Aldatılıyor Olabilirim:(((

PureLove___

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
96
0
6
Erzincan
çokk kötüyüm hemen konuya gircem
biz sevgilimle eskiden facebook kullanıyoduk yani 3 yıl önce sonra ikimizde kapattık.yani kapattık derken herkesi sildik resimleri filan kaldırdık ve kapattık.ne o benim kullanmamı istiyor ne ben onun
bugün üniden arkadaşım memleketinden geldi buraya normalde burda yaşamıyo o da face kullanmıyodu ama geçenlerde hesap açtı kendine,görüştük işte sohbet ediyorduk,sen yeniden facebook kullanmaya mı başladın dedii.yoo dedim nerden çıktı.
(sevgilimin adı x olsun.)
facebokta dolaşırken tanıyor olabileceğiniz kişiler arasında x i gördüm o kullanıyosa sende açmışsındır diye düşündüm dedi..
başımdan kaynar sular döküldü tabii..resmi filan da varmış profilinde..
eve geldik internete girdik onun hesabından girdik baktık yok,bazen görünüp bazen görünmüyo demek ki biliyorum.
arattık çıkmadı ama zaten isteyen aramaya kapatabiliyomuş profilini..
mesela sevgilimin kardeşinin hesabı var ona girdik onun arkdaşlarını fln herkes görebiliyo baktık sevgilim yok.bütün ailesi zaten facebok kullanmıyo diye biliyor onu..
yani hem ailesinden hem benden gizli bi hesabı varsa bunun altından iyi şeyler çıkmaz eminim..
benim facebook hakkında pek bi bilgim yok lütfen yardım edin banaaa
şimdi hesap sorsam eğer kötü bişey yapıyosa inkar eder hatta hesabı silebilir.o yüzden bişey demedim çünkü ortaya çıkarmak istiyorum.aramaya kapalıysa hesabına başka nasıl ulaşabilirim sizce?şimdi bende bi hesap açıcam bakalım belki banada rastlar arkadaşıma rastladığı gibi..çok kötüyüm beynim durdu sanki ondan beklemezdim böyle bişey güvenim yerle bir oldu lütfen bi akıl verin

başka birinin hesabından arama yapın face de istediğin kişilere gizleyebiliyorsun kendini tamamen gizleseydi arakadaşın önerilerde göremezdi sakin olmalısın kendisine de ılımlı yaklaşarak sorabilirsin neden buna gerek duyduğunu sorabilirsin belki makul bir açıklama yapar sana olumsuz düşünüp kendini üzmemelisin bence

Son düzenleme:
Kendini gizleyip onerilerde gorunuyorsa yeni acmis demektir. Yani kendini aramalara gizleyip onerilerde cikabilir. Arkadasiniz denk geldiginde printscreen yapsin. Profile tiklayip linkini kaydetsin. O link sayesinde siz de o profile ulasabilirsiniz. Kendiniz face acip haksiz duruma dusmeyin o sizden once size hesap sorarsa zeytin yagi gibi gorursunuz hanyayi konyayi.

facebook açtıysa mutlaka birilerini eklemiştir yada birşey beğenmiştir..çok sevdiği bir arkadaşını mesela mutlaka eklemıstr yoksa ne anlamı var kı faceın..

ekliyor olabileceği kişileri tek tek facede aratıp arkadaş listelerine bakıp orada bulabilirsinz (bazen arkadas lıstelerı kapalı oluyor ama herkesn ki kapalı değildir umarım) yada profıllerını ınceleyp fotolaırnı ınceleyıp begenılerınden de ulaşabilirsin diye düşünüyorum..

mail adresının şifresi varsa sizde faceın gönderdiği bildirilerden ulaşabilirsiniz..

kendini sadece bana gizlemiş ozaman(bşyler karıştırıyo demek ki yan i sorsam bi faydası olmaz bence
bazen görünüp bazen görünmemesi neden kaynaklanıyo peki
bide ortak şehir ve üni yüzünden mi arkadaşıma göründü acaba ortak arkadaşlar yokmuş çünkü

ben sonuçta üye olup arkadaş eklemiycem onu araştırcam üye olup tabi bulabilirsem

en yakın iki arkadaşına baktım arkadaşlarını göremiyorum
mail şifresini biliyorum bakıcam girip birazdan tabi silmediyse bildirileri..

Facesini dondurup açıyordur dondurunca görünmez tekrar aktif ederse görünür.

bazen görünüp görünmemesinin sebebi şu olabilir sadece kullanacağı zaman hesabı aktif ediyor işi bitince çıkarken hesabı donduruyordur
istediğin kadar dondurup açabilirsin çünkü böyle bir hakkın oluyor bu hakkı kullanıyor olabilir sevgilin

Bence kendinize face açmayın haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz aklınıza hemen kötü şeyler gelmesin neden ihtiyaç duydugunu sorarsınız nedenini sorun öncelikle bende anlamam bu face işlerinden benimde yokta arkadaşınıza nekadar güveniyorsunuz gerçekten onu görme ihtimali nedir doğrumu söylüyor bunuda düşünün derim

Son düzenleme:
Facesini dondurup açıyordur dondurunca görünmez tekrar aktif ederse görünür.

evet bu mantıklı.. gercı bunu yapan adam sızın sıfresını bıldgnz maıl adresınıde kullanmayabılır baska bı adresle de acablr:S..

arkadasn kesınlıkle emın mı? yanlıs gormus falan olamaz mı

Bence sen herşeyi bi kenarı bırak illaki önceden nette konuşmuşsnuzdur ordan ip adresi zaten bellidir çok iyi bi bilgisayar programcısı bulu 50 tlye kıyın bilgiayarında bırakın faceyi neler yaptığını hepsini ortaya dökün ...

Başka bir maille başka bir hesap açmış olabilir girdiğin mail arkadaşının gördüğü hesapla ilişki olmayabilir. Sen ve seni tanıyor olanlrda engellemiş olabilir. Bi arkadaşın önerdiği gibi yine önerilenlerde görürse eğer aslın linkini sana mail atsın sende al bi hesap ordan gir ekle bak bakalım o mu neden açmış.

eğer öyleyse hiç bulamam napıcam ben(((((

evet kesinlikle emin.
ztn mailine baktım facebookla ilgili hiçbişy yok

nasıl yapcam ki bunu

burda bi çok konu okudum girip eski sevgililerini aratıyolarmış v.s belkide oda öyle bşy yapıyo yada biriyle görüşüyo orada çok çaresizim ne yapıcam benn keske bi yolu olsaaaa kendimde değilim saatlerdir(14:

Büyük ihtimal açıp kapatıyodur. Çünkü arada ben de öyle kapatıyorum gece bi'bakınıp geri donduruyorum.
Asıl sorun fotoğrafları sildiyseniz ve arkadaşın profilde onun fotoğrafını gördüyse hepsini birleştirince merak uyandırıyo.
Mail adreslerini biliyosan oraya dondurup, açtıkca mail gidiyo.
Geceleri bak bence facebooka.

bence faceten çıkarken hesabını donduruyor her seferinde bunuda önlem amaçlı yapıyor olabilir. onun bilgisayarından geçmişe bak face girip girmiyor mu diye, eğer giriyorsa hemen renk verme inkar etmesin yok benim değil onlar falan diye

buda demek oluyoki bi işler çeviriyo nasıl yapar bu karaktersizliği anlamıyorum niye ihtiyaç duydu böyle bişeye
bi hesap açtım sürekli bakıcam artık inş denk gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…