- Konu Sahibi PureLove___
-
Bence de aslinda bulamadiysan bu zamana kadar en iyisi konus erkek arkadasinla. Artik tepkilerinden falan ölcmeye calis yalan midir, dogru mudur. Hatta cok sakin olmaya calis, neden gerek duydun ki, bana geri acmak istedigini söyleyebilirdin tarzi seyler söyle. belki öyle öyle dökülür herseyi.
Ama mailinden denediysen, farkli bir mail adresi acarak facebook´u actiysa, kötü bir durum.
sonunda konuştum dün.çok sakin konuştum zaten güzelce sordum
ama inkar etti onun değilmş kullanmıyomuş yeminler havada uçuşuyo hareketlerinden yalan mı doğru mu söylediğini anlayamadım gerçekten,gel istersen ortak bi hesap açalım resmimizi koyalım v.s dedi.telini aldım karıştırdım herşeyini bşy bulamadım ama karıştırırken bakışlarını yakaladım sanki bşy bulmamdan korkuyo gibiydi ama bulamadım ztn..şimdi konuşmuyorum napıcam onu da bilmiyorum
siz olsanız ayrılırmıydınız yoksa takibe mi alırdınız
ben olsam sevgisinden eminsem böyle bir şey için ayrılmazdım.
Biraz abartıyormuşsun gibi geldi canım yaa. Sanki yasa dışı örgüte üye olmuş.Face işte bu kadar büyütecek ne var:44::44::44:
Ben bu söylediklerinden yola çıkarak bi işler çevirmiş olabilme ihtimalinin yüksek dolduğunu düşünüyorum
emindim ama seven insanda niye böyle bşy yapsın
ama gizli yapmış bunu bana söyleseydi gizli yapıyosa bşy vardır
napıcam ben hem onu seviyorum hem bu şüpeyle nasıl yaşarım diye düşünüyorum
sen onunla konuştuktan sonra biraz kendini çek... Senin kıymetini bilsin bir daha böyle şeyler yapmasın ama çok uzatma bence.
Bence dondurup aciyor profili sevgilin
Is bilgisayarina ulassaydin sorun cozulurdu aslinda
Telefindan bulamaman normal aslimda kisitli cunku bilemedim baya cirpinmisin butun yorumlari okudumda yazik yani
Kim onum yerine face acsinda onun resmini koysun cokmu yakisikli kiz olsa amlarimda
Sen ne dusunuyosun
canım belki onun adına başka biri açmış olabilir ya çünkü benim adıma bi face açmışlardı benm fotomuda kullanmışlardı orda ona da oyle bişy yapılmiş olabilir sakin olmaya çalış bi anda sevgilinin üstüne gitme ters teper sonuç iyi olmaz.
aptalım işte ben aptalın tekiyimmm biraz daha sabretsem iş yerine gidip habersizce bilgisayarını karıştırabilirdim,şimdi herşeyi silmiştir zaten nasıl bu kadar aptal olabildim( 14:
yok sevgilim çok yakışıklı biri değildir
oda böyle dedi durdu ama ben ona inanmıyorum cnm[/QUO
hmm :s anladm canım bilemedim ki şimdi ilişkidede en önemli şey güven ya
Gelecekte bisey yapmaz belki
Gecmis silinemez ama.onu bilgisayarcilar bulur
Verirse gotur ama vermez asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?