Aldatiliyormusum

Benimki de bilmez işte bi çok şeyi öğrettim bugünde yine öğrenmek için sordu. Ama kendi kuyusunu kazdi resmen

telefonda olmuyormu bu bulamadım

Şu yorumunuzun manası nedir, kadın ciğerinden yanmış gelip kocanızı övüp gülücükler saçıp gitmişsiniz tebrikler yani.
Yok artik canim bunu bn konu sahibine degil kendinehas a yazdim bu bir övmedim orda suphelendigimi ama bu nedenlere dayanarak rahatlamaua calistigimi belirttim bnm ki bi nevi oendimi avutmaya calismak rahatsiz ettim kible istersen

Aynen işte çok garip. Bide benim hesap onay istio dio yaaa.
Benimki de bilmez işte bi çok şeyi öğrettim bugünde yine öğrenmek için sordu. Ama kendi kuyusunu kazdi resmen
Bilmediği için yakalanmış demek ki ,karıştırmış hesapları Allah nasıl eline dolandırıyo foyası ortaya çıkıyor

üzüntülü insanların konusunda egonuzu rahatlatınca elinize ne geçiyor? Kocişcikleriniz başka konuda övün. ayıp ya

Yok artik canim bunu bn konu sahibine degil kendinehas a yazdim bu bir övmedim orda suphelendigimi ama bu nedenlere dayanarak rahatlamaua calistigimi belirttim bnm ki bi nevi oendimi avutmaya calismak rahatsiz ettim kible istersen

Yok kiblemedim, önceki mesajı okuyunca diyalog olarak geliştiğini anladım zaten. Ama konu sahibine çok üzülünce ve gülücükleri de görünce sitem etmiş bulundum kusura bakmayın.

Sordum zaten degdimi dedim amacın neydi dedim erkeklikmi dedim. Mesele o değil dedi. Mesele ne peki dedim. Cevap vermedi. Baya sakin sakin konuştum sonra kalk git gözüm görmesin dedim telefon dedi kalsın dedim. Gitti.
Suçunu bilmiş ustlenmis gibi duruyor insallah baska bisey düşünmüyordur burda onceki bi konuda delilleri yok edip iftira atmaya calismisti bi bayanin esi Allahim hakiinizda hayirlisini versin canım

üzüntülü insanların konusunda egonuzu rahatlatınca elinize ne geçiyor? Kocişcikleriniz başka konuda övün. ayıp ya
Boşverin canım yaaa içimi döküyorum konum kapanmasın suan başka hiç bişi yapamıyorum. Görmezden gelelim. Gerçi onu bile algilayamadim. Egolarını tatmin ettiklerini. Rabbim boyledevam ettirsin.

Suçunu bilmiş ustlenmis gibi duruyor insallah baska bisey düşünmüyordur burda onceki bi konuda delilleri yok edip iftira atmaya calismisti bi bayanin esi Allahim hakiinizda hayirlisini versin canım
Evet bisey diyemem tamam dedi sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…