Aldatiliyormusum

Annesiyle neden bulusmus yani sevgilisi miymis ben anlayamadim neden konusmuslar senin hakkinda ne konusmuslar

Oo o zaman itiraf da var. lütfen herşeyi derhal kaydet. hepsinin ekran görüntüsünü al kocan olacak herif silmeden...

Hakkında hayırlısı olsun... hiç değilse çocuk olmadan gerçek yüzü çıkmış ortaya...

Ben de dün 3 tane görünce,bugün eşim geç gelecekmiş diye kurup duruyom ,
Allahım akıl fikir ver.
Ya cidden esim bilmez bisey zamaninda bn ogrettim ona herseyi teli gmaili herseyini bn ayarladim ayarlamayi bilmiyor bi guncelleme bisey hep bn yaparim da bole konulari okuyunca korkuyorum ama kizim iki hafta once babasinin telini kirdi simdi tuslu kamerasiz eski bi tel kullaniyor

Bana gayet mantıklı ve sakin bir kadin olarao geldin. En doğrusu bu. Senin göbeğin bu adamla kesilmedi ya. Ölene kadar birlikte yola çıktıniz evet ama sadakati bozan sen olmadigin icin Vicdanın rahat olsun.
Ben olsam soguk kanli olacagima eminim. Bence yapman gereken sakin kalmak nedenini öğrenip boşanmak. Ama nedenini sorardim ben.

Silemez telefonu bende bu rahatlığına da anlam veremiyorum. Yanıma çağırdım mesajlara beraber baktık yabancı dil konuşmuşlar kendisine cevirttirdim.

Kadin orjinal hesaba eklemesini istemiş buda gizli seninle konuşmam demiş eşim ekli bende demiş. Yalnız bu Azeri olan değil bu öteki kadin. Tek kadınla değil konuşmalar.
Karın orda senin gibi bir rezilden çocuk yapmak için dünyanın hormonunu ilacını iğnesini yesin, sen git....

Sordum zaten degdimi dedim amacın neydi dedim erkeklikmi dedim. Mesele o değil dedi. Mesele ne peki dedim. Cevap vermedi. Baya sakin sakin konuştum sonra kalk git gözüm görmesin dedim telefon dedi kalsın dedim. Gitti.

Kadin orjinal hesaba eklemesini istemiş buda gizli seninle konuşmam demiş eşim ekli bende demiş. Yalnız bu Azeri olan değil bu öteki kadin. Tek kadınla değil konuşmalar.
Ohaa çüüüşş bişş diyecem baska ne desem sasirdim tepki veremiyorum

Silemez telefonu bende bu rahatlığına da anlam veremiyorum. Yanıma çağırdım mesajlara beraber baktık yabancı dil konuşmuşlar kendisine cevirttirdim.
Ciddi misin o zaman ya ne yaparsam yapayım boşanamaz diye düşünüyor, yada kendisi de bir an önce boşanıp bitirmek istiyor....

Şu yorumunuzun manası nedir, kadın ciğerinden yanmış gelip kocanızı övüp gülücükler saçıp gitmişsiniz tebrikler yani.

Yuh ki ne yuh .şusn tüp bebek tedavin hangi aşamada ?çocuksuz bir süreç seni daha az yorar.yanlış anlama ama çocuk ciddi bir sorumluluk ben şuan saglık sebebi ile eşimden uzakta dogumu bekliyorum .üç yaşındaki yavrum baba diye sayıklıyor.allahım diyorum kötü bı durum yasasam demekki kapıyı çekip çıkamayabilirim.inan her işte bir hayır var.umarım hersey yoluna girer

Facebook yedeğini alın hemen ekran görüntüsü falan alın...
Hesap ayarlarına girince facebook verilerinin kopyasını indir yazıyor.
Yapmayan yok diye düşüneceğim artık gerçekten, yalnız kalıp bir de evlatlık mı edinsem napsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…