- Konu Sahibi birgaripask35
-
İnsanın gördüğünden olması boşluğa düşürüyor aslında. Kötü olan da bu.
Siz de değişmişsiniz. O da değişmiş.
Keşke yine mutlu olabilseniz. 2 tane çocuk sahibi olacaksınız yakında. Bu çok güzel bir şey. Olmuyor deyip boşanmak, vazgeçmek en kolay olanı. Karşılıklı çaba verip, anlayış gösterip, birbirinizin eksik gördüğünüz yönlerini tamamlayabilirsiniz.
Aslında siz mutlu olsanız, olmaya çalışsanız eşiniz de size yönelir. İnsan ilişkileri karşılıklı yürüyor. Bu adamın eşi, yoldaşı sizsiniz. Kimse değil. Erkek, karısına dönük olur. Kadın, çocuklarına dönük olur derdi dedem.
Biraz kendinizi toparlamaya çalışın. Önce siz kendi değerinizi ölçün, sonra eşinizle evliliğinizi yönetin.
Umarım özlediğinizden daha güzel bir hayatınız olur.
Yani benim esim ole bisey olsa hemen eve gelir gelmez solerdi her insan bir degil tabi .Ama bu jadar kafana takmak iyi degil inan ki bazi seyleri iyi olsn derken kotulestirebilioruz belki esinin hic sucu yok Allah bilir .ama birseyler sakliyor olsada o kendini birgun elbet ele verir merak etme . Ummadigin anda bile karsina cika r Allah tarafindan onune cikar sen skma canini
Günü saati belli ya kendilerine sakladıkları fişte var aynıları zaten fişsiz oluyor yani
ben lcw defactoda değişim kartı olmamasına rağmen bazı gelen hediyeleri değişmiştirliğim vardır
Ben mesela bana ilgi göstermeyen, sevgisini hissettirmeyen, gözünün başka kadınları süzdüğünü bildigim eşim istiyor diye makyajımdan, bakımımdan geri durmazdım.
Onun gözü dışarda olsun , sizi şüphe içinde bıraksın sürekli, birde sizi kıskanıyorum diyerek kıstlasın ne güzel dünya..
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim...
Ben bunu da denedim. Her şeye sünger çekip, hiç yaşanmamış gibi davranıp eski günlerdeki gibi oldum. Onu mutlu edecek şeylere odaklandım. Mesela tiyatroya gitmeyi çok seviyor, her ay bir kere (bebeğimiz olmasına rağmen) güzel bir oyun araştırıp tiyatroya götürdüm onu (götürdüm derken, tüm plan programı ben yaptım, o yüzden öyle diyorum :) ) Annesi eskisi gibi değil ama hala laf sokmaları vardır, bunları hiç paylaşmadım onunla, kıskanç bir insanımdır dışarı çıktığımızda gözleri hiç durmaz eşimin normalde yakaladığım zaman kızar surat asardım onu bile yapmadım aylarca düşünün... Kitap okumayı çok sever, her zaman liste yapar okumak istediği kitapları, aldıkça da üzerini çizer. Ona o listedeki kitapları aldım. Kitap okumak uğruna geceleri beni yalnız bırakırdı yatakta, o oturur gece yarısı kitap okurdu sonra ertesi gün eve gelince de yemekten sonra erkenden uyurdu uykum var diye, saat 11 gibi kalkıp yine kitap okumaca ben yine yalnız yatmaca. Bu döngü böyle devam ederdi, kızardım ona biraz bizimle vakit geçir, zaten tüm gün çalışıyoruz bu çocuk bizi görmüyor, vakit geçirmiyor bizimle, o ve ben uyuduktan sonra (hamile olduğum için oğlumu uyuturken akşamları ben de uyuyakalırdım saat 21:30 gibi) otur oku kitabını diye o kavgayı daha çok büyütürdü, ben senin tasmalı köpeğin değilim sen ne istersen onu yapayıma getirirdi konuyu... Bu duruma bile aylarca sustum, 4-5 ay çok güzeldi, sonra bir yerden patlak verdi... Biz yine eskiye döndük...
Eşimle alakalı anlatmadığım daha o kadar çok şey var ki inanın anlatsam sen bu adama 7.5 yıl iyi dayanmışsın dersiniz. Evet şiddet yok, küfür yok, kumar yok, içki yok, aldatma bildiğim kadarıyla yok (ama göz çapkınıdır) , ama bir evlilikte olması gereken diğer güzellikler de yok. Sevildiğimi hissetmiyorum, değer görmüyorum, bazen bana karşı inanılmaz merhametsiz oluyor, ailecek dışarı çıkıp, gezip tozmamız yok, tüm gün evde otursun, kitap okusun ya da anacığına gitsin sabahtan akşama kadar orada duralım... , cinsel olarak arzulanmak yok (erkekliği ile alakalı bir problem yok, kendi kendini tatmin etmeye alışmış. Evlendiğimizden beri bu sorunu yaşıyoruz... ) Hani düşünüyorum da ben yaşamıyorum yaa... Sadece nefes alıyorum. Yaşadığımı hissettiğim tek an oğlumla geçirdiğim kaliteli zamanlar o kadar...
Ya eşim istiyor diye yaptigim yada yapmadığım şeyler vardır, onunda ayni sekilde ama hem bana bakımlı olma makyaj yapma diyecek hem gözü dışarıda olacak orda bir dur derim en guzelinden yaparım makyajımı , düşününce bile sinirlendimG
Allah allah
Çünkü onun kadınına kimse bakmasın ama o herkese baksın. Kendi zihniyetinin yansımasını gösteriyor işte.
Çok kızıyorum "ay eşim istemiyor", "ay eşim kıskanıyor" diye kendini kısıtlayan kadınlara. Ben eşime baştan dedim ben böyleyim kaldıramıyorsan hiç başlama. Normalde tatil dışı giymem, ama onun yanına şortla mini elbiseyle falan gittim hep. Makyajıma vs asla karışmaz karışamaz. Zaten ben de kendime yakışanı yaparım. Evlendik diye niye bakımımızdan vazgeçiyoruz ?
Manikür pedikür yaptırmıyorum demişsin konu sahibi, ben kendim yapıyorum, haftada 1 kez 10 dk mı alıyor. Yani hiç mi bakım yapmıyorsun eline ayağına, özel günlerde de mi oje sürmezsin? Bir allık, bir rimel bile mi kullanmıyorsun? B birgaripask35
Ya eşim istiyor diye yaptigim yada yapmadığım şeyler vardır, onunda ayni sekilde ama hem bana bakımlı olma makyaj yapma diyecek hem gözü dışarıda olacak orda bir dur derim en guzelinden yaparım makyajımı , düşününce bile sinirlendim
G
Allah allah
Çünkü onun kadınına kimse bakmasın ama o herkese baksın. Kendi zihniyetinin yansımasını gösteriyor işte.
Çok kızıyorum "ay eşim istemiyor", "ay eşim kıskanıyor" diye kendini kısıtlayan kadınlara. Ben eşime baştan dedim ben böyleyim kaldıramıyorsan hiç başlama. Normalde tatil dışı giymem, ama onun yanına şortla mini elbiseyle falan gittim hep. Makyajıma vs asla karışmaz karışamaz. Zaten ben de kendime yakışanı yaparım. Evlendik diye niye bakımımızdan vazgeçiyoruz ?
Manikür pedikür yaptırmıyorum demişsin konu sahibi, ben kendim yapıyorum, haftada 1 kez 10 dk mı alıyor. Yani hiç mi bakım yapmıyorsun eline ayağına, özel günlerde de mi oje sürmezsin? Bir allık, bir rimel bile mi kullanmıyorsun? B birgaripask35
Yok canım, o kadar da değil :) Saldım çayıra durumunda değilim tabii. Ben hani şu kokoş diye tabir edilen kadınlar var ya o şekilde değilim. Yoksa kullanırım tabii rimel, allık vs. Ama işe öyle full makyaj, fönlü saç, ojeli tırnaklarla gitmem. Tabii ki özel günlerde kuaföre de giderim, topuklu ayakkabımı da giyerim, full makyaj, ojeli tırnaklarım da olur. Manikür-pedikürden kasdettiğim de bakım yapmamak değil, uzun ve ojeli olmaması. Kısa kullanırım tırnaklarımı ama bakımlıdır, törpüyle üstünden geçer, tırnak makası ile ölmüş derileri alırım. Ben bunları kişisel temizlik olarak gördüğüm için "bakımın" içine almıyorum... :)
Ama kıyafetlerime dikkat ederim. Dar ya da dekolte kıyafetler giymemeye çalışırım. İnsan belli bir yaşa geldikten sonra utanıyor. Bir de bir kaç defa başka erkeklerin dar pantolon giyen kadınlara nasıl baktığını gördüm, midem bulandı. O günden beri dar bir pantolon giysem de üstüne hep uzun bir şey giyerim... Başka erkeklerin beni süzmesi de hoşuma gitmiyor. Güzel giyinip, makyaj, fön yapınca çok dikkat çekiyorum ve bu benim pek hoşuma gitmiyor ne yalan sölimmm...
Yaşadıklarınız evet çok büyük sorunlar değil ama tabikide bir kadın, kadın olduğunu hissetmek değer görmek istiyor. Hayat arkadaşı ile gerçekten arkadaş gibi olabilmeyi hayatın zor anlarını birlikte kolaylaştırabilmeyi istiyor.Ama malesef istediklerimizle yaşadıklarımız çok uyuşmuyor çoğu kez. O zamanda sorumluluk görev gibi geliyor yaşam evet ama bunlar aşılamıycak şeyler değil bence. Bir kaç yöntem denemişsiniz kendinizce mücadele etmişsiniz ama eşiniz kabul etmese bile siz profesyonel biriyle konuşmayı denediniz mi hiç bu konuları. Çünkü bir market fişinden aldatma düşüncesine gelmenizde çok normal değil bana göre. Aranızdaki bu bağı güçlendirebilecek bir şey vardır mutlaka çocuğunuz var sonuçta.
Hic inandirici degil .Lif nerde peki .Kasaya da gelmiş miş ooooooo.Marketteki durum yukarıda anlattığım gibi oldu. Olayı en güvendiğim dostlarımdan birine anlatmıştım, çok da akıllı bir hatundur kendisi :) Kamera kayıtlarına nasıl bakabileceğim ile ilgili onunla plan yapmıştık. Aradım onu anlattım olayı. Dedi sor eşine. Ama kesik kesik sor, her şeyi anlatma... Tepkilerinden anlarsın yalan söyleyip söylemediğini. Mail olayını da söyleme, söyleme ki alış-verişleri takip edebilesin dedi. Bir arkadaşının onu kasada gördüğünü söyle dedi. Mama olayından bahsetme dedi...
Eşime dedim "Hayatım sen Cumartesi günü M'a mı gittin?" Düşündü şöyle bi , hemen cevap vermedi, sanki zaman kazanmaya çalışıyordu. Dedim alış-verişe gittiğin gün yani. Haaa dedi, evet gittim ne oldu? Dedim X seni kasada görmüş, bugün beraber yemek yerken X'i gördüm M'nin kasasında dedi" Ben de oradan alış-veriş yapmadığın için şaşırdım. Dedi "Bebek maması aldım. Bir kadın vardı lif satıyordu, ne kadar dedim 15 tl dedi, bozuğum yoktu 100 tl bozabilir misin dedim, bozamam dedi" Gidiyordum tam 15 gün sonra bebeğim olacak bana bebek maması alır mısın dedi, dedi. Dedim iyi de senin orada ne işin vardı, oraya gitmeyecektin ki sen. Para çekmek için gittim dedi. Kadınla da otoparkta karşılaştık dedi. E dedim kadın nereden biliyormuş ki bebeğinin emmeyeceğini ve mama yiyeceğini dedim. Hiç mi sorgulamadın? Hadi bebek bezi vs istese tamam da daha doğmamış bebeğe bebek maması ne alaka? Ya benim de aklıma geldi ama tanımadığım kadına soramadım. Allah bilsin deyip, aldım mamayı dedi...
Sonra dedi ki haber alma ağın da bayaa genişmiş. X yanımda kadın olduğunu da söyledi mi sana dedi. Yok dedim söylemedi, kadın yanında mıydı ki dedim? Evet dedi. Yok dedim kadın hakkında bir şey demedi, onu sıradaki müşteri sanmıştır, seninle bağdaştırmamıştır dedim... Böyle yani... Ama ben tam olarak tatmin oldum mu? Hayır...
Yaa ben de aldım tanımadığım biri istemişti markette öyle mi yapıyorlarmışDedigim gibi olmus olabilir.Mama isteyip sonra onu iade.edip parasini aliyorlarmis.Siz yine de takipte kalin ama ilk yorumunda dedigim gibi neredeyse aynisi basima geldi.Bebek mamasi istedi aptamillerden hatta reyonda sorgulamadan almisti bi tane rastgele.Bu sekilde.olabilir.
Her şeydn bişey çıkarıyorsun bence adam seni düşünüyor hamile hamile gece kış araba kullanma diyor yine de arabayı sana bırakıyor eşini suçluyorsun ama senin evlilik hayatında hep şüphe var adamı hiç destekledin mi övdün mü ?
Seni düşündüğü yerlerde bile aldattığından şüpheleniyorsun
Ortada bir anlaşmazlık varsa bunun iki taraflı olduğuna inanırım bence tek başına terapiye başla bu şüphelerinle hayatı zindan ediyorsun elti mevzusunda da bu bebek maması olayında da eşin hep insanları düşünen iyi niyetli biri cıkıyor eşine birazda sen iyilikle gitsen şaşırtsan sorgulamasan şüphelerinden sıyrılsan bi dene bence aslında böyle konularda hep ben de şüphe duyarım ama nedense bu konuda haksızlık ettiğinizi düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?