aldatılıyor muyum?

aldatma var mı bilemeyiz ama bariz yalan var, nasıl güveneceksiniz? Haa buna belki siz zemin hazırladınız bilemiyorum ama eşinizin de karakterinde varmış demek. Annenizi keşke en başta dinlemiş olsaydınız, ha o zaman dinlemediyseniz artık o yuva kurulmuş lütfen uzak tutun, anlattığınız kadarıyla zararı büyük annenizinde.Uff nereden tutsam elimde kalıyor konu :/

Yalan söylemesi hoş değil
Aldatıyor mu kesin bilemezsin ama belli ki sen ve eşin de mutlu değilsiniz
Bazen anneleri dinlemek lazım zıtlaşmak yerine
Ne diyeyim umarım düzelirsiniz

Evleneli 4 ay olmuş,gizlenen şeyler var yalan var.Ve en önemlisi senin de içine kurt düşmüş. Güvenmediğin biriyle hayatını devam ettirme. "Yok,emin olmadan boşanamam" dersen de, gizli gizli telefon dökümlerine bak,mesajlarını takip et 1-2 ay içinde muhakkak yakalarsın. Aldatılsam da boşanamam derse de; git az ötede oyna bizi kızdırma!

4 aylık evlilikte bu kadar çok şeyi tüketmeyi nasıl beceriyor insanlar hiç anlamıyorum buradaki bazı konuları. Üstelik 2 aylık da hamilesin. Düzen oturtmadan nedir bu acele?
Ayrıca 10 yıllık ilişkide bir problem yoktu da 4 aylık evlilikte annen neden boşan diye diretmeye başladı? Anlatmadığın şeyler var hikayede.
Diğer taraftan eşinin aldatıp aldatmadığını bilemem bunun cevabı eşinde. Ama yalan söylemeye alıştığı ortada. Yalan da aldatma kadar aşağılayıcı bir durum bence.
Ne o okuldan kaçan ergen gibi arkadaşlarıyla kaçmalar yalan söyletmeler falan. Çok seviyesiz bir evlilik sizinki. Sadece o doğacak bebeğe üzüldüm.

annem annesiyle kavgalı ve paranoya annem kafasına hayal kurup kavga çıkarıyor.
benim hatam anne bu benim yuvam diyemedim.çünkü eşim benim için herkesi karşısına almıştı ama ben daha evliliğimin 2. günü onunla annem için kavga ettim

Aldatmıyorsa bile yalan söylüyor alenen ve yalanınıda sürdürüyor ısrarla.
Bilemiyorum belki çok baski yapıyorsunuz istemiyorsunuz görüşmesini diye yalan söylüyor ama yinede hoş değil.
Gözlemleyin biraz bakalım devam edecekmi.

anlıyorum bebeği kaybetmenize üzüldüm. size tavsiyem çok dikkatli olun, iyi korunun. görünen o ki evliliğiniz pek yolunda gitmiyor maalesef

çok seviyorum ve içimden bir ses bunaldığı için eğlence arıyor diyor.çünkü güler yüzlü olduğumda işten hemen koşa koşa eve geliyor kavgalıysak geç geliyor

Bazı yorumlara diyorum.
Adamı bunaltırsan öyle olur vs denmiş, peki bu yalan söylemesini gerektirir mi?
Ve siz konu sahibi, gözünüzle kadınlarla arabaya binip gittiğini dersaneye gitmediğini gözlerinizle görmenize rağmen emin değilsiniz hala.
Ve çok seviyorum güleryüzlü olduğumda eve koşarak geliyor asık suratlı olduğumda geç geliyor oda kendince eğlenmek istiyor bla bla diye kendinizi avutuyorsunuz.
Bence kurcalamayın nasıl olsa aşıksınız bırakmıcaksınız boşuna kafa patlatmayın madem.

nasıl bir yol izlemeliyim diye soruyorum burda.herşeyimi tam paylaşacağım ki ona göre bana yol gösterin.sevmiyorum mu diyeyim deli gibi aşığım kavga ederken bana sinirle yaklaşması bile huzur veriyor öyle bağlıyım ama o bana değil

Evlilik aski bitiriyor derlerya.sizde galiba oyle olmus.Su an aldatidigini bilmem amam.kocan meyilli gibi gozukuyor.

Evlilik aski bitiriyor derlerya.sizde galiba oyle olmus.Su an aldatidigini bilmem amam.kocan meyilli gibi gozukuyor.
evet meyilli bu kesin benim aşkım neden bitmedi anlamadım.ben ailesinden çok çektim ama kendime hep bir kılıf bulup ona daha çok bağlandım.
kıza eşimin sosyal hesabından mesaj attım çıkışta işin var mı diye sebebini sordu ne yapayım çatlıycam aralarında ne var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…