Aldatiliyormusum

Bu mesajla mı aldattığına kanaat getirdin?
Bana sadece gereksiz bir tanışıklık gibi geldi.

Alenen aldattığını itiraf etti mi yoksa evet bunla konuştuğunu mu kabul etti?
Zateen sahte bi hesap açması bile aldatmaya girer gizli gizli konuşulması bile aldatmaktır... Sosyal medya insanların yuvalarını yıktı doğrusu yapacak olan her türlü yapar

Orasını bilmiy

orasini bilmiyorum ama sonucta ikisinden dE alıyor birşeyler
Neredeyse tum canlilar buna hayvanlar, bitkiler ve fungiler de dahil olmak uzere genlerinin cogunu anneden alir. Insanlar da boyle. Hatta kiz cocugun baba ve anneden aldigi gen sayisi birbirine daha yakinken, erkek cocuk anneden daha fazla gen alir. Aktarilan gen sayisinin yaninda bir de aktif gen pasif gen meselesi var. Kisacasi evlat babadan cok anneye ait aslinda bir de verilen onca emek hesaba katilinca. Yukaridaki bilgiler isiginda; baba ve ailesinin cocugu sahiplenip anne tarafindan esirgemesi, isim bile koymakta kendilerine hak gormeleri, anneyi uzmeleri dis kapinin mandali gibi gormeleri dusundurucu ve uzucu.

Msj ı okutun mu kelie abingil ne diyor??
Bana göre o msj yetersiz kalmış asıl göstermesi gereken msj ları göstermemiş sana

Aynen. Sanki kadın zorla konuşturuyor adamı. Kocalar sutten çıkma ak kaşık.

Msj ı okutun mu kelie abingil ne diyor??
Bana göre o msj yetersiz kalmış asıl göstermesi gereken msj ları göstermemiş sana
Mesajları hep beraber okuduk abimler sen çok baskı yapmışsın oyuzden saklama ihtiyacı duymuş olabilir dedi. Ben ise hiç baskı kuran hatta hayatına karışan biri değilim. Yurt dışına çıkma yasağı koyduk. Artık yanımdan ayrilmayacak diye konuşuldu aldatmadigina kanaat getirdim benim buraya attığım mesaj sadece bi kismiydi diğer yerleri de var elimde üstelik şifresini değiştirmeye dahi calismadi. Kızlara benim resmimi gönder bu benim eşim diye dedim gonderdi hatta kızlardan biri güzel dedi. Ben eve geldim ama onu affetmedim. Gelmeyecektim ama ailem ne kadar yanımda olursa olsun orda üvey baba üvey kardeş var ve ben onlarla yapamam zaten eşimle de böyle konuştuk ben gelirim ama sen gidersin diye tamam dedi geldi aldı kendini akladi ama barismadik saçma mı normalmi bilmiyorum inanın mantıklı düşünemiyorum.

Mesajım bile çok garip olmuş kusuruma bakmayin yapacaktım ama yapmayacaktım ama yaptim ama kendimi bile ifade edememişim sanırım.

Anladığım kadarıyla evinize döndünüz ama eşiniz evde değil. Yani evi size mi bıraktı kelie ? Geldi kendini akladı ama barışmadık demişsinz ama.
Aslında paylaştığınız konuşmada çok fazla bi samimiyet ya da aldatma var gibi gelmemişti bana ama aklıma takılan aldattığını kabul edip hatta sakince konuşmaları çevirmesi. Yani madem aldatmadı neden kabullendi. Hem kabullendi hemde gitmezsin sandım dedi. Çok çelişkili olanlar. Bence takipte kalın. Belki kısa sürede aynı şeyi yapmaz ama aldattıysa kesinlikle tekrar yapacaktır. Çünkü karaktersizlik meselesi bu aldatma olayı , bir kereyle bitmiyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…