diyerek git üstüne. Ben olsam ben de şüphelenirdim abartmıyorsun bence. Arayıp sorsana, aklıma takıldı diye. Verdiği cevaba göre anlarsın zaten. Cevap veremezse durum vahim...
Sanırım korktum eğer öyle birşey varsa gerçeği öğrenmek istemedim. Yıkılırım
Aldatılmaktan çok korkan biriyimşuan da iyi diilim kızlar. O eski mesajına cevap verdim deyince üstelemek istemedim. Ama güvenimde kalmadı artık. Şimdi aradı gayet güzel konuştu beni sevdiğine eminim. Acabalar var sadece Off bu çok kötü bir durum bi yanda hislerim diğer yanda tereddütler kızlar sağlıklı düşünemiyorum ne yapayım ben şimdi
Acaba daha önce ona "paran var mı" gibi bişi sordunuz mu belki ona cvp yazmıştır.
Kızlar bugün sevgilimin sesiyle uyandım bu çok güzel bişey bu arada kendisi askerde. Neyse konuştuk gülüştük beni sevdiğini biliyorum ben de seviyorum neyse telefonu kapadıktan sonra mesaj attı bana " var hayatım merak etme" diye. Ben de " ne var bitanem" dedim. Hemen aradı " aşkım senin eski gönderdiğin mesajı yeni gördüm bi durum yok" dedi.
1. Askerde olduğu için çarşı izinlerinde telefon kiralıyor
2.eski mesajlarıma baktım onun var hayatım merak etme diyecek bir mesaj atmamışım
3.şuan gerçekten çok kötüyüm
4.buraya yazarak içimi rahatlatmak istedim
5. Sizce bu bir abartı mı?
Sanırım korktum eğer öyle birşey varsa gerçeği öğrenmek istemedim. Yıkılırım
Aldatılmaktan çok korkan biriyimşuan da iyi diilim kızlar. O eski mesajına cevap verdim deyince üstelemek istemedim. Ama güvenimde kalmadı artık. Şimdi aradı gayet güzel konuştu beni sevdiğine eminim. Acabalar var sadece Off bu çok kötü bir durum bi yanda hislerim diğer yanda tereddütler kızlar sağlıklı düşünemiyorum ne yapayım ben şimdi
Hangi mesaja cevap verdiğini sormadan cevabı öğrenemezsiniz. ortada tuhaf bir durum var bence.
Canım benim sevgilim de beni askerdeyken aldatmıştı askerdeyken aldatır mı deme sakın çok da güzel beceriyorlar hatta izne geldiğinde ilk gün benim yanıma geldi ikinci gün onunlaymış düşün yani benim karşıma da çok işaret çıktı ama ben salak gibi anlamadım hatta kız benim yanımdayken mesaj attı yine yalanlara kandım annesine sevgilimleyim dediğinde annesi hangisi rabia mı yoksa burdaki mi diye sordu onu bile çok güzel açıkladı ben de salak gibi yuttum hepsini çünkü sevgilim beni çok seviyordu güya yapmazdı öyle şey sekiz ayın sonunda ben bunu o kızdan öğrendim düşün ilişkimizin başından beri kekleniyormuşum aptal yerine konuyormuşum çok büyük bir acı ama atlattım sen de önüne çıkan ip uçlarını benim sevgilim yapmaz deyip geçme irdele üzerine git gözünü açık tut iyi denetle ki sonra benim düştüğüm duruma düşüp daha büyük bir acı çekme
Ben senin yerinde olsam üstelerdim.. İçin rahat etmeden ne kadar devam edebilirsin ki böyle. Mutlu bile değilsin şuan çünkü öyle bir ihtimal varsa onu düşünüyorsun öğrenmediğin sürece aklında kalacak.. Var hayatım diye bir mesajı gerektirecek mesaj atmadım diyorsun.. O da hemen arayıp açıklamaya çalışıyor panik yapıyor ben kesinlikle çok şüphelenirdim.. Neden gayet rahat mesajda şuna şuna cevap verdim yeni görmüşüm demiyor ki..
Allah korusun kuzumm. Sende de çok zor günler geçirmişsin üzüldüm Rabbim karşına değerini bilecek birini çıkarsın inşallah. Akşam bu durumun üzerine gidecem.
amin canım amin git tabi çok seviyorsan da sevdiğine inanıyorsan da gözünün önünde olmdığı sürece güvenme hep gözünü açık tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?