Daha onceki mesajlarimi okusaydiniz keske bn biseye sevinmedim o yanlislikla oldu bn hic bi zaman aldatma konusunda hic bi erkege guvenmem babam olsun esim olsunaldatmak sadece sosyal medya yada teknolojik aletlerle yapiliyorsa sevinmeye devam edin.
Ama kimse olayın gerçek yüzünü görmek istemiyor....Ama kimse olauın gerkeç yüzünü görmüyor
kelie cim sakin kafayla msjları tekrar okudum demişsin sakinleşmene sevindim diycem ama sen zaten çook sakindin maşallah
Herşeyi bi kenara bıraksan bile ortada (bana göre) büyük bi yalan var yukarda arkadaşın dediği gibi iş arkadaşı vs falan olabilir? ee ama normalde iş arkadaşlarını seninle tanıştırmaz mı ki? şahsen ben tanıştırmaması için bi sebep göremedim çünkü çok sakin ve olgun biri gibi görünüyorsun
Iş hazır ailenin arkanda durmasına kadar gelmişken kılını bile kıpırdatma bırak toparlycaksa da o toparlasın Allah büyük eğer dediği gibiyse hissedersin yalancının mumu yatsıya kadar çünkü..
Çok çirkin bir yorum bence.Ayrıca kocandan hayır görmedin dölündenmi göreceksin yazık ..oda çektirir Allah korusun seni amin
Mesaj bu yüklemek yasak mı bilmiyorum ama.
Aslinda bebegin anneden aldigi gen sayisi babadan daha fazla.kendi çocuğu evet döl kimin ? kocanın onun genleri ..neyse
Ohaa demekten baska da diyecek bisey bulamadim..Bir ahbabımız yolda çocukluk arkadaşıyla karşılaşıyor.Bayram arifesi hoş beş bayram kahvaltısına davet ediyor arkadaşı
kardeşlerimde gelecek görüşürsün onlarıda diyor.Bayram sabahı kızını alıyor gidiyor.Kardeşleri çocukları hepsi orada
30 35 sene sonra bir araya geliyorlar.Gençler sigara içmeye mutfağa geçiyor.Başlıyorlar sohbete ne mezunu nerede çalışıyor
diye.Bizim ahbabımızın kızı kendi konusunda Türkiye'nin en büyüküğü bir firmada mühendis.Ev sahibinin kardeşinin kızı
da firma ismini duyunca benim nişanlımda orada mühendis diye adını söylüyor.Bizim kızın bir çocukluk arkadaşı var
beraber büyüdüğü hatta ev alırken aynı yerden alıyorlar komşular aynı zamanda ve sürekli görüştüğü biri.
Verilen isimde o kızın kocasının adı ve aynı firmada çalışıyor.Bizim kız aaaa benim arkadaşımın eşi de bizim firmada
adı da aynı ama isim benzerliği herhalde yüzlerce mühendis var ben tanımıyor olabilirim diyor.Kız da telefonunu
çıkartıp nişan resimlerini gösteriyor. ŞOK ŞOK ŞOK. Kızın nişanlım dediği arkadaşının kocası.
İkisiylede 4 5 senedir berabermiş.Bizim tahminimiz karısını ailesinin maddi durumu çok iyi diye kaçırmak istemedi.
Diğer kızdanda vazgeçmedi.Ama ailesi nasıl buna ortak olup evli adama kız istedi ? orasını hala aklım almaz.
Sonrası kızılca kıyamet kız düşüp bayılıyor.Aile şaşkın ortalık karışıyor.
Bizim kız dönüyor geliyor nasıl söyleyecek? Çağrıyor arkadaşını anlatıyor olan biteni.Öbür tarafta zaten kıyameti
koparıyor.Karısı o gece üstündekilerle evden atıyor.Öbür kız nişanı atıyor.Karısı sonra bayağı bir bocaladı
psikolojik olarak.
Hepimizin ağzı açık kalmıştı
Bunu başka bir konuya yazmıştım.Sizinkinde de bu potansiyel var gibi görünüyor
Eşinin İşi azerbeycanda ( ya da sık sık oraya gidiyor demişti) yani aynı yerde değiller, tanıştırması mümkün değil. Ben iş arkadaşı olabilir dedim evet ama bu eşinin yanlış yapmadığını, aldatma sayılmaz anlamında söylemedim. Benim için farklı isimde bir hesabı olması bile boşanma sebebi. İçinde hiç birşey olmasa bile. Ama "ben bebeğim olsun diye uğraşırken kocam başkalarının koynundaymış "dan daha az incitici olabileceğini düşündüm. O nedenle sakin bir şekilde incelesin mesajları. Affet vs tarzı bişey söylemedim zaten.
Ben senin yerine olsam faceden kiza mesaj yazardim. Yer belirtir kadini oraya cagirir *agzina zicar bide bi guzel dover * cikar giderdim. Kadin sikayet etse bile mesajlar var elinde. İnanamadim okuyunca. Hatta asil annesiyle beraber cagirip suratlarina tükürmek en iyisi. Şıllıkkkkkkk. Umarim engel yemem :/Konuşmalar çok normal ama görüşme var annesiyle bile tanismis
Bu mesajla mı aldattığına kanaat getirdin?Mesaj bu yüklemek yasak mı bilmiyorum ama.
Aynisini sen yasamis olsan esine sakince bu soruyi sorar miydin gercekten. Bence esinden baska bi kadinla gorusup annesiyle tanisiyorsa iş sikinti ya. İlerlemis demektir.Bu mesajla mı aldattığına kanaat getirdin?
Bana sadece gereksiz bir tanışıklık gibi geldi.
Alenen aldattığını itiraf etti mi yoksa evet bunla konuştuğunu mu kabul etti?
Ben senin yerine olsam faceden kiza mesaj yazardim. Yer belirtir kadini oraya cagirir *agzina zicar bide bi guzel dover * cikar giderdim. Kadin sikayet etse bile mesajlar var elinde. İnanamadim okuyunca. Hatta asil annesiyle beraber cagirip suratlarina tükürmek en iyisi. Şıllıkkkkkkk. Umarim engel yemem :/
Aynisini sen yasamis olsan esine sakince bu soruyi sorar miydin gercekten. Bence esinden baska bi kadinla gorusup annesiyle tanisiyorsa iş sikinti ya. İlerlemis demektir.
Suclu zaten eş. Ben eşi olarak onlarla yuzlesirdim. Buna hakkim vardir sanrim. Konu bence burda cok tartisma yaratir. Tabiki ayni dusunmek zorunda degiliz. Ama ne biliyim ben sakin olamam. Kesinlikle olamam hemdeHanımefendi evet sizinle aynı şekil düşünemememiz normal.
Ben olayı anlamaya çalışırdım evet.
Sizin gibi kızı anasını çağırıp dövme planı yapacağıma, suçu kocamda arardım zira.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?