aldatılıyor muyum?

bekgidici

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
434
161
23
38
hanımlar merhaba 10 yıllık bir ilişkinin neticesinde 4 ay önce evlendim.çok mücadele ederek evlendik.evlendikten sonra tam herşey güzel derken benim ailem özellikle annem eşimle zıtlaştı ve boşanmaya zorladı beni kabul etmedim eşimle mutluyum dedim ama devamlı mesajlar aramalarla huzursuz ediyordu beni ve bu eşimle olan iletişimime de yansıyordu.kv ve kp ile aram iyi değil güler yüz gösteremiyorum ama hizmetimi güzel yapıyorum.eşim devamlı evliliğimizin kötü olduğunu söylüyor heryerde tamam var ufak tefek şeyler ben eskisi gibi şen şakrak değilim ama düzelebilirdi bunun için uğraşıyorum ben.
ve eşim beni aldatıyor sanırım.çalıştığı yerden bir kızla çok samimi zaten işyerinde sadece kızlar var çalışan olarak.eşim dersaneye gidiyordu hemde ancak dersane bitmiş ve benim haberim yok eşimde biliyor ama dersane saatlerinde bana dersanedeyim diyip gidiyor.ben bunu öğrendim ve takip ettim bir gün.eşim bu samimi olduğu kız ve başka bir bayan ile beraber bir arabaya bindiler ve gittiler.ben hemen aradım kimler var kaç kişisiniz dedim yalan söyledi 4 kişiyiz ve şuda var bizi dersaneye bırakacak filan dedi.inanmadım ama dersaneye gittim tam 3 saat bekledim ne eşim geldi ne başka biri.içeri girdim sordum dersler bittiği için gelen yok dendi.eşimi aradım gürültülü bir yerdeydi dersanenin kantinindeyim dedi.gidip baktım yok ve telefonu kapandı.
1 saatte durakta bekledim ne tarafta gelecek diye.
inkar ediyor telafi dersi vardı kimse gelmeyince bende biraz bekleyip erkek arkadaşlarla gittim dedi.ama ben 3 saat bekledim başka çıkış kapısıda yok dersanenin ve çıkmadı.inkar ediyor.
ne yapmalıyım sizce

Şayet eşinizin kız arkadaşları ile görüşmesine karışan baskıcı biri değilseniz , bir durum olabilir. Neticede anneniz ikinizi de çok bunaltmış, siz kv ve kp ile iyi değilsiniz. Bunlar cok yıpratır evliliği ve eşiniz söylüyormuş zaten. Mutlu Değilim diye..
Üzgünüm ama aldatılıyor olma ihtimaliniz var.

kızlarla konuşmasına bile izin vermek istemiyorum kızıyorum.içimden bir his evde bunaldığı için ve yine kavga çıkmasın diye gizledi diyor.peki ne yapmalıyım

Galiba farkına varamadınız ama 10 yıl içindede playboy gibi gezmiş biraz eşiniz ve şimdide o zamanlara özeniyo özlüyo gibi..

İnkar ederken gözünüzle gördüğünüze inanıyorsunuz değilmi, ona değil..

eşimin bu kızın ortak bir arkadaşları başka bir kız var ve çok samimiler o kızı o gün 7 kere filan aradım açmadı.sonra beni aradı tedirgin ve aşırı sessiz bir ortamdı.dersaneye kimle gitti biliyormusun filan dedim hayır dedi kesin ve net.halbuki biliyordu.
ne yapmalıyım peki

kızlarla konuşmasına bile izin vermek istemiyorum kızıyorum.içimden bir his evde bunaldığı için ve yine kavga çıkmasın diye gizledi diyor.peki ne yapmalıyım

Kızlarla konuşması için szizden izin almasına gerek yok..
Huzur verin biraz adama..
Ailesine güleryüz göstermeyip istediğiniz kadar hizmet edin önemi yok..
Biri benim aileme değer vermese güler yüz göstermese nefret ederim ondan..
Üstelik sizin anneniz de huzurunuzu bozan sizi boşanmanız için kışkırtan yapmak için değil yıkmak için çabalayan biri..
Evde kavga çıkmasın istiyorsanız tüm sorunlara kapınızı kapatıp mutlu olun mutlu edin..

henüz evliliğin başındasın ama hamilesinde..hemde sorunlu bir evlilik bu...eşinin kızlarla konuşmasını engellemen imkansız..sense erkek gördünmü kaçamazsın dimi..
eşinin yaptığı tabikide yanlış..inşallah aldatma yoktur..konuşun iyice bu konuyu..

Bence evin iç huzursuzluğundan daraldığı için aldatma değilde dışarıda arkadaşları ile gezmeyi tercih ediyor.

Cevabını verdiniz. Aldattığını sanmıyorum o halde. Daha ılımlı olun. Arkadaşları, sosyal cevresi olmasına müsade edin. Annenizin tırnaklarını yuvanızdan uzak tutun. Gercekten kişiliğinize yönelik bir saldırı yoksa kv ve kpye Güleryüz gösterin.
Böyle giderse aldatmıyorsa da aldatacak çünkü

Milleti sorgulayıp eşini rezil etme. Çocuğun değil o senin. Eşin

annemden kurtulmak için başka şehre taşınmaya hazırlanıyorum zaten.bende bunalıyorum sosyal çevrem benim hiç yok ama sanırım ben eşime aşırı yükleniyorum ve bu şekilde sosyal isteğimi tatmin ediyorum sanırım

Hemen aldattı diyemeyiz ama yaptıgı yanlış. Farkettirme bunaltma sadece gözlemle

Sırf bunun için mi taşınıyorsunuz?
Çözüm bu değil..
Eşinizle evliliğinizi kurtmak adına yaptıklarınız da çözüm değil.
Sizin neden sosyal çevreniz yok?

ben erkeklerin böyle beyinsizce aldatma girişimlerine çok pis uyuz oluyorum.
gerizekalı insana hiç tahammülüm yok.

adam gibi ya evet ben bu işten sıkıldım dışardaydım çünkü ..... sebepten dolayı diye adam gibi söylese en azından dürüst dersin.
bence seninki olgunlaşamamış ve evet büyük ihtimalle aldatılıyorsunuz.
aldatılmıyorsan da çok az kalmış.

Burnuma pek iyi kokular gelmedi...
Niyetiniz gerçekleri öğrenmekse ona buna telefon açıp olayı açık etmekten vazgeçin, bir süre sessizce gözlem yapın,
Eğer gerçekleri öğrenmek ağır gelecekse sonradan inkar edecekseniz hiç deşip de daha fazla gözden düşmeyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…