- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi birgaripask35
-
Merhaba Hanımlar,
Cumartesi günü bir marketin club üyeliğinden bir mail gelmiş. O markette üyelikle alış-veriş yapılınca otomatik olarak mail yollanıyor. Eşim de o gün alış veriş için dışarı çıktı ama alış verişi başka bir marketten yaptı, o marketten alınan herhangi bir şey yoktu. Gelen mailı açıp baktım alınanlar listesinde sadece 2 kalem var. Birincisi 1 numara bebek maması, 2.si eşimin kullandığı sigara.
Şöyle ki eşim sigara almak için o markete hayatta gitmez. Kasada çok sıra beklendiği için, evimize ters olduğu için ve diğer alış veriş yaptığı markete ters olduğu için. Yani o bebek maması için o markete gidilmiş. Biz bebek maması kullanmıyoruz, poşetten öyle bir şey çıkmadı. Ayrıca birine yardım amaçlı alması da imkansız, çıkarır parasını verir, girip de markete o mamayı almaz... O kadar da üşengeç biridir...
Şimdi ben akşam eve gidince bunu eşime soracağım ama kafam durmuş durumda. Söze nasıl girmeliyim, neler sormalıyım? Bir de o markete gitsem kamera kayıtlarını gösterirler mi? Kamera kayıtlarında yanında birisi var mı, gerçekten o mamayı almış mı görmek için. Ya da markete gittiğimde ne söylersem bana kamera kayıtlarını gösterirler? Acil yardımınızı bekliyorum kızlar...
Valla ben olsam direkt sorarım çünkü mama alınmış ama sigara eşinizin kullandığı sigaraymis böylesi tesadüf değildir herhalde. Çok merak ettim.
Üstelik o markete gitmemek için kasayı bahane eden insan neden o akşam o marketten alışveriş yapsın.
Ooo fena olmuş :))Bazen hiç bir şey dışarıdan gözüktüğü gibi olmayabilir, vaktinden önce mutsuz olmayın ve panik olmayın derim, ve eşinize ona güvenmediğinizi belli etmeyin, örneğin ben bir gün kartım olmadığı için bir marketin kasasında kaynımın telini söyledim, ona mesaj gittiğini bilmiyordum, eltimde ona hesap sormuş senin anadolu hisarında ne işin vardı, bunlar ne diye üstelik prezervatifde vardı listede. :) sonra anlattık durumu..
Bazen hiç bir şey dışarıdan gözüktüğü gibi olmayabilir, vaktinden önce mutsuz olmayın ve panik olmayın derim, ve eşinize ona güvenmediğinizi belli etmeyin, örneğin ben bir gün kartım olmadığı için bir marketin kasasında kaynımın telini söyledim, ona mesaj gittiğini bilmiyordum, eltimde ona hesap sormuş senin anadolu hisarında ne işin vardı, bunlar ne diye üstelik prezervatifde vardı listede. :) sonra anlattık durumu..
Oncesinde suphelendiginiz baska seyler var mutlakaAynen... En çok da aklımı karıştıran şey bu zaten... O mama o markette bulunuyor diye o markete gidilmiş...
Bir şeyler seziyordum, konu da açmıştım ama elle tutulur bir şey bulamamıştım. Eşim çok zeki biridir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?