Aldatiliyormusum

Ailenin bu dönemde yanında olması büyük şans, bunu avantaj olarak görmeye çalış bence. Yalnız atlatmak çok daha zor oluyor, kendini tamamen toparladıktan sonra düşünürsün yalnızlığı gerek duyarsan..

Konuşmaları kaydetmek mantıklı bu hiç aklıma gelmemişti. Beni aldattığını kendi itiraf ediyor zaten.
Kusura bakma ama esin bunu bilerek yapmis bence,ayrilmak istiyor belli ve bunu direk soyleyemedigi icinde yakalanmayi tercih etti (hangi akla hizmetse artik)ve bence bu azerbaycan daki kadin baski yapiyor malum annesinide tanistirmis!
O yuzden bu kadar bu adam,seninle anlasmaya varip bosanmak istiyor..sakin anlasma onunla dellilerini topla ve tazminat davasi ac rezil et!bu kadar kolay kurtulmasinn...

Yok sabaha kadar kapıda yatmış. Ayrılmak istemiyormuş gitmem diyor. Abimleri aramış ben senin gidebileceğini hiç düşünmedim diyor. Ama senin dediğini yapmaya çalıştım Eve gelme dedin yüzünü görmek istemiom dedin diye ben öyle davrandım diyor. Hepsine yaz istersen telefondan ben konuşayım numaralarını alıp hiçbiriyle bişey yaşamadım diyor. Mesajlara iyi bak annesiyle tanıştığı kızın annesi bana Selam göndermiş seni biliyorlardı aramda bişey yoktu dio. Baktım daha sakin kafayla okuyunca gördüm.

Mesaj bu yüklemek yasak mı bilmiyorum ama.

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-09-02-18-02.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 333
Ayrıca kocandan hayır görmedin dölündenmi göreceksin yazık ..oda çektirir Allah korusun seni amin

Kızma lütfen yorumuma ama öyle oluyor maalesef keşke hiç kötü birşey yaşanmasa kıymetin bilinmez

Ayrıca kocandan hayır görmedin dölündenmi göreceksin yazık ..oda çektirir Allah korusun seni amin
Konuşmanın öncesini bilmiyorum ama bu nasıl konuşma tarzı dölü diye bahsettiğiniz o kadının kendi cocugu bi çocuğun babasi kötü diye kendisi de kötü mü olacak nasıl bi düşünce yapısı bu?

kendi çocuğu evet döl kimin ? kocanın onun genleri ..neyse

Yuh bu nasil bi dusunce tarzidir dogmamis sabiden nasil bikdr gunah alabilirsiniz.zalimden alim alimden zalim dogar lafini hicmi duymadiniz.dua edin hayirli evlat versin diycginize dediginize bak

İçim acıdı çok üzüldüm size. Bende beş yıllık evliliğimi bitirdim, tam olarak aldatma olmasada hic bir konuda anlasamiyorduk buna rağmen çok bebek istiyordum ama olmuyordu, şimdi Rabbime ne kadar sukretsem az, iyiki olmamış iyiki.. Meğer Allahın bir bildiği varmış, birşey olmuyorsa vardır bir hayır, şimdi tekrar evlendim hemde çok severek ve bunda sorunsuz hamile kaldım.

Ben inanıyorum seninde dualarının kabul olacağı bir vakit vardır ama herşey zaman. Hic üzülme aksine dua et, bakalim Mevlam neyler neylerse güzel eyler.

Ben inanmadım adama

Mesaj bu yüklemek yasak mı bilmiyorum ama.
Bu mesaja bakınca kadın sizli bizli konuşuyor, annesi size selam söylüyor sevgili olarak tanışılmamış belli ki, iş arkadaşı vs olabilir. Başka bir hesabın olması oldukça güven kırıcı ancak, sandığınız gibi ilerleyen bir durum olmamış olabilir.Yani belki fırsat bulamamıştır onu bilemem ama baştan güvendiğiniz biriyle okuyun yazışmaları. Sonradan pişman olmamanız için sakin kafayla karar verin lütfen. Abiniz olabilir beraber okuyacağınız kişi erkek gözünden olur

Olabilir bugun abimler annemlere gelecek akşam okutmayi düşünüyorum.

Ben asla sizin kadar sakin kalamazdım tebrik ediyorum sizi ama ister resmi olsun isterrrr başka bi şekilde bir bayanla konuşmasını kaldıramam kaldırmayın burnundan fitil fitil getirin bi insanın hayatını mahvetmek ne demekmiş görsün inanmayın kapıda yatmasına filan bu ilkiydi geri dönerseniz hep şüpheyle yaşarsınız mutlu olucağınızıda sanmıyorum Rabbim yardımcınız olsun hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…