- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi Mutsuzluk45
-
iki karakteri değil de ikinci bi kadın var sanki.Anlamiyorum doğum günümde bir sürü güzel şey söyledi , iki gün sonra rujla geldi, sanki iki karakteri var gibi , biri beni seviyor diğeri benden nefret ediyor
Mali bir durumdanneden dolayi ceza evine kaldi?
siz hala koruyun kendisini.Mali bir durumdan
Çocuk istedi hep , aslında ailesi ona baskı yaptı o da bana, ben istemedim kendimi hazır hissetmedimpeki cocugunuz varmi? Yoksa hic istemedimi misal?
Bunu nasıl anlayabilirim ki ,ama illaki ortaya çıkmaz mıiki karakteri değil de ikinci bi kadın var sanki.
Evet tüm duygularımı sömürdü zaten, bana değer vermiyor , bugün evden gitsem uğraşmaz bile illaki gel diye, bir kere gel der geliyorsan gelirsin o kadar, burnundan kıl aldırmazsiz hala koruyun kendisini.
sümürsün duygularınızı . gitsin . böyle devam edin.
çıkar belki bi gün . sen bekle en iyisi.Bunu nasıl anlayabilirim ki ,ama illaki ortaya çıkmaz mı
Ömrüm beklemekle geçiyorçıkar belki bi gün . sen bekle en iyisi.
ne yapabilirsin ki başka. ?Ömrüm beklemekle geçiyor
sen soruma cevap vermemissin esin ne yapar evde? Nasil vaktini gecirir hafta ici hafta sonu evde dururmu gidermi hep anlat biEvet tüm duygularımı sömürdü zaten, bana değer vermiyor , bugün evden gitsem uğraşmaz bile illaki gel diye, bir kere gel der geliyorsan gelirsin o kadar, burnundan kıl aldırmaz
Aslında herşeyi fotorafini çekmiyorlar, abisine yolladığı da yengesi atmıştı, çocuk yanlışlıkla yolladı demisti, ben bu olaydan sonra anlamıştım yalan soylediginicanim bu seni aldatsin aldatmasin onu gec piskopat bir yapisi var. Ne demek herseyi senden saklamak 3 yillik evliymissiniz. Birde sürekli yalan söylemek. Onu birak esyalarinizi kayinvalidengile göndermesi? Bunun altinda ne yatabilirki ben hic bir anlam veremedim. Ben önce baska bir evi var oraya yolluyor sandim ama ailesine yolladigina eminsin. Ama suda olabilir belki bu oyun icininde aileside var? Ailesi neden resim cekip yollasin ki sana? Bence onlara inanasin diye. Yani diyeceksinki esim esyalari ailesine yolluyo baska bir kadina degil? Böyle bir piskopat adamin aileside piskopattir hersey beklenir acikcasi ben ne diyecegimi sasirdim
peki neyle yolluyor ya? Bu zahmete neden giriyo anlamadim ben. Ne isle mesugl esin?Aslında herşeyi fotorafini çekmiyorlar, abisine yolladığı da yengesi atmıştı, çocuk yanlışlıkla yolladı demisti, ben bu olaydan sonra anlamıştım yalan soyledigini
Normalde çalışırken eve gelir TV yemek uyur, gezme alışkanlığı yok, son iki haftadır işi yoktu saatlerce disardaydi, bide birkaç hafta önce şehir dışına çıkmıştı arkadaşından borç almaya , söz verdiği tarihten sonra geldisen soruma cevap vermemissin esin ne yapar evde? Nasil vaktini gecirir hafta ici hafta sonu evde dururmu gidermi hep anlat bi
Otobüsle yolluyor, terminale gidippeki neyle yolluyor ya? Bu zahmete neden giriyo anlamadim ben. Ne isle mesugl esin?
İlk evlendigimizde yeni havluları bile kullanmiyordu, bekar evinden getirdiklerini kullanıyordu , yeni şeyleri sevmiyor, ama bu olaydan önce ruj getirdiğini hiç gormemistimya eşiniz eski eşya meraklısı olabilir bazı insanlarda var bu hastalık dikkat edin ilerlemesin ev çöplüğe döner yoksa aldatmıyor bence
bu gitme bikeremi oldu? Yatilimi gitti geri döndümü ayni gün´? Ve twitlesmislerdi diyordun ya o nezaman önceydi?Normalde çalışırken eve gelir TV yemek uyur, gezme alışkanlığı yok, son iki haftadır işi yoktu saatlerce disardaydi, bide birkaç hafta önce şehir dışına çıkmıştı arkadaşından borç almaya , söz verdiği tarihten sonra geldi
ozaman bunda hastalik var canim ya. Hic yeni birsey almazmi? Belki rujuda buldu ve kullandi kullanilmis seviyorsa iste hastaligi varsa? Ruj dedigin ruj degilde dudaga bakim icin degilmi renksiz?İlk evlendigimizde yeni havluları bile kullanmiyordu, bekar evinden getirdiklerini kullanıyordu , yeni şeyleri sevmiyor, ama bu olaydan önce ruj getirdiğini hiç gormemistim
Gitme yeni oldu , twitler 2015 yılında olmuştu, o kıza baktım üniversite öğrencisi pek sanmıyorum o olduğuna, tahminimce ikinci eşi olmaktan ziyade flört etmeyi seviyor farklı insanlarlabu gitme bikeremi oldu? Yatilimi gitti geri döndümü ayni gün´? Ve twitlesmislerdi diyordun ya o nezaman önceydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?