Aldatılıyor Olabilirim, Çok Acil Yardım!!!

Sizce bu olaya göre aldatılıyor muyum?

• Evet, aldatılıyorsun

OY: 47 22,8%
  • Hayır, mantıklı bir açıklaması olabilir...

OY: 159 77,2%

• Ankete Katılan
    206
Yani benim esim ole bisey olsa hemen eve gelir gelmez solerdi her insan bir degil tabi .Ama bu jadar kafana takmak iyi degil inan ki bazi seyleri iyi olsn derken kotulestirebilioruz belki esinin hic sucu yok Allah bilir .ama birseyler sakliyor olsada o kendini birgun elbet ele verir merak etme . Ummadigin anda bile karsina cika r Allah tarafindan onune cikar sen skma canini

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim...
Ben bunu da denedim. Her şeye sünger çekip, hiç yaşanmamış gibi davranıp eski günlerdeki gibi oldum. Onu mutlu edecek şeylere odaklandım. Mesela tiyatroya gitmeyi çok seviyor, her ay bir kere (bebeğimiz olmasına rağmen) güzel bir oyun araştırıp tiyatroya götürdüm onu (götürdüm derken, tüm plan programı ben yaptım, o yüzden öyle diyorum :) ) Annesi eskisi gibi değil ama hala laf sokmaları vardır, bunları hiç paylaşmadım onunla, kıskanç bir insanımdır dışarı çıktığımızda gözleri hiç durmaz eşimin normalde yakaladığım zaman kızar surat asardım onu bile yapmadım aylarca düşünün... Kitap okumayı çok sever, her zaman liste yapar okumak istediği kitapları, aldıkça da üzerini çizer. Ona o listedeki kitapları aldım. Kitap okumak uğruna geceleri beni yalnız bırakırdı yatakta, o oturur gece yarısı kitap okurdu sonra ertesi gün eve gelince de yemekten sonra erkenden uyurdu uykum var diye, saat 11 gibi kalkıp yine kitap okumaca ben yine yalnız yatmaca. Bu döngü böyle devam ederdi, kızardım ona biraz bizimle vakit geçir, zaten tüm gün çalışıyoruz bu çocuk bizi görmüyor, vakit geçirmiyor bizimle, o ve ben uyuduktan sonra (hamile olduğum için oğlumu uyuturken akşamları ben de uyuyakalırdım saat 21:30 gibi) otur oku kitabını diye o kavgayı daha çok büyütürdü, ben senin tasmalı köpeğin değilim sen ne istersen onu yapayıma getirirdi konuyu... Bu duruma bile aylarca sustum, 4-5 ay çok güzeldi, sonra bir yerden patlak verdi... Biz yine eskiye döndük...

Eşimle alakalı anlatmadığım daha o kadar çok şey var ki inanın anlatsam sen bu adama 7.5 yıl iyi dayanmışsın dersiniz. Evet şiddet yok, küfür yok, kumar yok, içki yok, aldatma bildiğim kadarıyla yok (ama göz çapkınıdır) , ama bir evlilikte olması gereken diğer güzellikler de yok. Sevildiğimi hissetmiyorum, değer görmüyorum, bazen bana karşı inanılmaz merhametsiz oluyor, ailecek dışarı çıkıp, gezip tozmamız yok, tüm gün evde otursun, kitap okusun ya da anacığına gitsin sabahtan akşama kadar orada duralım... , cinsel olarak arzulanmak yok (erkekliği ile alakalı bir problem yok, kendi kendini tatmin etmeye alışmış. Evlendiğimizden beri bu sorunu yaşıyoruz... ) Hani düşünüyorum da ben yaşamıyorum yaa... Sadece nefes alıyorum. Yaşadığımı hissettiğim tek an oğlumla geçirdiğim kaliteli zamanlar o kadar...

Ben de bıraktım düşünmeyi. İlahi adalete çok inanırım, eğer varsa böyle bir şey Yaradan bana gösterir bir şekilde...

G
Günü saati belli ya kendilerine sakladıkları fişte var aynıları zaten fişsiz oluyor yani
ben lcw defactoda değişim kartı olmamasına rağmen bazı gelen hediyeleri değişmiştirliğim vardır

Allah allah

Çünkü onun kadınına kimse bakmasın ama o herkese baksın. Kendi zihniyetinin yansımasını gösteriyor işte.

Çok kızıyorum "ay eşim istemiyor", "ay eşim kıskanıyor" diye kendini kısıtlayan kadınlara. Ben eşime baştan dedim ben böyleyim kaldıramıyorsan hiç başlama. Normalde tatil dışı giymem, ama onun yanına şortla mini elbiseyle falan gittim hep. Makyajıma vs asla karışmaz karışamaz. Zaten ben de kendime yakışanı yaparım. Evlendik diye niye bakımımızdan vazgeçiyoruz ?

Manikür pedikür yaptırmıyorum demişsin konu sahibi, ben kendim yapıyorum, haftada 1 kez 10 dk mı alıyor. Yani hiç mi bakım yapmıyorsun eline ayağına, özel günlerde de mi oje sürmezsin? Bir allık, bir rimel bile mi kullanmıyorsun? B birgaripask35

Yaşadıklarınız evet çok büyük sorunlar değil ama tabikide bir kadın, kadın olduğunu hissetmek değer görmek istiyor. Hayat arkadaşı ile gerçekten arkadaş gibi olabilmeyi hayatın zor anlarını birlikte kolaylaştırabilmeyi istiyor.Ama malesef istediklerimizle yaşadıklarımız çok uyuşmuyor çoğu kez. O zamanda sorumluluk görev gibi geliyor yaşam evet ama bunlar aşılamıycak şeyler değil bence. Bir kaç yöntem denemişsiniz kendinizce mücadele etmişsiniz ama eşiniz kabul etmese bile siz profesyonel biriyle konuşmayı denediniz mi hiç bu konuları. Çünkü bir market fişinden aldatma düşüncesine gelmenizde çok normal değil bana göre. Aranızdaki bu bağı güçlendirebilecek bir şey vardır mutlaka çocuğunuz var sonuçta.

Ya eşim istiyor diye yaptigim yada yapmadığım şeyler vardır, onunda ayni sekilde ama hem bana bakımlı olma makyaj yapma diyecek hem gözü dışarıda olacak orda bir dur derim en guzelinden yaparım makyajımı , düşününce bile sinirlendim

Aynen yani "göz çapkını" yazmış konu sahibi, yanında nikahlı eşi dururken milleti bayağ bayağ çekinmeden süzmek de nedir?

Kendi kendini tatmin etmeye alışmış diyor konu sahibi, o kadınları düşünmediği ne malum? Yani zihniyeti hiç hoş gelmedi bana bu adamın.

Yok canım, o kadar da değil :) Saldım çayıra durumunda değilim tabii. Ben hani şu kokoş diye tabir edilen kadınlar var ya o şekilde değilim. Yoksa kullanırım tabii rimel, allık vs. Ama işe öyle full makyaj, fönlü saç, ojeli tırnaklarla gitmem. Tabii ki özel günlerde kuaföre de giderim, topuklu ayakkabımı da giyerim, full makyaj, ojeli tırnaklarım da olur. Manikür-pedikürden kasdettiğim de bakım yapmamak değil, uzun ve ojeli olmaması. Kısa kullanırım tırnaklarımı ama bakımlıdır, törpüyle üstünden geçer, tırnak makası ile ölmüş derileri alırım. Ben bunları kişisel temizlik olarak gördüğüm için "bakımın" içine almıyorum... :)

Ama kıyafetlerime dikkat ederim. Dar ya da dekolte kıyafetler giymemeye çalışırım. İnsan belli bir yaşa geldikten sonra utanıyor. Bir de bir kaç defa başka erkeklerin dar pantolon giyen kadınlara nasıl baktığını gördüm, midem bulandı. O günden beri dar bir pantolon giysem de üstüne hep uzun bir şey giyerim... Başka erkeklerin beni süzmesi de hoşuma gitmiyor. Güzel giyinip, makyaj, fön yapınca çok dikkat çekiyorum ve bu benim pek hoşuma gitmiyor ne yalan sölimmm...

Konuyla ilgili bir gelisme oldu mu birsey ögrenebildiniz mi?
Gercekten iyi sabretmissiniz.Ne istedigini bilmeyen gözleri fildir fildir bencil adamlar ihanete meyillidir.
Böyle adamlar icin dünyanin en güzel kadini da olsaniz fark etmez.Keza dünyanin en güzel kadinlari da aldatildilar.
Dolayisiyla asla evliliginizin düzelmesi adina tavsiyelerde bulunmayacagim cünkü bence sorun tamamen kendisiyle alakali.
Bakimli ve yeterli bir kadin olsan problem.
Bakimsiz ve yetersiz olsan yine problem.
Her türlü problem.
Egosu ve akli yerli yerinde erkek cocuklari dogurabilsek bari!

Damacanaya bile hallenen insanların olduğu ülkemizde, bakmak isteyen eminim gene bakacaktır. Bazı insanların bakışları rahatsız edici katılıyorum, ama bu bakımlı olmaya şık giyinmeye engel değil. Skinny tarzı dar pantolonu hiç sevmiyorum, kendime de yakıştırmıyorum. Ama kalem etek vazgeçilmezim mesela. Dikkat çekmemek için, pilili eteklerden, kloş eteklerden giyerim, hem şık olurum hem rahat hem de dikkat çekmem. Ceket etek takım giyerim, yakam kapalıdır, topuklum hep vardır...Ten rengi oje, hafif makyaj vazgeçilmezim.

Bir de mesela hiç fön kullanmıyorsanız, ilk kez yaptığınızda çok dikkat çeker:) Tamamen alışkanlıktan o.

Çift terapisine gittik. Ben hamile kalınca bırakmak zorunda kaldık. Ama doğumdan sonra tekrar başlamayı düşünmüyor değilim... En azından çocuklarım için bir kere daha denemek zorundayım. Ondan sonra da olmuyorsa olmuyordur. Tek boşanan çift biz değiliz sonuçta. Annesi babası boşanmış tek çocuk da benim çocuklarım olmayacak. Evet iki çocukla zor bir hayat olacak benim için ama çocuklarımın da bizimki gibi bir evliliğin içinde büyümesini istemiyorum. Oğlumun babasını örnek almasını istemiyorum...

Güncellemelerinizi okudum bana makul geldi kendi eşimi göz önüne alınca zira para vermez oda benim gibi yemek isteyene yemek alır,bebeğiniz olacağı için hassas davranıp almış olabilir.
O marketi biliyorum bizim eve yakin olanın otoparkında çokça insan oluyor dilenen,para isteyen vs orda da olabilir gayet diye düşünüyorum ,insanları suçlu hissettiriyorlar çünkü elinde poşetlerle yok diyemiyorsun

Hic inandirici degil .Lif nerde peki .Kasaya da gelmiş miş ooooooo.
Bozdur getir derdi .

Yaa ben de aldım tanımadığım biri istemişti markette öyle mi yapıyorlarmış iyilik de yapmaya çekinecek insan böyle böyle

Sadece yardım için aldım dese tamam da lif almak için bozuk yokmuş vs vs resmen hikaye. Lif Nerede bu arada?

Evet öyle insanlar çok var marketlerin oralarda örgü çorap falan satıyolar evde bebeğim var komşuya bıraktım ona mama parası bir sürüler bana da denk geldi küçük çocuk para verdim ama çorap almadım doğru söylüyo olabilir eşiniz

Günaydın Kızlar,

Yeni bir gelişme var. Dün akşam eşim bugün geç geleceğini söyledi. Neden diye sordum, şirkette YGG (Yönetimin Gözden Geçirilmesi) toplantısı var dedi. E dedim çok erken değil mi bu toplantı için, kalite bölümü verileri nasıl toplamış? Yok bilmem ne standardına göre yıl sonunda YGG toplantısının yapılması gerekiyormuş, o yüzden yarın 15:30'da toplantı var dedi. Ne zaman biter Allah bilir dedi. İşe bu yüzden araba ile gideceğini söyledi. Dedim iyi de bu toplantı saatini belirleyen insanlar, toplantıya katılacak olan kişilerin eve nasıl döneceğini de düşünmüşlerdir herhalde, hem araba yarın bana lazım... İstersen toplantı bitmeye yakın bana haber ver, ben gelip alayım seni dedim. Yok gerek yok, hamile hamile o saatte araba kullanma, yerler buz olur vs, ben başımın çaresine bakarım dedi...

Şimdi şöyle bir durum var. Ben de mesleğim gereği kalite işleri ile ilgileniyorum. Bizim şirkette YGG toplantıları Ocak sonu ancak yapılır çünkü bölümlerden veriler ancak toplanıp, toplantı için slaytlar ve çalışma kağıtları ancak hazırlanır. Bir de bizim YGG toplantılarında çok fazla metrik incelenmesine rağmen 3-3.5 saatte biter ki tüm bölümler bu toplantı süresinin içindedir. Eşim bana diyor ki 11-12yi bulur ve sadece onun, üretim ve bakım bölümün metrikleri konuşulacakmış. 15:30'da başlayacak olan bir toplantı 11-12'ye kadar devam eder mi?

Burada da illa bu toplantılara katılan arkadaşlar vardır, sizin şirketinizde durum nasıldır? Ben 4 farklı şirkette çalıştım ama hiç bu kadar uzun süren bir YGG toplantısına rastlamadım. Hadi bütçe toplantısı vs olsa anlarım da YGG toplantısı yani...

Her şeydn bişey çıkarıyorsun bence adam seni düşünüyor hamile hamile gece kış araba kullanma diyor yine de arabayı sana bırakıyor eşini suçluyorsun ama senin evlilik hayatında hep şüphe var adamı hiç destekledin mi övdün mü ?
Seni düşündüğü yerlerde bile aldattığından şüpheleniyorsun
Ortada bir anlaşmazlık varsa bunun iki taraflı olduğuna inanırım bence tek başına terapiye başla bu şüphelerinle hayatı zindan ediyorsun elti mevzusunda da bu bebek maması olayında da eşin hep insanları düşünen iyi niyetli biri cıkıyor eşine birazda sen iyilikle gitsen şaşırtsan sorgulamasan şüphelerinden sıyrılsan bi dene bence aslında böyle konularda hep ben de şüphe duyarım ama nedense bu konuda haksızlık ettiğinizi düşündüm

Şimdi şöyle anlatayım canım. Eşim insanları düşünen iyi biri de beni neden düşünmüyor? Bana karşı neden bu kadar düşünceli değil. Yazdığım şeylerin hepsini okumamışsınız sanırım. 14.sayfada eşimden neden şüphelendiğimi uzun uzadıya açıkladım aslında...

Geçen hafta banyoda ayağım kaydı ve az daha düşüyordum, son anda tutunabildim ve bu sebepten yaklaşık 2 gün ayağımın üzerine basamadım. Bu olayı yaşadığım akşam ver ertesi günün akşamına kadar hiç bir şey yapamadım evde çünkü yürüyemiyordum bile. Bilmiyorum biliyor musun hamileyim, son zamanlardayım ve eşimin 2 gün boyunca bu konuyla ilgili sorduğu tek şey bebeğin hareketleri nasıl? Oldu. Ne bir defa bile nasılsın hayatım diye sordu, ne istersen Dr.a götüreyim seni dedi, ne de hayatım masaj yapayım istersen dedi... Onu geçtim anne-babamın yanımda "bu evde ne işe yarıyorsun ki sen" dedi, sırf 1 gün boyunca yattığım ve hiç bir şey yapmadığım için...

Benim inanılmaz düşünceli ve iyilik sever kocam evin tüm alış verişini ben yaparım iş çıkışı bir gün bile aşkım sen artık bırak bu işleri, ben yapayım alış-verişi demedi... 2 hafta önce ben söyledim, artık sen yap alış-verişi diye... Onu da bir ton üfleyip püflemeyle yapıyor... Şimdi beni gece gece araba kullanmayayım diye düşünen adam acaba neden bu konularda da düşünmüyor? Cinsel olarak ben onu arzuladığımda düşünüyor beni, o zaman inanılmaz düşünceli ama eşim ağır taşımasın diye düşünmüyor... İşine gelince düşünüyor, işine gelmeyince düşünmüyor... Bu sadece bir kaç olay, o kadar çok şey var ki... Anlatsam roman olur... Siz bunları yaşasanız şüphe duymazsınız yani? Ya bu adam bir akrabasının düğünü vardı yakın zamanda neymiş ben neden düğün evine gidip yardım etmemişim diye benimle kavga eden bir adam. İnsan utanır hem hamile hem de çalışan eşine bunu söylemeye... Evet kocam çok düşünceli, haklısınız... Ve evet haklısınız destek alması gereken kişi benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…