- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
Arkadaşlar mrb aldatildigimi ogrendim tesadüfen ruh halim çok kötü küçük bi çocuğum var kendimi toparlamaya ayakta durmaya çalışıyorum düşünmek istemiyorum ama 24 saat aklımdan gitmiyor öyle mi böyle mi söyle mi diye eşimin bi iş arkadaşı vardı çok güzel bi bayan dikkatimi çekmişti kim bu dedim mudurum dedi profilini inceledim evli kadın bi de yeni evli daha 1 yıl olmuş evleneli sonra eşimi silmiş neden sildi dedim bilmiyorum sorarım dedi sonra bidaha ekledi ama çok üstünde durmadım Oysaki bunların ilişkisi varmış tesadüfen eşimin one drive ında fotolarıni gördüm eşim silmiş ama tel otomatik upload etmiş fotolarda arabada opusurken beraber AVM de gezerken sarmas dolas fln (öğle yemekleri ) bi de kocamin çıplak fotoları vardı kızın yoktu herhalde gelen fotolar kaydolmamis eşimin çektikleri kaydolmus kıyamet koptu tabii eşim biraz yakinlastiklarini ama daha ilerisinin olmadığını sadece karşılıklı fotolarla konuştuklarını söylüyor bunların bi önemi yok ayrılacağım tabiki he bi de parmağında hiç yüzük yok kız evli ve cocuklu olduğunu biliyor sizce neden eşim yuzugunu takmiyor ben en çok buraya takıldım çünkü eşim asla cikarmazdi aralarında cok derin bi iliski olduğunu tahmin ediyorum lütfen yorumlar misiniz nasıl bi yol izleyelim kadının kocası da bilsin istiyorum hincimi bol bol çıkardım eşim den yetmedi bu kadından da çıkarmak istiyorum Lütfen bi yol gösterin
O halde kadının kocasıyla iletişim kurmak için dil bilmenize gerek yok. Sadece resmi gönderin. He eğer onlar bunu sorun etmez yollarına bakarlarsa daha da yapabileceğiniz bişey yok. Bi seçenek de kadından şikayetçi olmak. Hatta kadına tazminat davası da açabilirsiniz. Ayrıca elinizde böyle bi kanıt varken çok rahat boşanırsınız. Ya paşa paşa boşanır yada rezilliğiyle, orasını da o düşündün artık.
Hayır canım yuzugunu alıp ben fırlattım S3n bu yüzüğü haketmedin diye bosanacagim ama belki hemen değil kendimi garantilemem gerekiyor suan işsizim çok zor bi çocuğum var ve ona bakıyorum bi De evin tapusu nu üstüme yapacak bekliyorum ama fiilen bitti evlilik
canım sosyal medyadan paylaşacağım fotolar normal sarılmış kıza selfie çekiyor ya da araba öpmeye çalışıyor öpüyor yanaklar ama bi de ortak arkadaşlarımız yok yani kızla benim oyüzden ya tek tek eşimle kızın is arkadaşlarına yollayacagim ama bisey ifade etmeyecek çünkü arkadaşça fln bulacaklar çünkü kız herkesle çok samimi içli dişli bi kizmis yani ilgi manyağı herkesi peşinden koşturan bi tip zaten eşim diyor ki herkes bunun peşindeydi kız bana daha farklı davranıyor du ama hep beni izliyordu bana bakıyordu sonra whatsup nosunu istemiş yakın yakın şeyler yazmaya başlamış eşim de bak zaten güzel kızsin bana böyle şeyler yazma etkilenebilirim demiş kız da hemen ben zaten çok etkileniyorum senden fln demisMadem elinde fotolari var bence ikisininde cevrelerinin gorecegi bir sosyal medyada paylaş
Tabi bunu yağtıgında evi terk etmiş ol
Tel.den mi acaba sadece?kadın olayı kapatacak ben kocası da bilsin istiyorum bu kadın muhtemelen Masumane anlatmıştır kocasına ben başka birinden etkilendim hoşlanır fln diye ben istiyorum ki kocası bilsin karısı ne naneler yemiş resmen telden sevişmis adamla
canım sosyal medyadan paylaşacağım fotolar normal sarılmış kıza selfie çekiyor ya da araba öpmeye çalışıyor öpüyor yanaklar ama bi de ortak arkadaşlarımız yok yani kızla benim oyüzden ya tek tek eşimle kızın is arkadaşlarına yollayacagim ama bisey ifade etmeyecek çünkü arkadaşça fln bulacaklar çünkü kız herkesle çok samimi içli dişli bi kizmis yani ilgi manyağı herkesi peşinden koşturan bi tip zaten eşim diyor ki herkes bunun peşindeydi kız bana daha farklı davranıyor du ama hep beni izliyordu bana bakıyordu sonra whatsup nosunu istemiş yakın yakın şeyler yazmaya başlamış eşim de bak zaten güzel kızsin bana böyle şeyler yazma etkilenebilirim demiş kız da hemen ben zaten çok etkileniyorum senden fln demis
Adama foto yollayacagim ama daha ilerisinin de olduğunu bilmesini ostiyorum ama kanıt im yok İşte öyle bişey yapmalıyım ki kız itiraf etmek zorunda kalsın acaba söyle yapsam kârının çıplak fotolarıni eşimin telinde buldum bunlar ne demek oluyor bi de kadına da yazsam aynı mesajı sonra kadın bildiğimi gerçekte n gördüğüm düşünüp paniklese kocası da benden kanıt isteyince Karina sor o anlatsin ondan sonra yollayacagim fln desem ki bence kadın kesin kendini ele verecek bi mesaj atar bende kocasına forward ederimO halde kadının kocasıyla iletişim kurmak için dil bilmenize gerek yok. Sadece resmi gönderin. He eğer onlar bunu sorun etmez yollarına bakarlarsa daha da yapabileceğiniz bişey yok. Bi seçenek de kadından şikayetçi olmak. Hatta kadına tazminat davası da açabilirsiniz. Ayrıca elinizde böyle bi kanıt varken çok rahat boşanırsınız. Ya paşa paşa boşanır yada rezilliğiyle, orasını da o düşündün artık.
canım sosyal medyadan paylaşacağım fotolar normal sarılmış kıza selfie çekiyor ya da araba öpmeye çalışıyor öpüyor yanaklar ama bi de ortak arkadaşlarımız yok yani kızla benim oyüzden ya tek tek eşimle kızın is arkadaşlarına yollayacagim ama bisey ifade etmeyecek çünkü arkadaşça fln bulacaklar çünkü kız herkesle çok samimi içli dişli bi kizmis yani ilgi manyağı herkesi peşinden koşturan bi tip zaten eşim diyor ki herkes bunun peşindeydi kız bana daha farklı davranıyor du ama hep beni izliyordu bana bakıyordu sonra whatsup nosunu istemiş yakın yakın şeyler yazmaya başlamış eşim de bak zaten güzel kızsin bana böyle şeyler yazma etkilenebilirim demiş kız da hemen ben zaten çok etkileniyorum senden fln demis
CuteMom elim ayağım titriyor aklıma bişey gelmiyor ne yazayım ben bu adama yani kafinin kocasina bi de eşimin diğer is arkadaşlarına da yazıp rezil mi etsem kızı işyerine de rezil etmek istiyorum çünkü eşim dedi ki resmen biz Türkler bi kadını Tavlama için ne yapıyorsa anılarını yaptı bana şok oldum masasına küçük küçük notlar bırakıyorum arkadan elleriyle gözlerini kapatıyormuş eşim slm vermeyince bende burdayım derecesine hareketler yapıp slm fln diyormus yok senden çok etkileniyorum zehir gibi Kanıma ıstıyorsan fln diye msjlar cekiyormus buarada eşim cidden maldir karşı cinsle muhabbet bile edemez oyüzden soktayim
çok sorguluyor um aşırı çok normalde kim olsa çeker giderdi ama tepesine tepesine biniyorum bi de biseyleri çözmek için konuşmak zorundayız eğer anlatirsin affetmeye çalışırım en önem verdiğim şey dürüstlük fln deyip öğreniyorum yoksa usuturum kafayı yıllarca sorgularım en iyisi bian önce yuzlesip vurup dibe çıkmak bi de cidden çok saf temiz bi adamdır
Eşin de sana bunları kırmızlı başlıklı kızı anlatır gibi anlatıyor mu yani ?
Ya yediyi naneyiii çerçeveleyecek kadar kıt zeka. Yaşla telafisi olacak bir durum değil bencesenin eşin kaç yaşında allah aşkına?
çocuk gibi ötmüş olan biteni..
ayıp yahu yemişsin bir nane en ince ayrıntısına kadar anlatmaya utanır bari insan...
Ya yediyi naneyiii çerçeveleyecek kadar kıt zeka. Yaşla telafisi olacak bir durum değil bence
Ben olsam bu görüntüleri gördükten sonra bütün eşyalarını kapının önüne koyardım.Gerçekten o görüntüleri gördüğünüz halde bir de Ondan açıklama mı beklediniz,bir an konu acaba sahte mi diye içimden geçirmedim dersem yalan olur.çok haklısın arkadaşım hatta eşime ilk söylediğim şey şu oldu benim gibi ciddi feminist ve insan hakları savunucusu birine nasıl yaptın nasıl gözün kesti
çok sorguluyor um aşırı çok normalde kim olsa çeker giderdi ama tepesine tepesine biniyorum bi de biseyleri çözmek için konuşmak zorundayız eğer anlatirsin affetmeye çalışırım en önem verdiğim şey dürüstlük fln deyip öğreniyorum yoksa usuturum kafayı yıllarca sorgularım en iyisi bian önce yuzlesip vurup dibe çıkmak bi de cidden çok saf temiz bi adamdır
cokk haklısın burdan tam ifade edilmemiş olabilirim kesinlikle is kocam da bitiyor ama demek istediğim su kendi başına bu işlere kalkisacak biri değil karşı taraf cesaret vermezse ama tabi ki her ben hıyarim diyene elinde Tuzlukla kosaçak bi koca isemiyorum eşim den nefret ediyorum belki de hayatım boyunca bu travmaya yaşayacağım kıza neden taktım derseniz karında bosan kızına ben bakarım demiş deli oldum o kim benim kizima bakacak nefret ettim intikam istedim bi anne olarak anlarsınız ne kadar gerizekali daha kendi kicini temizleyemezken benim kizima bakacak neyse kisacasi adam adam olsa böyle olmazdı zatenşu yorumu okuyunca, diğer sayfaları okumak için bekleyemedim
hem size, hem de sizinle aynı zihniyetteki kadınlara hitaben yazıyorum
yahu bırakın şu kadın baştan çıkartmış, kadın elinden geleni yapmış, bizimki maldır laflarını
size karşı sorumluluğu olan sizin eşiniz!!!
durup durup kadını nasıl rezil etsem diyorsunuz, eşinize gelince ayaklarımı öpüyor, köpek gibi pişman, şu anda boşanamam ama evliliğimiz bitti
neden kadınlara hınçlanıyoprsunuz ki?
ha tamam, kadının eşi de bilsin, o ayrı
ama tüm yazılarınız kadını rezil etmeye yönelik
eşinize karşı hiçbirşey yok!
kafanızdaki de yani evliliğimiz bitti dediğiniz de cinsel birlikteliği bitirmek tahminimce, böyle evlilik bitmez
hep kadınlar şeytan zaten, erkekler mal, konuşamaz, çekingen, mutlaka o kadınlar tavlar onları!!!!!!
İnanma belki, yalan söylüyor kocan. Sen yine de gönder kocasına fotoları.Çıplak fotoları indirmeye utandım açıkçası diğerlerini aldım ama o sırada da sildi hepsini eşim suan alma ihtimalim yok eşim kızla gorusmuyor buna eminim köpek gibi pişman ayaklarımi öpüyor resmen kız çok üstüne gitmiş buarada kız yabancı venezuelali guya eşi de biliyormus kız itiraf etmiş şimdi mutlu mesut devam ediyor hayatına ben burda sinir hastası oldum esine yollayacagim fotolar sarmas dolas fotolar olacak o da bişey ifade eder mi bilmiyorum çünkü zaten kabullenmis adam
tabiki de bekledim açıklama Düşünsenize herseyiniz eşiniz güveniniz sevginiz inancınız hayatı birlikte yaşamak için söz verdiğiniz kişi siz merak etmezmiydin neden neden neden diye sormazmiydiniz defalarca tabiki 2 hafta ankaraya arkadaşımın yanına gittim hiç gorusmedim elim avukat onunla konuştum dava açacaktık ama elim dediki ailesi para konusunda pislik bişey vermeden atarlar seni sen git uzlas üstüne al sonra da bakariz dedi bana da mantıklı geldiBen olsam bu görüntüleri gördükten sonra bütün eşyalarını kapının önüne koyardım.Gerçekten o görüntüleri gördüğünüz halde bir de Ondan açıklama mı beklediniz,bir an konu acaba sahte mi diye içimden geçirmedim dersem yalan olur.
Bakın mutaassıp, muhafazakar, saf kalpli adamlar başkalarının karılarına banyodan çıplak fotoğraflarını çekip yollamazlar.çok sorguluyor um aşırı çok normalde kim olsa çeker giderdi ama tepesine tepesine biniyorum bi de biseyleri çözmek için konuşmak zorundayız eğer anlatirsin affetmeye çalışırım en önem verdiğim şey dürüstlük fln deyip öğreniyorum yoksa usuturum kafayı yıllarca sorgularım en iyisi bian önce yuzlesip vurup dibe çıkmak bi de cidden çok saf temiz bi adamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?