Aldatılıyor Olabilirim, Çok Acil Yardım!!!

Sizce bu olaya göre aldatılıyor muyum?

• Evet, aldatılıyorsun

OY: 47 22,8%
  • Hayır, mantıklı bir açıklaması olabilir...

OY: 159 77,2%

• Ankete Katılan
    206
Valla ben olsam direkt sorarım çünkü mama alınmış ama sigara eşinizin kullandığı sigaraymis böylesi tesadüf değildir herhalde. Çok merak ettim.

Üstelik o markete gitmemek için kasayı bahane eden insan neden o akşam o marketten alışveriş yapsın.

Bazen hiç bir şey dışarıdan gözüktüğü gibi olmayabilir, vaktinden önce mutsuz olmayın ve panik olmayın derim, ve eşinize ona güvenmediğinizi belli etmeyin, örneğin ben bir gün kartım olmadığı için bir marketin kasasında kaynımın telini söyledim, ona mesaj gittiğini bilmiyordum, eltimde ona hesap sormuş senin anadolu hisarında ne işin vardı, bunlar ne diye üstelik prezervatifde vardı listede. :) sonra anlattık durumu..

Aynen... En çok da aklımı karıştıran şey bu zaten... O mama o markette bulunuyor diye o markete gidilmiş...

Ooo fena olmuş :))

Oooo çok fena olmuş o :) Umarım benim durumum da öyledir...

Aynen... En çok da aklımı karıştıran şey bu zaten... O mama o markette bulunuyor diye o markete gidilmiş...
Oncesinde suphelendiginiz baska seyler var mutlaka
Yoksa bu kadar takilmazdiniz
Direkt sorun
Panik durumuna gore hareket edin
Yada tel mail kk harcamalarini onden kurcalayin
Insallah temiz cikar

Bence dün hangi markete gittiğini sorun niye sordun derse normalde gitmesi muhtemelen olan market için adı diyelim ki x olsun, x markette indirimde şu ürün varmış da uzun zamandır bekliyordum gözüne çarptı mi diye soracaktım filan de bari.
Ama sen ciddi ciddi bu adamdan şüpheleniyorsun. Eski konuları na bakınca ortaya bu sonuç çıkıyor. Ya adam bi işler çeviriyor yada sen biraz fazla pimpiriklisin.

Ben bazen kartım yoksa sıradaki müşterilerden kartlarını kullanmak istiyorum belki eşiniz sigara alırken birisi de rica etmiş mamayı geçirmiştir.
Çok da abartmadan beklemede kalın, öyle her farkettiginizi hemen sormayın o zaman yanlışı varsa da yakalamak imkansızlaşıyor, önlem aliyorlar.

Ama mama almış hemde 1 numara diyorsunuz yani bebek yeni belki bir arkadaşının çocuğuna almıştır ne bileyim bebekli bir insanla aldatması soz konusu olamaz ki bebek ondan değilse.

3 aylık kızım var kendime bile zor vakit buluyorum. açık açık sor

Sadece o gün o markete uğramış mı diye sorabilirsin yada keşke o markete de ugrasaydin şu eksik evde falan deyip tepkisini ogrenebilirsin

Yanlışlık olamaz yaa, eşinizin kendi kullandığı sigarada alınmış diyorsunuz. Eşiniz almış. Akşam çok net sorun "neden kendi içtiğin sigaranın yanında bebek maması aldın?"
Markette sıra olduğu için değil de, diğer kadınla oraya girip çıkıyorsa çalışanlardan birinin tanımasından çekiniyor da ondan sizinle oraya girmek istemiyor gibi geliyor bana..

Kartı olmayan birine kartımı verdiğim çok oldu o markette. Eşim asla gitmez demeyin. Belki o an öyle denk geldi sigara için girdi mama alan birine kartını verdi.

Direkt sorarsanız hemen bi yalan uydurur, daha çok önlem alır.

Bi önceki konunuza baktım da, neden böyle düşündüğünüzü anladım. Haklı olabilirsiniz.

Bence hiç bi şekilde kendinizi belli etmeyin. Bir daha ki dışarı çıkışında takip etme imkanınız olur mu ?

Bir önceki konunuzu da okudum. Kimseyi itham edemem aldatıyor diye. Ama adamın yazdığınız huyları yaptıkları gerçekten çekilir dert değil. Güzel açık kadınlar görünce kaçırmaz bakar falan ne demek. Siz bunu hak ediyor musunuz kendinize reva görüyor musunuz. Bence siz de hiç mutlu değilsiniz.
Bu yüzden taktik yaparak ona hiç birşey sormayın. Takip edin. Bir süre sessizce takip edin. Mutlaka bir yerde falso verecektir. İspatladıktan sonrada tabiri caizse donuna kadar alın.

8 Mart'ta eşinizin eltinize aşık olduğunu düşündüğünüz bi konu açmışsınız, ve eltiniz o dönem yeni doğum yapmış. İkisinden mi şüpheleniyorsunuz? Hayır, eğer öyle ise mamayı kime aldığını öğrenmenin başka yolları da doğar.

Belki de kardeşi eşinizi aramış laf arasında mama istemiştir.

Ekleme: Pardon o 2017'de imiş.

Direk söylerseniz birşey varsa eline üstünü kapama fırsatı vereceksiniz.
Açıkcası benim düşündüğüm, sigara almak için girmiş reyonda da indirim olacak diye başka müşteriye kart nosunu girdirmiş.
Benim de çok kez başıma geldi çünkü

O markete bende sürekli giderim . İndirim zamanlarında indirm kartımı kullanmak isteyenlere kasada kendı numaramı girdirip faydalandırırım indirimden. Bana da mail gelir alınan herşey. Eşin büyük ihtimal indirim kartı olmayan birine kartını kullandırmıstır yani çok abartmışşın canım :)

Böyle bi durumdan şüpheleniyorsan diğer arkadaşların dediği gibi öncesinde yasanmisliklarin vardır. Bana kalırsa sadece bu olay için eşinle konuşma sessizce bekle ve takibe al asla belli etme. Başka telefonu olabilir demişsin e devletten üstüne başka bi hat var mı bunu öğrenebilirsin şifresini biliyorsan ya da aracınız varsa onu kontrol edebilirsin telefon var mı diye. Evden böyle bi iş için çıktığında ve güveneceğin biri varsa takip etmesini söyleyebilirsin.umarim haksız çıkarsın şüphelenmekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…