aldatılıyor muyum?

Anliyorum,suphe cok zor bir sey.bir az sakin olmaya calis.Bir halt karisdirsa eninde sonunda oyrenirsin.hic bir yalan sonsuza kadar surmez.

öyle ama işte insanız kuluz ve katlanamıyoruz sabırsızız en azından ben fazlasıyla öyleyim

4 ay da aldatır mı?
4 ayda aile sorunları bu dereceye varır mı?
4 ay da hafiyelik başlar mı?
4 ay da yalan neden söyler?
4 ayda bir erkek eğlence olsun diye arkadaşlarıyla takılır,eşini dahil etmez mi?
Bunca sıkıntı varken;
4 ay da hamile neden kalınır?
Daha çok soru var ama inan ben bunaldım........
Bu sorular aslında nedenini anlaman için yeterli gibi!İşin iç yüzü ve tüm soruların cevabı sizde!
Bence bir uzmana gidin,şu an içinde bulunduğunuz hassas durum(düşük)belkide bunları büyütmenize neden olabilir!Değilse de sessiz gözlemleyin

Adamı bunaltırsan öyle olur vs denmiş, peki bu yalan söylemesini gerektirir mi?
Gerektirmese de anlaşılır bir şey bence. Şahsen ben sürekli tepesinde "orada mısın, burada mısın, kim var yanında, öyle mi oldu böyle mi oldu," diyen biri olan insanın yalan söylemesine şaşırmıyorum, kızamıyorum da
Yalan duymak istemiyorsa sınırını bilecek, bana göre.
B bekgidici
Eşinizin arkadaşlarını arayıp eşinizi kontrol etmeyin, açığını yakalamaya çalışmayın. Eşinizle konuşun. Çünkü aldatma vs yoksa, hem çok onur kırıcı hem de yüz göz olursunuz.
Eşiniz yalan söylemiş evet ama ben buna sizin tavrınızın sebep olmuş olabileceğini düşünüyorum. Çalıştığı yerde sadece kızlar varsa arkadaş çevresi de kadınlardan oluşuyordur, normal.
Eşinize güvenmiyor, aldatma potansiyeli olduğunu düşünüyorsanız, zaten sizi aldatabilecek adama kocam demeyin ama yok aldatsa da ben boşananam diyorsanız zaten kurcalamayın, boşuna yüz göz olup evin huzuru kaçıyor çünkü.

Zaten eşine güvenmiyorsa ve onu yapma bununla konuşma diyorsa boşansın güven olmayan bir evlilik ne kadar sağlam olabilir ki. Yalan bile olmamalı evlilikte ama bu evlilik biraz farklı zaten.

benimki sadece şüpheymiş şuan hem kendim küçük düştüm hem eşim küçük düştü açık verdim çevresine.kendimi evliliğimi mahvettim...sanırım bebekten dolayı bu.onunla daha minicikken konulmaya başlamıştım ve kaybettim

Zaten eşine güvenmiyorsa ve onu yapma bununla konuşma diyorsa boşansın güven olmayan bir evlilik ne kadar sağlam olabilir ki. Yalan bile olmamalı evlilikte ama bu evlilik biraz farklı zaten.
Meggieee ben zaten sürekli oraya mı gitti buraya mı gitti, aldattı mı aldatacak mı diye düşündüğüm adamla aynı evde yaşayamam. Yapamam yani, biliyorum.

Nasıl anladın sadece şüphe olduğunu, eşinle mi konuştun?
Başın sağolsun, geçmiş olsun, bu arada. Sabır dilerim.

hiç erkek arkadaşı yok mu?
hadi kızlarla takılıyor, beraber oldukları saatte yalanlar söylemesi, kızların bile senin aramalarına cevap vermemesi filan aldatma değilse bile başlangıcı bence. yakında mutsuzdum, başkasına aşık oldum derse şaşırma.
ayrıca evlilikte sadece eşin değil sen de bunalıyorsun. senin yanında olmak yerine dışarı kaçması çok ayıp. sen de eve uğrama arkadaşlarınla gez toz. evi otel olarak kullanın karı koca. belki böyle kaçarak düzelir sorunlar.

bak ben sana yapman gerekenı soylıyım hemen

eger bosanıcaksan bukadar kurcala ortaya cıkar ve bosan
bosanmayacaksan hıc gorme duyma bılme kurcalama

cunku kurcalayıp ogrenıp bosanmadın mı adam senın gurursuz oldugunu dusunecek ve bılmene ragmen devam ettıgın ıcın artık hıc cekınmeden saklamadan aldatmaya devam edıcek

bunun sonu cinnet

Ajan gıbısın masallah sende, birde böyle olmasan ne yapardı acaba biraz daha takıp et suc üstü yapana kadar

be byle durumlarda 3. şahısla muhattap olmaya karşıyım. Kızı aramaya hiç gere yok.Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek olur bu.
Eşine gelince ben yaptılarına hak veremiyorum. 4 ayda ne kadar bunalmş olabilir ki heyecanı dışarda arıyor. Şayet boşanma gibi bir fikrin yoksa konuyu deşme ama unutma da. Ve evliliğini kurtarmaya bak. Asık surat küsme vs evde hiç hoş olmayan şeyler. Bunu dzelterek başlayabilirsin.

Evinde mutsuz olanlar hep sorunsuz ortamları tercih ederler.
Eski şen şakrak halinize dönebilseniz keşke.
Ben aldatmadan ziyade neşeli vakit geçirmek istediğini düşündüm. Gerçeği size söyleyemez bu durumda. Yaptığı doğru mu? Tabi ki değil.

Aldatılıyorsun ve boşanmayacaksın.hamilesin diye çekmeye devam edeceksin.niye konu açıyosunki...sanki tavsiyelere uyacak gibi...nedemek kızlarla takılıyor ya.evli adam iş dışında kızlarla takılamaz kusura bakmayın...

Bence hiç uzatma sadece bir gün içinde kaç yalan söyledi. Ve bu sadece senin yakaladiklarin
Annende istemiyorken sanki annene ona hakveriyormus gibi yap bırak adamı
Çek git evden takilsin kimle takilacaksa
Zaten evlilikten memnun da değil belli

Özgürlüğüm kısıtlanırsa,arkadaslarıma, sosyal cevreme müdahale edilirse uzun vadede boşanmayı düşünürüm kesin.. Benim yapım bu. Boyunduruk altına girmek bana göre değil. Neyse ki böyle bir evliliğim de yok. Ama kısa vadede anlık çözümler bulmak için, çok hoş bir durum olmasa da yalan söyleyebilirim. Yalanın savunulacak bir yanı yok elbet ama hayat sadece siyahlardan beyazlardan ibaret değil. Griler de var bu yüzden Yalan kötü asla söylenemez; yalan söyleyen her ne sebepten olursa olsun suçludur diye bir kural da benimseyemem.
Ayrıca yalanın bir evlilikte olması hoş değil elbet ama baskı da en az o kadar kötü bir durum, psikolojik şiddettir baskı.. konu sahibi daha çok yolun basında ve hatalarının farkında ..gercekten ihanet yoksa bu evlilik kurtarılır bence..

Yalnız araştırma mı ne yaparken elin kadınından medet umma; gidip de benim kocamla ilişkin var mı diye sorman hiç hoş bir durum değil. Bunu öğrenmenin yolu eşini rezil etmek olmamalı.. Prestijinden yiyorsun haberin olsun.

Son düzenleme:
Eşinin tl dökümüne bak ve takip et.

Sorunlu bir evliliğe bebek niye ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…