- Konu Sahibi Mutsuzluk45
-
yuh biraz hasta ruhlu sanirim ya onu bile düsünüp siliyorsa yani normal degil! Sende kurala tekrar sil koy cakmaz!Evlendiğimizden beri sifreliydi şimdide ekranı silip bırakıyor odadan çıkarken parmak izi yaptım mı diye
demekki bildi boya oldugunu ortaya cikardigini.... cok zeki kocan! Demekki var bir sebebi o boyanin adini yazdgininDedim ki saçlarımı boyatayım mı dedim sinirlendi kimbilir sen yine ne demek istiyorsun dedi
3 yıllıkcanim nekadarlik evlisin?
Bilmiyorum korkuyorum bir karar almaktan , evlilik kararimdan pişman olduğum için bosanirsam ve başıma kötü şeyler gelirde yine pişman olursam diye korkuyorumzamanı geri getiremiyorsan geç olsun güç olmasın.
bak ben çok evlilik yorumlarımda yapıcıyımdır ama yalancı bi koca ile yürümeyecek. sürekli aşağılıyor da üstelik . neden çekiyorsun bilmiyorum. sende sıkıntı var diye düşünüyorum artık .
Bende merak ediyorum delircem artıkbu işin altından ne çıkacak harbi çok merak ediyorum
Daha önce TV yolladı ailesi fotoğrafini çekip bana attı, sonra eşya yolladı ailesiyle konuşurken duydumaynen baskasina yolluyorda olabilir ailesine yolladigini nerden cikardin?
Mesele Twitter adresi çıkmıştı şifreyi kullanabileceği birşey denemistim olmuştu bir kızla twitlesmisler, demiski kız sen elbet mutluluğu tadacaksin sabret, farklı isimle açıldığı için ispat edemiyorum, benim değil arkadasimindi diyor, bide hep gece yarısı girilmiş ,esimden geceleri kalkıp TV izlerdi uykum kaçtı deyip, inkar etti yemin etti, sonra yaşını değiştirmiş evlenince öğrendim o da evde belgeler buldum kendi soylemedicok tuhaf bir esiniz varmis ya... cok üzüldüm valla ne diyecegimide sasirdim... insallah aldatma falan yoktur baska ne gibi süphelerin oldu veya neler buldun ona ait olmayan?
böyle düşüne düşüne yıllarını verirsin . sonunda da baştan kestirip atmadığına bin pişman olursun .Bilmiyorum korkuyorum bir karar almaktan , evlilik kararimdan pişman olduğum için bosanirsam ve başıma kötü şeyler gelirde yine pişman olursam diye korkuyorum
sanki ikinci bi eş varmış gibi hissettim.O voila olan saç boyası markası ama tuhaf ne alaka taşıyor o kağıdı
ohhooo. yalanlar dünyasında yaşıyor adamMesele Twitter adresi çıkmıştı şifreyi kullanabileceği birşey denemistim olmuştu bir kızla twitlesmisler, demiski kız sen elbet mutluluğu tadacaksin sabret, farklı isimle açıldığı için ispat edemiyorum, benim değil arkadasimindi diyor, bide hep gece yarısı girilmiş ,esimden geceleri kalkıp TV izlerdi uykum kaçtı deyip, inkar etti yemin etti, sonra yaşını değiştirmiş evlenince öğrendim o da evde belgeler buldum kendi soylemedi
Boya markasını ne diye taşısın eğer eşine ya da anneye yakına almadıysa ruj olayı da çok saçma geldiböyle düşüne düşüne yıllarını verirsin . sonunda da baştan kestirip atmadığına bin pişman olursun .
sanki ikinci bi eş varmış gibi hissettim.
Anlamadim bende hiçO voila olan saç boyası markası ama tuhaf ne alaka taşıyor o kağıdı
Biraz önce ise gidecekti,birşey sorabilir miyim dedim sorda çıldirt beni dedi, bende sustum, konuşamıyorum hicbirsey ne desem kiziyorohhooo. yalanlar dünyasında yaşıyor adam
daha çok yalanlarını duyarsın. bi de azar yersin üstüne. haksız olursun .
yukarıda nedenlerini yazdık. bi bak istersenAnlamadim bende hiç
soru sorarken de izin mi istiyorsunuz .Biraz önce ise gidecekti,birşey sorabilir miyim dedim sorda çıldirt beni dedi, bende sustum, konuşamıyorum hicbirsey ne desem kiziyor
Ne sorsam kızıyor , baştan kizmasada hesap vermek istemiyorsoru sorarken de izin mi istiyorsunuz .
direk sormuyorsunuz . bi sürü güvensizlik verirken siz hala çekiniyorsunuz. nasıl konuşacaksınız bu adamla.
ooo o kötü iste ozaman var birseyler demekki baska kadinlarla konunuz hakkinda dertlesiyor belki o kizdan yakinlik istiyor?Mesele Twitter adresi çıkmıştı şifreyi kullanabileceği birşey denemistim olmuştu bir kızla twitlesmisler, demiski kız sen elbet mutluluğu tadacaksin sabret, farklı isimle açıldığı için ispat edemiyorum, benim değil arkadasimindi diyor, bide hep gece yarısı girilmiş ,esimden geceleri kalkıp TV izlerdi uykum kaçtı deyip, inkar etti yemin etti, sonra yaşını değiştirmiş evlenince öğrendim o da evde belgeler buldum kendi soylemedi
peki neden yolluyor onlarmi istiyor yoksa bu kendiligindenmi yolluyor ailesi demiyormu ne yapiyorsun esyalarinizi bize yolluyorsun diye ne bicim aile ya?Daha önce TV yolladı ailesi fotoğrafini çekip bana attı, sonra eşya yolladı ailesiyle konuşurken duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?