Benimki de bilmez işte bi çok şeyi öğrettim bugünde yine öğrenmek için sordu. Ama kendi kuyusunu kazdi resmenYa cidden esim bilmez bisey zamaninda bn ogrettim ona herseyi teli gmaili herseyini bn ayarladim ayarlamayi bilmiyor bi guncelleme bisey hep bn yaparim da bole konulari okuyunca korkuyorum ama kizim iki hafta once babasinin telini kirdi simdi tuslu kamerasiz eski bi tel kullaniyor
Aynen işte çok garip. Bide benim hesap onay istio dio yaaa.Orjinal hesabı varken kendi tlfn numarasını niye sahte hesabına kayıt etmiş saf mı ne
Neler konuştugunu kendimi çevirdi bide.senınki ya yurek yemiş yada kafayıCiddi misino zaman ya ne yaparsam yapayım boşanamaz diye düşünüyor, yada kendisi de bir an önce boşanıp bitirmek istiyor....
telefonda olmuyormu bu bulamadımFacebook yedeğini alın hemen ekran görüntüsü falan alın...
Hesap ayarlarına girince facebook verilerinin kopyasını indir yazıyor.
Yapmayan yok diye düşüneceğim artık gerçekten, yalnız kalıp bir de evlatlık mı edinsem napsam.
Diger gercek hesabindan ekle diyen kadin tanidik mi soyadiyla hitap edenAynen işte çok garip. Bide benim hesap onay istio dio yaaa.
Yok artik canim bunu bn konu sahibine degilŞu yorumunuzun manası nedir, kadın ciğerinden yanmış gelip kocanızı övüp gülücükler saçıp gitmişsiniz tebrikler yani.
8 9 yilik arkadaşlığın ardından evlendik 5 yıllık da evliyiz. Buna güveniyor olabilir. Yada ailem den dolayı olabilir.Ciddi misino zaman ya ne yaparsam yapayım boşanamaz diye düşünüyor, yada kendisi de bir an önce boşanıp bitirmek istiyor....
Aynen işte çok garip. Bide benim hesap onay istio dio yaaa.
Bilmediği için yakalanmış demek ki ,karıştırmış hesapları Allah nasıl eline dolandırıyo foyası ortaya çıkıyorBenimki de bilmez işte bi çok şeyi öğrettim bugünde yine öğrenmek için sordu. Ama kendi kuyusunu kazdi resmen
Bence diyecek sözü yok ve kelie nin sakinliğindem çok ürktüğü için dökülüyo. yapacak bişeyi kalmadığından böyleCiddi misino zaman ya ne yaparsam yapayım boşanamaz diye düşünüyor, yada kendisi de bir an önce boşanıp bitirmek istiyor....
üzüntülü insanların konusunda egonuzu rahatlatınca elinize ne geçiyor? Kocişcikleriniz başka konuda övün. ayıp yaYa cidden esim bilmez bisey zamaninda bn ogrettim ona herseyi teli gmaili herseyini bn ayarladim ayarlamayi bilmiyor bi guncelleme bisey hep bn yaparim da bole konulari okuyunca korkuyorum ama kizim iki hafta once babasinin telini kirdi simdi tuslu kamerasiz eski bi tel kullaniyor
Ceviriciden ceviricektim o cevirmesede ugrasmayim diye sanırım gibisine hala iyi niyet kullancam galiba.Neler konuştugunu kendimi çevirdi bide.senınki ya yurek yemiş yada kafayı
Yok artik canim bunu bn konu sahibine degilkendinehas a yazdim bu bir övmedim orda suphelendigimi ama bu nedenlere dayanarak rahatlamaua calistigimi belirttim bnm ki bi nevi oendimi avutmaya calismak rahatsiz ettim kible istersen
Suçunu bilmiş ustlenmis gibi duruyor insallah baska bisey düşünmüyordur burda onceki bi konuda delilleri yok edip iftira atmaya calismisti bi bayanin esi Allahim hakiinizda hayirlisini versin canımSordum zaten degdimi dedim amacın neydi dedim erkeklikmi dedim. Mesele o değil dedi. Mesele ne peki dedim. Cevap vermedi. Baya sakin sakin konuştum sonra kalk git gözüm görmesin dedim telefon dedi kalsın dedim. Gitti.
O gülücük ler yanlislikla oldu maalesef estağfurullahYok kiblemedim, önceki mesajı okuyunca diyalog olarak geliştiğini anladım zaten. Ama konu sahibine çok üzülünce ve gülücükleri de görünce sitem etmiş bulundum kusura bakmayın.
Boşverin canım yaaa içimi döküyorum konum kapanmasın suan başka hiç bişi yapamıyorum. Görmezden gelelim. Gerçi onu bile algilayamadim. Egolarını tatmin ettiklerini. Rabbim boyledevam ettirsin.üzüntülü insanların konusunda egonuzu rahatlatınca elinize ne geçiyor? Kocişcikleriniz başka konuda övün. ayıp ya
Keske soyle yorum yapmadan onceki sayfalari da okusaniz.üzüntülü insanların konusunda egonuzu rahatlatınca elinize ne geçiyor? Kocişcikleriniz başka konuda övün. ayıp ya
Evet bisey diyemem tamam dedi sadece.Suçunu bilmiş ustlenmis gibi duruyor insallah baska bisey düşünmüyordur burda onceki bi konuda delilleri yok edip iftira atmaya calismisti bi bayanin esi Allahim hakiinizda hayirlisini versin canım
Yuh pis adamEvet bisey diyemem tamam dedi sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?