Aldatılıyor Olabilirim:(((

canım o şekilde zor bulursun ggibime geliyor ama bakalım

hangi şifresi cnm?

Face şifresi kız..mailini sürekli takip et.bende benim ex pisliği,gerçi ayrılmıştık ama,geride dönmeye çalışıyordu hani,
mailine gelen face msjında
arkadaşına beni şu kızla tanıştırsana ekledim kabul etsin msjını yakalayıp,tamamen s^tiri çekmiştim..msninide hacledim
ama sana önerim böyle paranoyak olursun..benim o mail hiç kapanmıyordu.var ya öyle birşey yapıyorsa
Rabbim zaten kabak gibi önüne çıkarıyor inan

bende dua ediyorum nolur çıksın karşıma diye bayramdan sonra nişan yapıcaktık bide..
cnm eskiden olan face şifresi ztn vardı ve herkesi silip dondurduk,bidaha açmıycaz dedik bu adrei benden gizli açmış işte
mail şifresi var sürekli bakmıyorum ama artık bakıcam

Üni okuyorsa o üninin itiref sayfalarını takip at beğendiği bi gönderi olabilir.
Biraz detay istiyor bu ama şüphelenmekten iyidir

Hem dondurup açınca bazen süre istiyor ben öyle biliyorum yani galiba 3 kez dondurduktan sonra 24 saat sonra aktifleşicek yazıyordu.

Hıımm o zaman zaten mail adresi senin bildiğin mail değildir..çakma başka bir maille açmıştır..onun şifresinide sen bilmiyosundur,
gelen bildirimler de yeni maile geliyordur zaten..Kalbini ferah tut tatlım valla bak,varsa birşey önüne çıkartıyor Rabbim zaten
Sen bilgisayarının geçmişini,ve telini takibe al..ama lütfen bunları yaparken sakin olmaya ve üzülmemeye çalış

yok üni okumuyo,nolur çıksın karşıma da kurtulayım bu işkenceden

evet öyledir telini takibe almak kolayda işyerindeki bilgisayarı takiba almak zor habersiz gitmem lazım bi gün

İlla aldatıyo diye bi'şey yok yahu belki sen istemiyosun diyo öyle girip bi'bakınıp çıkıyodur.
Ben bile kapatıyorum sonra canım sıkılıyo arkadaşlarım napmış diye girip bakıp geri donduruyorum gece.
Artık facebook öyle bi'olduki millet davetiye göndermek yerine facebooktan etkinlik yapıp davet ediyo düğününe
Açmak istiyo olup sen kızarsın diye de böyle yapıyo olabilir ama bunu net öğrenmek için tetikte olman lazım ama ben yakalayana kadar samimi olamaz direk yüzüne sorar tepkilerini tartardım:44:İyi düşünelim iyi olsun:26:

Hakkında hayırlısı canım.

amin cnm saol

bilmiyoum ama yüksek bi ihttimal aldatıyo,öyle olmasa niye kendini gizlesin ki ya 18 yaşında değil 34 yaşında adam saçma bi site için güvenimi yıktınasıl çaresizim anlatamam

Canım aldatıyo olsa evli değilsiniz nişanlı değil niye seninle hala beraber olmaya devam etsin.. Hem bunu yapan insan senin facen açıkmı şunu gördüm dermi hiç .... Bi ilişkide güven olmadan olmaz... Karşındakinden kuşku duyarak yaşanmaz bu ilişki

neden yaptığını bilmiyoum ama kendini gizlemesi nomal bşy değil akadaşım görmese habeim olmayacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…