Anliyorum,suphe cok zor bir sey.bir az sakin olmaya calis.Bir halt karisdirsa eninde sonunda oyrenirsin.hic bir yalan sonsuza kadar surmez.evet meyilli bu kesin benim aşkım neden bitmedi anlamadım.ben ailesinden çok çektim ama kendime hep bir kılıf bulup ona daha çok bağlandım.
kıza eşimin sosyal hesabından mesaj attım çıkışta işin var mı diye sebebini sordu ne yapayım çatlıycam aralarında ne var diye
Gerektirmese de anlaşılır bir şey bence. Şahsen ben sürekli tepesinde "orada mısın, burada mısın, kim var yanında, öyle mi oldu böyle mi oldu," diyen biri olan insanın yalan söylemesine şaşırmıyorum, kızamıyorum daAdamı bunaltırsan öyle olur vs denmiş, peki bu yalan söylemesini gerektirir mi?
Gerektirmese de anlaşılır bir şey bence. Şahsen ben sürekli tepesinde "orada mısın, burada mısın, kim var yanında, öyle mi oldu böyle mi oldu," diyen biri olan insanın yalan söylemesine şaşırmıyorum, kızamıyorum da
Yalan duymak istemiyorsa sınırını bilecek, bana göre.
Meggieee ben zaten sürekli oraya mı gitti buraya mı gitti, aldattı mı aldatacak mı diye düşündüğüm adamla aynı evde yaşayamam. Yapamam yani, biliyorum.Zaten eşine güvenmiyorsa ve onu yapma bununla konuşma diyorsa boşansın güven olmayan bir evlilik ne kadar sağlam olabilir ki. Yalan bile olmamalı evlilikte ama bu evlilik biraz farklı zaten.
Nasıl anladın sadece şüphe olduğunu, eşinle mi konuştun?benimki sadece şüpheymiş şuan hem kendim küçük düştüm hem eşim küçük düştü açık verdim çevresine.kendimi evliliğimi mahvettim...sanırım bebekten dolayı bu.onunla daha minicikken konulmaya başlamıştım ve kaybettim
hiç erkek arkadaşı yok mu?annemden kurtulmak için başka şehre taşınmaya hazırlanıyorum zaten.bende bunalıyorum sosyal çevrem benim hiç yok ama sanırım ben eşime aşırı yükleniyorum ve bu şekilde sosyal isteğimi tatmin ediyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?