Aldatılıyor muyum?

Bilmiyorum korkuyorum bir karar almaktan , evlilik kararimdan pişman olduğum için bosanirsam ve başıma kötü şeyler gelirde yine pişman olursam diye korkuyorum

O voila olan saç boyası markası ama tuhaf ne alaka taşıyor o kağıdı

cok tuhaf bir esiniz varmis ya... cok üzüldüm valla ne diyecegimide sasirdim... insallah aldatma falan yoktur baska ne gibi süphelerin oldu veya neler buldun ona ait olmayan?
Mesele Twitter adresi çıkmıştı şifreyi kullanabileceği birşey denemistim olmuştu bir kızla twitlesmisler, demiski kız sen elbet mutluluğu tadacaksin sabret, farklı isimle açıldığı için ispat edemiyorum, benim değil arkadasimindi diyor, bide hep gece yarısı girilmiş ,esimden geceleri kalkıp TV izlerdi uykum kaçtı deyip, inkar etti yemin etti, sonra yaşını değiştirmiş evlenince öğrendim o da evde belgeler buldum kendi soylemedi

Bilmiyorum korkuyorum bir karar almaktan , evlilik kararimdan pişman olduğum için bosanirsam ve başıma kötü şeyler gelirde yine pişman olursam diye korkuyorum
böyle düşüne düşüne yıllarını verirsin . sonunda da baştan kestirip atmadığına bin pişman olursun .
O voila olan saç boyası markası ama tuhaf ne alaka taşıyor o kağıdı
sanki ikinci bi eş varmış gibi hissettim.

ohhooo. yalanlar dünyasında yaşıyor adam
daha çok yalanlarını duyarsın. bi de azar yersin üstüne. haksız olursun .

böyle düşüne düşüne yıllarını verirsin . sonunda da baştan kestirip atmadığına bin pişman olursun .

sanki ikinci bi eş varmış gibi hissettim.
Boya markasını ne diye taşısın eğer eşine ya da anneye yakına almadıysa ruj olayı da çok saçma geldi

Bence o boyayı sevgilisine/eşine almak için taşıyordur. Sipariştir yani.
Yaş falan değiştirmeler de tuhaf.
Sanki daha neler çıkar bu adamın altından..

Biraz önce ise gidecekti,birşey sorabilir miyim dedim sorda çıldirt beni dedi, bende sustum, konuşamıyorum hicbirsey ne desem kiziyor
soru sorarken de izin mi istiyorsunuz .
direk sormuyorsunuz . bi sürü güvensizlik verirken siz hala çekiniyorsunuz. nasıl konuşacaksınız bu adamla.

ooo o kötü iste ozaman var birseyler demekki baska kadinlarla konunuz hakkinda dertlesiyor belki o kizdan yakinlik istiyor?

Daha önce TV yolladı ailesi fotoğrafini çekip bana attı, sonra eşya yolladı ailesiyle konuşurken duydum
peki neden yolluyor onlarmi istiyor yoksa bu kendiligindenmi yolluyor ailesi demiyormu ne yapiyorsun esyalarinizi bize yolluyorsun diye ne bicim aile ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…