Aldatılıyor Olabilirim:(((

mail adresiyle arama yapmayı deneyin. hatta şöyle yapın facebook giriş sayfasında mail adresini yazıp şifreyi unuttuma tıklayın hesabı dondurmuş olsa bile o mail adresiyle hesap açtıysa görünür.. başka mail adresinide bulma ihtimalimiz var aslında onuda hotmailden yapcaksın yeni mail adresi açarken bağlantılı bi mail adresi istiyo güvenlik açısından. yüksek ihtimalle erkek arkadaşın yeni mail açtıysa diğer e posta adresi olarak bu mailini göstermiştir.. off çok karışık ve insanı paranoyak ediyo bunlar sen en iyisi direk sor be kuzum. mimiklerinden tavrından anlarsın..

bu anlattıklarını yapmadım ama yapıcam belki bişey çıkar. amayeni mail açtıysa büyük ihtimalle o adresi vermiştir ama nasıl bulcam pek anlamadım orasını
sorcam zaten yarın akşam ama inkar edicek tabi,bende daha çok delircem..

Ayni seyi bir arkadasim yasadi. Kapali saniyordu face`ini, tesadüf ya cok eskilerden bir arkadasi "seninki profil resmini degistirdi" diyince, sok olmustu kiz.

Sonra bir senelik evli oldugu kocasini aradi, kavga etti falan. Adam da tabi tahmin edip kendisini ortak arkadaslara özellikle o kiza kapadi.

Bizimkisi bir adres acti. Sonra günlerce ortak arkadaslar üzerinden bulmaya calisti. Kendisini disari aramalara kapamis cünkü adam. En sonunda bir arkadasin listesinde buldu. Sonra bir bakti, yillardir kapali sandigi hesap daha o kapatiyoruz dedikleri seneden (5 yil) beri acikmis.

birlikte fotografladik hepsini. begenileri falan... cok feciydi...

sonra bosamaya gitti bunun sonu...

Kesinlikle yakalamadan patlama, elindeki bütün deliller kaybolur. Hem bakarsin buldugunda kötü bisey yapmamis olduugna kanaat getirirsen, en azindan düzgünce neden böylesi bir ise kalkistigini sorarsin. Onu da anlamis olursun.

Umarim sadece arkadaslarinin naptigini merak ettigi icin kullaniyordur.

bence zaten birbirinize güveniniz yokmuş, olsa zaten face kapatalım falan demezdiniz neden kapatmaya gerek duydunuz,face çıktı çıkalı hesabım var eşiminde var tabi o zamanlar sevgilimdi, şimdi evliyiz ben soyadımı bile değiştirmedim mesela, zaten birbirimizde ekliyiz herşey görünüyo, hesabı kendi adıyla bile açmayabilir o zaman napıcaksın

erkek arkadaşının mail adresine giriş yap hesap ayarlarında gözükür bağlantılı bi mail adresi varsa..ordan ulaşamazsan facebookta şifremi unuttum a tıklayınca e posta ad soyad veya telefon bilgilerini girerek hesap tanımlamaya çalışıyosun bu şekilde ortada bi hesap olup olmadığını görebilirsin..

inş bende öyle bşyle karşılaşmam ama büyük ihtimalle karşılaşıcam tabi bulabilirsem..
bende günlerdir arıyorum ama yok yok yok...
sormıyım diyorum ama sabrım kalmadı

bence güvenle ilgisi yok bunun ,facebook denen sitenin saçmasapan gereksiz biyer olduğunu düşündüğümüz için kapatmışttık,ama öyle düşünen sadece benmişim...

yaptım ama bşy çıkmadı o şekilde

Aynen teline msj gidiyor..bak ne diyeceğim,sen bununla yüz yüze gelmedin mi hala??telini kurcalarsan illa ki bulursun..

yok aslında görüşcektik hep aksilik oldu işimiz çıktısadece beni eve bıraktı o kısa sürede de yapamadım,ama yarın görüşcez alıp telini karıştırcam

merhaba arkadaşım konunu yeni gördüm.hemen içini çürütme belki arkadaşın yalan söylüyordur olamazmı?

neden yalan söylesinki

neden yalan söylesinki[/QUOTE]

valla tatlım neden söylesin bilemiyorum ama bence bu yöndende düşün biraz.arkadaşınızla aranızdaki dostluğu güveni bilemem ama çevremde arkadaşı yüzünden ayrılan çok çift gördüm malesef..

farklı msn adresinden açmış büyük ihtimal ve faceden çıkarken kısa süreli dondurma yapıyodur hesabını oyüzden görmeniz ve rastlamanız zor.heleki kendisini herkese kapamışsa asla göremessiniz

Erkek arkadasın senı bu sekılde aldatmayı kafasına koydu dıyelımkı yenı bı msn alır o sekılde yenı bı face acar, ve kız arkadsının tanıyor olabılceklerde onu gormesı ımkansız bu sekılde yaptıysa. kımsenın ıcını bılemessın o yuzden her ıhtımalı dusun nıye yapsınkı deme malesef tas uzaktan gelmez bugune kadar ne kadar kazık yedıysem o en ummadıklarım dost bıldıklerımden yedım bende o yzden kımseye guvenme oyunlar cevırcegıne erkek arkadasına dırek neden face actın benden gızlı dıye soyle zaten konusmanın gıdısatından oyle bırseyı varsa bahaneler arar senın gordugunu dusunurek ama yapmadıysa kendınden emın konusacaktır o zamanda arkadasının gordugunu soyle olmadı yuzlestrkı kım dogru soyluyo senın de ıcın rahat etsın.

neden yalan söylesinki

valla tatlım neden söylesin bilemiyorum ama bence bu yöndende düşün biraz.arkadaşınızla aranızdaki dostluğu güveni bilemem ama çevremde arkadaşı yüzünden ayrılan çok çift gördüm malesef..[/QUOTE]

billemiyorum gerçekten(

hayır hayır arama yaparken herhangi bi mesaj mail gitmiyo ilk adım zaten hesabı bulmak tanımlamak.. ikinci adımda hesabı bulmuş olduğunda soruyo zaten mail mi gönderelim telefona kod mu gönderelim diye..

tşkler bilgi için telefonu yapmaya korkmuştum

farklı msn adresinden açmış büyük ihtimal ve faceden çıkarken kısa süreli dondurma yapıyodur hesabını oyüzden görmeniz ve rastlamanız zor.heleki kendisini herkese kapamışsa asla göremessiniz

arkadaşım gördüğünde o an açıktı demekki

ya normalde hep görüşürüz bu defa hep aksilik oldu sanki konuşmayım diye bişey çıkıyo,bugün görüşcektik güyaa babası rahatsızlandı öğleden snra hep hastanedeydi bşy diyemedim.yarın görüşcez yani yanına gidicem gelişmeleri yazarım.
arkadaşımla yüzleştirmeye gelince arkadaşım benim söylediğimi söyleme lütfen dedi aranızı ben bozmuş olmıyım dedi bende tmm dedim
ya bilmiyorum da benim hislerim o hesap var diyo

Bence de aslinda bulamadiysan bu zamana kadar en iyisi konus erkek arkadasinla. Artik tepkilerinden falan ölcmeye calis yalan midir, dogru mudur. Hatta cok sakin olmaya calis, neden gerek duydun ki, bana geri acmak istedigini söyleyebilirdin tarzi seyler söyle. belki öyle öyle dökülür herseyi.

Ama mailinden denediysen, farkli bir mail adresi acarak facebook´u actiysa, kötü bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…