Bende biraz paranoyak biriyim. Anında şüphe ederim. Ve bu durumdan da şüphelendim..
Siz o cevabı gerektirecek bi mesaj atmadığınızdan eminseniz eğer bu işin peşini bırakmayın. Basite indirgenecek bi durum değil bence..
Tüm operatörlerde var mı bilmiyorum ama vod. da kullanım detayı var. self servisten kimlerle mesajlaşıyor öğrenebilirsiniz
Haklısın akşam soracağım dua edin lütfen inşallah öyle birşey yoktur.
Bu aşk kötü birşeymiş gerçekten kör oluyormuş insan
Sen hiç takma kafana. Öyle bir şey yapacak biriyse zaten seni hak etmemiştir. Ama bi sor bakalım ne cevap verecek. Haberdar et bizi
Nasıl yapılıyor o nerden bakabilirim.
Özel mesajla tarif ettim
Bilmek isteyenler için anlatalım ama nazom..
Google , Vodafone Online Self Servis'e Giriş yazarsanız karşınıza ilk çıkan sayfayı tıklayarak ulaşabilirsiniz..
Kızlar bugün sevgilimin sesiyle uyandım bu çok güzel bişey bu arada kendisi askerde. Neyse konuştuk gülüştük beni sevdiğini biliyorum ben de seviyorum neyse telefonu kapadıktan sonra mesaj attı bana " var hayatım merak etme" diye. Ben de " ne var bitanem" dedim. Hemen aradı " aşkım senin eski gönderdiğin mesajı yeni gördüm bi durum yok" dedi.
1. Askerde olduğu için çarşı izinlerinde telefon kiralıyor
2.eski mesajlarıma baktım onun var hayatım merak etme diyecek bir mesaj atmamışım
3.şuan gerçekten çok kötüyüm
4.buraya yazarak içimi rahatlatmak istedim
5. Sizce bu bir abartı mı?
allah allah canım ya çok zor bi durum ama ben hangi mesajı sonradan gördünde bu cevabı yazdın derim adam askerde iki kişiyi idare etmekte ne bilyiim zor gibi ama yapada bilir canım şuan bunu anlaman zor gibi biraz takip et bence
Yapmaz diyorum farklı o güvenilir bir insan ama o mesaj acaba kendimimi kandırıyorum diyorum offff
Bende biraz paranoyak biriyim. Anında şüphe ederim. Ve bu durumdan da şüphelendim..
Siz o cevabı gerektirecek bi mesaj atmadığınızdan eminseniz eğer bu işin peşini bırakmayın. Basite indirgenecek bi durum değil bence..
Tüm operatörlerde var mı bilmiyorum ama vod. da kullanım detayı var. self servisten kimlerle mesajlaşıyor öğrenebilirsiniz
Nasıl yapılıyor o nerden bakabilirim.
Bir işler karıştırıyor,üstüne gidin.
Kızlar sevgilimin günahını almışım evet eski gönderdiğim mesaj yeni görmüş söyledi ve ben ilk gün nasılsam öyleyim hiç değişmedim dedi:) içim rahatladı çok şükür. Teşekkür ediyorum hepinize yorumlarınız için iyi kk var iyiki sizler varsınız:)
aldatılmaktan korkuyorsan, olayın üstüne gitme. Zaten uzakta olduğu için daha kötü olabilir herşey (eğer gerçekten aldatma gibi bi durum yoksa)..
Bence gerçekten senin önceden attığın mesaj gitmiştr gibi geliyor bana İçini ferah tutup yoluna bak, tabi bence.
Not: böyle yazmıştım ama ortaya çıkmış herşey zaten :) mutluluklar...
ne atmışsın ki mesaj olarak?
bana ilk okuduğumda bir gariplik var gibi gelmişti.
şimdi de sen böyle diyorsun ama emin misin? ilk öyle bir mesaj yok diyordun.:26:
tuhaf geldi.
ben de tam başka biri olabilir yazıcaktım sen bunu yazmışsın.
umarım başka biri yoktur. mutluluklar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?