aldatiliyormusum

sacmalama esin bunu uydurmustur yollama diye.ha uydurmadiysa da ne kaybedersin.mutlaka yolla

Resimlerin hepsini, genel müdüründen tut, tüm şirket çalışanlarına, ailelerine ve kadının kocasına gönder bence!

Herkese rezil olsunlar.
harika bi fikir ben sadece kocasına yollamayi düşünüyordum az önce bi arkadas da ik fln dedi bütün üst düzey müdürleri atacağım kız bi de terfi almış inşallah bi işe yarar

ohh evlısın yanı..allah bozmasın.o kocana dedın ya agzına sıcarım senın dıye.okurken ıcıme su serptın nıyeyse bı rahatlama geldı
Bel altı vuralım mı ?
O benı aldattıgı kadında, o rus kadında, oncesındekı kadınalrda benden guzel değildi. Nişanlısıda değil.
Ben ondan yakışıklısını buldum ama ne demiştim herkes gönlünün ekmeğini yedi afiyetler ola

Ofkeyle kalkan zararla oturur
Once sakinlesmeye calisin
Sonra verirsiniz kararinizi
Aile buyuklerinin bu durumdan haberi var mi?

avukatımla da aynı şeyi söyledi ama borcu olan bi ev var yani alsam bile geri ödemesini yapamayacağım bu durumda satmak gerekiyor kalan parayla da ev gelmiyor oyüzden sıkışmış durumdayım suan bakmakla yükümlü olduğum bi çocuğum olmasaydi ve de çalışıyor olsaydım ne mala ne mülk bakar hemen yolum devam ederdim ama sakın davranmak zorundayım hemen is bulunmuyor hadi buldum diyelim kızım ne olacak cidden bakacak kimse yok az calisacagim bi iş de yok bütün gün nasıl birakayim krese 8-5 bi iş bulsam okey de okadar kolay olmuyor biraz sabredip zaten muhatap olmuyorum borcun bitmesini bekleyeceğim deliller zaten elimde baktım ki cirkinlesiyor vermiyor ozaman yakacagim cirasini

e
evet öyle oluyor bu kizda güzel değil bence utanma sam foto yollayacagim

kalbın temızmış ..masallah aman nazar degmesın..rus rus rus.bok var sunlarda..

aynen allah gönlüne göre vermiş az çok biliyorum konularını
yüzük niye taksın adam resmen ikinci bi hayat kurmuş kendine ne yüzüğü.
aynen yaa niye takıldım sam bukadar şimdi farkettim saçmalamisim kadın duygusalligi iste

aileniz yokmı?kızınız kaç yaşında

Aslında bitirmiş ben farkettigimde 20 gündür fln konusmuyorlarmis ne bok yediğimi anladım ve bitirdim dedi
Bitirince ne degisiyor bunda yakalanmadim der yine devam ederdi aldatmanin 1 kerelik birsey oldugunu dusunmuyorum kadinda gelse üzerine sonucta o cesareti ve guveni gormus kendinde uzgunum ama kadinin esininde haberi oldugunu dusunmuyorum kadini koruyor size karsi iyi dusunun ve ona gore adim atin guvensiz bir iliskiye devam edebilecek misiniz ?

çırasını yakmak için geç kalabilirsiniz yine boşanırsınız bi şekilde ama aldatma nedeniyle olmaz yani bunu çne süremeyebilirsiniz içtihatlar var bu konuda

aileniz yokmı?kızınız kaç yaşında
kızım 2 buçuk yasinda annem ve kardeşim var ama annem babamın vefatından sonra calismaya başladı kaç kere sen otur kizima bak ben calisayim dedim yok dedi herkes kendine dedi çok onurlu bir kadın kimseden bişey kabul etmiyor bir de evde duramıyor babamdan sonra o da çalışarak mutlu oluyor

daha öncede belirttim bir kere olmuş olmasi yetiyor benim içinde bir daha olmaz deyip cekilemiyorum olmasa ne olacak olan olduktan sonra bende öyle dusundum kocası bilmiyor diye ama eşim dediki kız sayemde zengin oldu kocası buna Miami de yazlık almış bu aldatilma nin üstüne

guya kız söylemiş kocasına ben şundan hoşlanıyorum diye o sırada da aile psikoloğa gidiyorlar mis zaten ayrılmak uzerelermis kadın da kocasına söyleyince tam olmuş adamın aklı başına mi gelmiş ne olmuşsa bosanmamislar hatta adam amerikadan ev almis

Olsun bilse bile yinede sok gozune sen huzursuzsan oda huzursuz olsun yine. Gozu hala fıldır fıldır dışarıda olan kadında erkekte evlenmesin arkadas ne halt edeceklerse bekarken etsinler magdur olanin colugun cocugun sucu ne Rabbim boylelerinden korusun cumlemizi.

Bende diyorum ki adam bunun hoşlanma olmadığını karısının başka bi adamla cinsel ve de duygusal bi ilişkisinin olduğunu da bilsin instagram dan takip ettim gayet mutlu mesut gorunuyor lar

Amin
cnm benimde derdim o ben bu haldeyken onlar mutlu evliliğim bitti kızım babasız buyuyecek neden sadece ben odeyeyim ki bedelini

çocuk için nafaka alacaksınız zaten kendinşzede alabilirsiniz şu anki durumuzla.kızınızın geleceği açısından bakoyorsanızda kızınız hertürlü mirasçısı babasının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…