- Konu Sahibi PureLove___
-
mail adresiyle arama yapmayı deneyin. hatta şöyle yapın facebook giriş sayfasında mail adresini yazıp şifreyi unuttuma tıklayın hesabı dondurmuş olsa bile o mail adresiyle hesap açtıysa görünür.. başka mail adresinide bulma ihtimalimiz var aslında onuda hotmailden yapcaksın yeni mail adresi açarken bağlantılı bi mail adresi istiyo güvenlik açısından. yüksek ihtimalle erkek arkadaşın yeni mail açtıysa diğer e posta adresi olarak bu mailini göstermiştir.. off çok karışık ve insanı paranoyak ediyo bunlar sen en iyisi direk sor be kuzum. mimiklerinden tavrından anlarsın..
çokk kötüyüm hemen konuya gircem
biz sevgilimle eskiden facebook kullanıyoduk yani 3 yıl önce sonra ikimizde kapattık.yani kapattık derken herkesi sildik resimleri filan kaldırdık ve kapattık.ne o benim kullanmamı istiyor ne ben onun
bugün üniden arkadaşım memleketinden geldi buraya normalde burda yaşamıyo o da face kullanmıyodu ama geçenlerde hesap açtı kendine,görüştük işte sohbet ediyorduk,sen yeniden facebook kullanmaya mı başladın dedii.yoo dedim nerden çıktı.
(sevgilimin adı x olsun.)
facebokta dolaşırken tanıyor olabileceğiniz kişiler arasında x i gördüm o kullanıyosa sende açmışsındır diye düşündüm dedi..
başımdan kaynar sular döküldü tabii..resmi filan da varmış profilinde..
eve geldik internete girdik onun hesabından girdik baktık yok,bazen görünüp bazen görünmüyo demek ki biliyorum.
arattık çıkmadı ama zaten isteyen aramaya kapatabiliyomuş profilini..
mesela sevgilimin kardeşinin hesabı var ona girdik onun arkdaşlarını fln herkes görebiliyo baktık sevgilim yok.bütün ailesi zaten facebok kullanmıyo diye biliyor onu..
yani hem ailesinden hem benden gizli bi hesabı varsa bunun altından iyi şeyler çıkmaz eminim..
benim facebook hakkında pek bi bilgim yok lütfen yardım edin banaaa
şimdi hesap sorsam eğer kötü bişey yapıyosa inkar eder hatta hesabı silebilir.o yüzden bişey demedim çünkü ortaya çıkarmak istiyorum.aramaya kapalıysa hesabına başka nasıl ulaşabilirim sizce?şimdi bende bi hesap açıcam bakalım belki banada rastlar arkadaşıma rastladığı gibi..çok kötüyüm beynim durdu sanki ondan beklemezdim böyle bişey güvenim yerle bir oldu lütfen bi akıl verin
bu anlattıklarını yapmadım ama yapıcam belki bişey çıkar. amayeni mail açtıysa büyük ihtimalle o adresi vermiştir ama nasıl bulcam pek anlamadım orasını
sorcam zaten yarın akşam ama inkar edicek tabi,bende daha çok delircem..
Ayni seyi bir arkadasim yasadi. Kapali saniyordu face`ini, tesadüf ya cok eskilerden bir arkadasi "seninki profil resmini degistirdi" diyince, sok olmustu kiz.
Sonra bir senelik evli oldugu kocasini aradi, kavga etti falan. Adam da tabi tahmin edip kendisini ortak arkadaslara özellikle o kiza kapadi.
Bizimkisi bir adres acti. Sonra günlerce ortak arkadaslar üzerinden bulmaya calisti. Kendisini disari aramalara kapamis cünkü adam. En sonunda bir arkadasin listesinde buldu. Sonra bir bakti, yillardir kapali sandigi hesap daha o kapatiyoruz dedikleri seneden (5 yil) beri acikmis.
birlikte fotografladik hepsini. begenileri falan...cok feciydi...
sonra bosamaya gitti bunun sonu...
Kesinlikle yakalamadan patlama, elindeki bütün deliller kaybolur. Hem bakarsin buldugunda kötü bisey yapmamis olduugna kanaat getirirsen, en azindan düzgünce neden böylesi bir ise kalkistigini sorarsin. Onu da anlamis olursun.
Umarim sadece arkadaslarinin naptigini merak ettigi icin kullaniyordur.
bence zaten birbirinize güveniniz yokmuş, olsa zaten face kapatalım falan demezdiniz neden kapatmaya gerek duydunuz,face çıktı çıkalı hesabım var eşiminde var tabi o zamanlar sevgilimdi, şimdi evliyiz ben soyadımı bile değiştirmedim mesela, zaten birbirimizde ekliyiz herşey görünüyo, hesabı kendi adıyla bile açmayabilir o zaman napıcaksın
erkek arkadaşının mail adresine giriş yap hesap ayarlarında gözükür bağlantılı bi mail adresi varsa..ordan ulaşamazsan facebookta şifremi unuttum a tıklayınca e posta ad soyad veya telefon bilgilerini girerek hesap tanımlamaya çalışıyosun bu şekilde ortada bi hesap olup olmadığını görebilirsin..
peki ben onun mail adresini yada telini şifremi unuttum diyerek facebook a yazdığımda ona herhangi bi msj gidiyomu
Evet gidiyor..bunu sakın yapma..kendini deşifre edersin
mailini yazdm bşy çıkmadı iyiki telini yazmamışım
Aynen teline msj gidiyor..bak ne diyeceğim,sen bununla yüz yüze gelmedin mi hala??telini kurcalarsan illa ki bulursun..
merhaba arkadaşım konunu yeni gördüm.hemen içini çürütme belki arkadaşın yalan söylüyordur olamazmı?
mailini yazdm bşy çıkmadı iyiki telini yazmamışım
neden yalan söylesinki
hayır hayır arama yaparken herhangi bi mesaj mail gitmiyo ilk adım zaten hesabı bulmak tanımlamak.. ikinci adımda hesabı bulmuş olduğunda soruyo zaten mail mi gönderelim telefona kod mu gönderelim diye..
farklı msn adresinden açmış büyük ihtimal ve faceden çıkarken kısa süreli dondurma yapıyodur hesabını oyüzden görmeniz ve rastlamanız zor.heleki kendisini herkese kapamışsa asla göremessiniz
Erkek arkadasın senı bu sekılde aldatmayı kafasına koydu dıyelımkı yenı bı msn alır o sekılde yenı bı face acar, ve kız arkadsının tanıyor olabılceklerde onu gormesı ımkansız bu sekılde yaptıysa. kımsenın ıcını bılemessın o yuzden her ıhtımalı dusun nıye yapsınkı deme malesef tas uzaktan gelmez bugune kadar ne kadar kazık yedıysem o en ummadıklarım dost bıldıklerımden yedım bende o yzden kımseye guvenme oyunlar cevırcegıne erkek arkadasına dırek neden face actın benden gızlı dıye soyle zaten konusmanın gıdısatından oyle bırseyı varsa bahaneler arar senın gordugunu dusunurek ama yapmadıysa kendınden emın konusacaktır o zamanda arkadasının gordugunu soyle olmadı yuzlestrkı kım dogru soyluyo senın de ıcın rahat etsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?