kızlarla konuşmasına bile izin vermek istemiyorum kızıyorum.içimden bir his evde bunaldığı için ve yine kavga çıkmasın diye gizledi diyor.peki ne yapmalıyım
Cevabını verdiniz. Aldattığını sanmıyorum o halde. Daha ılımlı olun. Arkadaşları, sosyal cevresi olmasına müsade edin. Annenizin tırnaklarını yuvanızdan uzak tutun. Gercekten kişiliğinize yönelik bir saldırı yoksa kv ve kpye Güleryüz gösterin.kızlarla konuşmasına bile izin vermek istemiyorum kızıyorum.içimden bir his evde bunaldığı için ve yine kavga çıkmasın diye gizledi diyor.peki ne yapmalıyım
Milleti sorgulayıp eşini rezil etme. Çocuğun değil o senin. Eşineşimin bu kızın ortak bir arkadaşları başka bir kız var ve çok samimiler o kızı o gün 7 kere filan aradım açmadı.sonra beni aradı tedirgin ve aşırı sessiz bir ortamdı.dersaneye kimle gitti biliyormusun filan dedim hayır dedi kesin ve net.halbuki biliyordu.
ne yapmalıyım peki
annemden kurtulmak için başka şehre taşınmaya hazırlanıyorum zaten.bende bunalıyorum sosyal çevrem benim hiç yok ama sanırım ben eşime aşırı yükleniyorum ve bu şekilde sosyal isteğimi tatmin ediyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?