Aldatiliyormusum

kelie

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2009
450
408
303
Iyi geceler hanımlar suan normal bi psikolojide degilim. Ağlasam ağlayamıyorum dondum kaldım sanki. Daha bugün opu oldum tüp bebek için. Eşimle oturmuş faceye bakıyorduk soru sordu bu işleri çok bilmez bende örnek göstermek için onun numarasını arattım. Bi facebook açıldı başka ad ve soyad için ben değilim vs inanmış gibi yaptım. Uyumaya gönderdim ve o hesabı tekrar açtım telefon numarasına kayıtlı olduğu için şifremi unuttum dedim numaraya şifre geldi açtım baktım. Ve evet maalesef o şuan hiç birşey düşünemiyorum. Kızlarla görüşmüş konuşmuş. Tazminat davası açsam bunlar delil olurmu. Aklımda binlerce soru. Ne yapacağım ben.

Hemen fotografını çek o mesajlaşmaların delil niteliği taşıyor. Acık secik konusmalar mı buluşma falan yaşanmıs mı

Olur bence , face i yedekle diye bişey vardı , nerde olduğunu hatırlamıyorum ama bütün konuşmaları kaydediyordu o. bir flaşa yedekle yine de ekran görüntülerini al..

Konuşmalar cinsel içerikli mi , gerçek hayatta görüştüğü falan olmuş mu? kendi adı mı? eşin olduğuna dair başka bir ipucu var mı? resim gönderme adres verme falan ?

Kızın biri soyadi ile hitap etmiş facedeki soyisim farklı resim falan yok çoğu yazışma silinmis

Hemen ekran goruntulerini al sonrada o kadinin numarasi mesajlarsa varsa kocanin yanina git ara yuzles
Kocamla yüzleştim önce yemin ettirdim ben degilim diye sonra bu ne dio ozaman dedim ve benim hakkımda bilr konusulmus. Bosanacagimi söyledim tamam sakin ol dedi. Kendini izah edemez çünkü izah edilecek bi tarafı yok. Etmedi de haklısın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…