Annesiyle neden bulusmus yani sevgilisi miymis ben anlayamadim neden konusmuslar senin hakkinda ne konusmuslarKocamla yüzleştim önce yemin ettirdim ben degilim diye sonra bu ne dio ozaman dedim ve benim hakkımda bilr konusulmus. Bosanacagimi söyledim tamam sakin ol dedi. Kendini izah edemez çünkü izah edilecek bi tarafı yok. Etmedi de haklısın dedi.
Okadar detay yok Azeri bi kadınla azerbaycana gittiğinde tanışmış. Sadece annem seni soruo rahatmisin dio seni çok sevdi tarzı.Nasil yani yuzyuze bekar olarak mi tanitmis....
Kocamla yüzleştim önce yemin ettirdim ben degilim diye sonra bu ne dio ozaman dedim ve benim hakkımda bilr konusulmus. Bosanacagimi söyledim tamam sakin ol dedi. Kendini izah edemez çünkü izah edilecek bi tarafı yok. Etmedi de haklısın dedi.
Kadin orjinal hesaba eklemesini istemiş buda gizli seninle konuşmam demiş eşim ekli bende demiş. Yalnız bu Azeri olan değil bu öteki kadin. Tek kadınla değil konuşmalar.Annesiyle neden bulusmus yani sevgilisi miymis ben anlayamadim neden konusmuslar senin hakkinda ne konusmuslar
Utanmaz rezil... Pislik.... Ayyyyyy sinirlendim ya suan napiyo kocan aciklamasi neydiKadin orjinal hesaba eklemesini istemiş buda gizli seninle konuşmam demiş eşim ekli bende demiş. Yalnız bu Azeri olan değil bu öteki kadin. Tek kadınla değil konuşmalar.
Ya cidden esim bilmez bisey zamaninda bn ogrettim ona herseyi teli gmaili herseyini bn ayarladim ayarlamayi bilmiyor bi guncelleme bisey hep bn yaparim da bole konulari okuyunca korkuyorum ama kizim iki hafta once babasinin telini kirdi simdi tuslu kamerasiz eski bi tel kullaniyorBen de dün 3 tane görünce,bugün eşim geç gelecekmiş diye kurup duruyom ,
Allahım akıl fikir ver.
Silemez telefonu bende bu rahatlığına da anlam veremiyorum. Yanıma çağırdım mesajlara beraber baktık yabancı dil konuşmuşlar kendisine cevirttirdim.Oo o zaman itiraf da var. lütfen herşeyi derhal kaydet. hepsinin ekran görüntüsünü al kocan olacak herif silmeden...
Hakkında hayırlısı olsun... hiç değilse çocuk olmadan gerçek yüzü çıkmış ortaya...
Sen iyimisin,operàsyonda gecirmistin degilmi,nolur tepkisiz kalma,agla icine atma suan....Okadar detay yok Azeri bi kadınla azerbaycana gittiğinde tanışmış. Sadece annem seni soruo rahatmisin dio seni çok sevdi tarzı.
Karın orda senin gibi bir rezilden çocuk yapmak için dünyanın hormonunu ilacını iğnesini yesin, sen git....Kadin orjinal hesaba eklemesini istemiş buda gizli seninle konuşmam demiş eşim ekli bende demiş. Yalnız bu Azeri olan değil bu öteki kadin. Tek kadınla değil konuşmalar.
Sordum zaten degdimi dedim amacın neydi dedim erkeklikmi dedim. Mesele o değil dedi. Mesele ne peki dedim. Cevap vermedi. Baya sakin sakin konuştum sonra kalk git gözüm görmesin dedim telefon dedi kalsın dedim. Gitti.Bana gayet mantıklı ve sakin bir kadin olarao geldin. En doğrusu bu. Senin göbeğin bu adamla kesilmedi ya. Ölene kadar birlikte yola çıktıniz evet ama sadakati bozan sen olmadigin icin Vicdanın rahat olsun.
Ben olsam soguk kanli olacagima eminim. Bence yapman gereken sakin kalmak nedenini öğrenip boşanmak. Ama nedenini sorardim ben.
Ohaa çüüüşş bişş diyecem baska ne desem sasirdim tepki veremiyorumKadin orjinal hesaba eklemesini istemiş buda gizli seninle konuşmam demiş eşim ekli bende demiş. Yalnız bu Azeri olan değil bu öteki kadin. Tek kadınla değil konuşmalar.
Ciddi misinSilemez telefonu bende bu rahatlığına da anlam veremiyorum. Yanıma çağırdım mesajlara beraber baktık yabancı dil konuşmuşlar kendisine cevirttirdim.
Ya cidden esim bilmez bisey zamaninda bn ogrettim ona herseyi teli gmaili herseyini bn ayarladim ayarlamayi bilmiyor bi guncelleme bisey hep bn yaparim da bole konulari okuyunca korkuyorum ama kizim iki hafta once babasinin telini kirdi simdi tuslu kamerasiz eski bi tel kullaniyor
Orjinal hesabı varken kendi tlfn numarasını niye sahte hesabına kayıt etmiş saf mı neKadin orjinal hesaba eklemesini istemiş buda gizli seninle konuşmam demiş eşim ekli bende demiş. Yalnız bu Azeri olan değil bu öteki kadin. Tek kadınla değil konuşmalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?