aldatılıyor muyum???

Nasıl yapılıyor o nerden bakabilirim.

Hangi msja cvp verdiğini sorun

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haklısın akşam soracağım dua edin lütfen inşallah öyle birşey yoktur.

Sen hiç takma kafana. Öyle bir şey yapacak biriyse zaten seni hak etmemiştir. Ama bi sor bakalım ne cevap verecek. Haberdar et bizi

Bu aşk kötü birşeymiş gerçekten kör oluyormuş insan

aşık olmakla saf olmak aynı şeyler değil ama biz kızlar aşık olunca saflaşıyoruz resmen bunun nedeni de karşımızdakini de kendimiz gibi sanmamız biz deli divane aşığız ya ondan başkasına yan gözle bile bakmayız ya karşımızdakini de böyle zannediyoruz işte benim o bahsettiğim insansı yaratık da böyle gözlerimin içne divane divane bakar ben seni çok seviyorum yaa derdi ben de ayyy bu bana çook aşık derdim halbu ki adam benden gizli malı götürüyormuş sakın yanlış anlama senin sevgilin de böyle demiyorum sadece dikkatli olman için söylüyorum buları illa böyle olacak diye bir şey yok ama bu ihtimalleri de göz önünde bulundurup aşık olmamızın yanına saflaşmayı da koymayalım

Sen hiç takma kafana. Öyle bir şey yapacak biriyse zaten seni hak etmemiştir. Ama bi sor bakalım ne cevap verecek. Haberdar et bizi

Tamam canım haberdar edeceğim sizleri.

Bilmek isteyenler için anlatalım ama nazom..
Google , Vodafone Online Self Servis'e Giriş yazarsanız karşınıza ilk çıkan sayfayı tıklayarak ulaşabilirsiniz..

Self servis şifresini bilmiyordur muhtemelen. ben onu da nasıl alacağını tarif ettim jag'im

allah allah canım ya çok zor bi durum ama ben hangi mesajı sonradan gördünde bu cevabı yazdın derim adam askerde iki kişiyi idare etmekte ne bilyiim zor gibi ama yapada bilir canım şuan bunu anlaman zor gibi biraz takip et bence

Yapmaz diyorum farklı o güvenilir bir insan ama o mesaj acaba kendimimi kandırıyorum diyorum offff

Yapmaz diyorum farklı o güvenilir bir insan ama o mesaj acaba kendimimi kandırıyorum diyorum offff

canım ya ne bilyiim burda neler okuyoruz mesela erkekler neler yapıyor artık hiç birşeye asla olmaz diyemiyorum bende

evet vodafone nun var turkcellinde var çok iyi bişey ya

Nasıl yapılıyor o nerden bakabilirim.

canım vodafone ise eğer online self servisden bakabilirsin ama şifreye ihtiyacın var ki oda sevgilinin alması gerekiyo telefonla turkcellinkide aynı şekilde

konuya dönersek üstüne git benimde asker bi sevgilim olmuştu benimde karşıma bir sürü şey çıktı ama o yapmaz dedim hep başkaısna atacağı mesaj bana geldi yalanlarına inandım başka kızlayken nerdesin dediğimde izin günüm ya hayatım kuzenlerle buluştuk ( kız sesi duyuyodum çünkü ) ve daha neler neler çok seviyodu ha güya ailesi felan biliyodu askerden gelince nişan felan yapıcaktık beni bunlarla kandırıyodu inanıyodum bende. Sonra bi öğrendim ki tek bir kızla da değil 5-6 kız daha varmış oda itiraf etti sonradan çok üstüne gittim allahtan erken farkettim.

Üstüne git baya bi git hemde o yukardaki dediğimiz şifreyi felanda öğrenebilirsen daha iyi olur snein için. öğrenmeye çalış yapmaz deme kaç yıllık evli insanlar yapıyo senin bi kaç aylık sevgilin mi yapmıcak. Yanlış anlama biz kadınlar sevince gözlerimiz kör oluyo sonunda üzülen yine biz oluyoruz çok geç olmadan bunu araştır canım

Kızlar sevgilimin günahını almışım evet eski gönderdiğim mesaj yeni görmüş söyledi ve ben ilk gün nasılsam öyleyim hiç değişmedim dedi:) içim rahatladı çok şükür. Teşekkür ediyorum hepinize yorumlarınız için iyi kk var iyiki sizler varsınız:)

Yanlis.kisiye mesaj atmis ozaman...
Aldatilma ihtimalin yüksek...

sorsanıza kendine bu mesajı kim attı diyeeeeee
askerse yapar,geçici şeylerdir taklmayın derimmm

aldatılmaktan korkuyorsan, olayın üstüne gitme. Zaten uzakta olduğu için daha kötü olabilir herşey (eğer gerçekten aldatma gibi bi durum yoksa)..

Bence gerçekten senin önceden attığın mesaj gitmiştr gibi geliyor bana İçini ferah tutup yoluna bak, tabi bence.

Not: böyle yazmıştım ama ortaya çıkmış herşey zaten :) mutluluklar...

Son düzenleme:

ne atmışsın ki mesaj olarak?

bana ilk okuduğumda bir gariplik var gibi gelmişti.

şimdi de sen böyle diyorsun ama emin misin? ilk öyle bir mesaj yok diyordun.:26:

tuhaf geldi.

ben de tam başka biri olabilir yazıcaktım sen bunu yazmışsın.

umarım başka biri yoktur. mutluluklar dilerim.

Notun için teşekkür ederim canımmm :) herkese burdan mutluluklar :)

Teşekkür ederim canım. Kontör var mı diye sormuştum :) o mesajı gözden kaçırmışım. Bugün ömrümden ömür gitti ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…