Aldatiliyormusum

aldatmak sadece sosyal medya yada teknolojik aletlerle yapiliyorsa sevinmeye devam edin.
Daha onceki mesajlarimi okusaydiniz keske bn biseye sevinmedim o yanlislikla oldu bn hic bi zaman aldatma konusunda hic bi erkege guvenmem babam olsun esim olsun

Sahsen ben masum olduguna inanmiyorum esinizin(bu benim fikrim)...affedecek gibi gorunuyorsunuz yanliz kafanizda hep bir acabayla yasayacaksiniz bunu unutmayin..bari bu olayin uzerine tedaviye falan ara verin bence gelecegin ne getirecegi hic belli olmaz bide cocuk eklenmesin..

kelie cim sakin kafayla msjları tekrar okudum demişsin sakinleşmene sevindim diycem ama sen zaten çook sakindin maşallah
Herşeyi bi kenara bıraksan bile ortada (bana göre) büyük bi yalan var yukarda arkadaşın dediği gibi iş arkadaşı vs falan olabilir? ee ama normalde iş arkadaşlarını seninle tanıştırmaz mı ki? şahsen ben tanıştırmaması için bi sebep göremedim çünkü çok sakin ve olgun biri gibi görünüyorsun

Iş hazır ailenin arkanda durmasına kadar gelmişken kılını bile kıpırdatma bırak toparlycaksa da o toparlasın Allah büyük eğer dediği gibiyse hissedersin yalancının mumu yatsıya kadar çünkü..

Konunu dünden beri ara ara okudum. Çok sakin bir yapın var. Eşinin bu yaptıgınagerçekten söylenebilecek bi cümle yok çünkü her hakareti hak ediyo. Sadece anlam vermedigim şey neden bu tip şeylere başvurur bir erkek. Sebebi nedir amaç nedir. Sonucunda ne olmasını bekliyolar. Evli bir erkegin bu tip şeylere yönelmesindeki sebep nedir. Egonu bu şekildemi tatmin ediyosun be adam. Hiçmi gururun şerefin namusun yok. Kadınlardan ar namus şeref bekleyen bir toplumda yaşıyoruz. Ama kimse olayın gerçek yüzünü görmüyor. Erkekler gerçekten namuslumu şereflimi bi düşünsünler ya. Bide bu adam baba olacak yazık..

Bir insan birkez adatır ve affedilirse tekrar yapar . anladıgım kadarıyla siz ona vazgeçilmez olduğunu hissetirmişsiniz oda gayet rahat umursamaz davranmış . bazen insanın içindekinden geçenleri olduğu gibi ister küfür edin isterseniz hakaret edin içinizdeki duygu fırtınasınï bir kağıda dökün . öfkenizi , hayal kırıklıgınızı içinizden geldiği gibi yazın sonra o kagıdı yakın . bazen o kadar çok işe yarıyor ki anlatamam . hiçkimseye söyliyemediklerini

kelie o msj ları göstermiş sana tamam.. mesajın o kısmını saklayabiliyor da giriş,gelişme bölümünü neden göstermiyor bu yazışmaların...Sana birşey olmadığını inandırmaya çalışıyor ben bu msjın bu kısmını çok da masum göremedim...Mutlaka detayları araştır, sor ,didik didik et...Buna hakkin var.... O da bir suçu yoksa bunları ispatlamak için afedersin altına sıça sıça ne oldu bittiyse bunları sana ispatlayacak.Başka çaresi yok

Eşinin İşi azerbeycanda ( ya da sık sık oraya gidiyor demişti) yani aynı yerde değiller, tanıştırması mümkün değil. Ben iş arkadaşı olabilir dedim evet ama bu eşinin yanlış yapmadığını, aldatma sayılmaz anlamında söylemedim. Benim için farklı isimde bir hesabı olması bile boşanma sebebi. İçinde hiç birşey olmasa bile. Ama "ben bebeğim olsun diye uğraşırken kocam başkalarının koynundaymış "dan daha az incitici olabileceğini düşündüm. O nedenle sakin bir şekilde incelesin mesajları. Affet vs tarzı bişey söylemedim zaten.

Ohaa demekten baska da diyecek bisey bulamadim..

Allah kahretsin boylelerini.o halti yiyosun daha niye cocuk derdindesin ..

Amaaan elin kadınlarıyla facete konuşması bile yeter. o da bi aldatma. ister kapida yatsin, ister sokakta, parkta. sen konussan gizli faceden erkeklerle, bulussan ailesiyle tanissan neler olurdu düşünemiyorum. gecen haberde vardi adam ruyasinda karisinin aldattigini görmüş. uyandirip, dövüp öldürmüş. bide konussa elin adamıyla napacakti. gerci zaten daha napabilirdi. kadinlar da yatakta bassa affediyor oyle yuvanin icine.. elalemle yazisamaz bile. Tekmeyi hakediyor. hem kadın seni bilse nolur. kuma olmayi kabullenen asalak çok.

+1
Bende affetmemesi gerektiği için öyle dedim zirâ konu sahibinin sakinliği beni korkutuyor

Konuşmalar çok normal ama görüşme var annesiyle bile tanismis
Ben senin yerine olsam faceden kiza mesaj yazardim. Yer belirtir kadini oraya cagirir *agzina zicar bide bi guzel dover * cikar giderdim. Kadin sikayet etse bile mesajlar var elinde. İnanamadim okuyunca. Hatta asil annesiyle beraber cagirip suratlarina tükürmek en iyisi. Şıllıkkkkkkk. Umarim engel yemem :/

Mesaj bu yüklemek yasak mı bilmiyorum ama.
Bu mesajla mı aldattığına kanaat getirdin?
Bana sadece gereksiz bir tanışıklık gibi geldi.

Alenen aldattığını itiraf etti mi yoksa evet bunla konuştuğunu mu kabul etti?

Bu mesajla mı aldattığına kanaat getirdin?
Bana sadece gereksiz bir tanışıklık gibi geldi.

Alenen aldattığını itiraf etti mi yoksa evet bunla konuştuğunu mu kabul etti?
Aynisini sen yasamis olsan esine sakince bu soruyi sorar miydin gercekten. Bence esinden baska bi kadinla gorusup annesiyle tanisiyorsa iş sikinti ya. İlerlemis demektir.

Aynisini sen yasamis olsan esine sakince bu soruyi sorar miydin gercekten. Bence esinden baska bi kadinla gorusup annesiyle tanisiyorsa iş sikinti ya. İlerlemis demektir.

Hanımefendi evet sizinle aynı şekil düşünemememiz normal.
Ben olayı anlamaya çalışırdım evet.
Sizin gibi kızı anasını çağırıp dövme planı yapacağıma, suçu kocamda arardım zira.

Suclu zaten eş. Ben eşi olarak onlarla yuzlesirdim. Buna hakkim vardir sanrim. Konu bence burda cok tartisma yaratir. Tabiki ayni dusunmek zorunda degiliz. Ama ne biliyim ben sakin olamam. Kesinlikle olamam hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…