Çünkü yalan söylüyor.Durduk yere sokakta gördüğü insanla mı tanışmış yani, ne saçma.ya da ben anlamadım
Sende ınandin mi sadece mesajlasma değildir bence yakalanmasaydi devami da gelecektir zateninanamiyorum allah yardimcin olsun bende malesef aldatildm ama gorusme olmamis sadece msjlasma ama fark edermi lanet olsun boyle adamlara
Kusura bakma ama esin bunu bilerek yapmis bence,ayrilmak istiyor belli ve bunu direk soyleyemedigi icinde yakalanmayi tercih etti (hangi akla hizmetse artik)ve bence bu azerbaycan daki kadin baski yapiyor malum annesinide tanistirmis!Konuşmaları kaydetmek mantıklı bu hiç aklıma gelmemişti. Beni aldattığını kendi itiraf ediyor zaten.
Yok sabaha kadar kapıda yatmış. Ayrılmak istemiyormuş gitmem diyor. Abimleri aramış ben senin gidebileceğini hiç düşünmedim diyor. Ama senin dediğini yapmaya çalıştım Eve gelme dedin yüzünü görmek istemiom dedin diye ben öyle davrandım diyor. Hepsine yaz istersen telefondan ben konuşayım numaralarını alıp hiçbiriyle bişey yaşamadım diyor. Mesajlara iyi bak annesiyle tanıştığı kızın annesi bana Selam göndermiş seni biliyorlardı aramda bişey yoktu dio. Baktım daha sakin kafayla okuyunca gördüm.Kusura bakma ama esin bunu bilerek yapmis bence,ayrilmak istiyor belli ve bunu direk soyleyemedigi icinde yakalanmayi tercih etti (hangi akla hizmetse artik)ve bence bu azerbaycan daki kadin baski yapiyor malum annesinide tanistirmis!
O yuzden bu kadar bu adam,seninle anlasmaya varip bosanmak istiyor..sakin anlasma onunla dellilerini topla ve tazminat davasi ac rezil et!bu kadar kolay kurtulmasinn...
Bende buna katılıyorum.1kere yapan her zaman yapar diyorum
Konuşmanın öncesini bilmiyorum ama bu nasıl konuşma tarzı dölü diye bahsettiğiniz o kadının kendi cocugu bi çocuğun babasi kötü diye kendisi de kötü mü olacak nasıl bi düşünce yapısı bu?Ayrıca kocandan hayır görmedin dölündenmi göreceksin yazık ..oda çektirir Allah korusun seni amin
kendi çocuğu evet döl kimin ? kocanın onun genleri ..neyseKonuşmanın öncesini bilmiyorum ama bu nasıl konuşma tarzı dölü diye bahsettiğiniz o kadının kendi cocugu bi çocuğun babasi kötü diye kendisi de kötü mü olacak nasıl bi düşünce yapısı bu?
Tmm o zmn oldu senin kocan kötü çıkarsa çocuğunu da bu dolden hayır gelmez diye atarsın sokağa ayrıca sadece erkeğin degil kadının da genleri geçiyor çocuğa ... neysekendi çocuğu evet döl kimin ? kocanın onun genleri ..neyse
Yuh bu nasil bi dusunce tarzidir dogmamis sabiden nasil bikdr gunah alabilirsiniz.zalimden alim alimden zalim dogar lafini hicmi duymadiniz.dua edin hayirli evlat versin diycginize dediginize bakAyrıca kocandan hayır görmedin dölündenmi göreceksin yazık ..oda çektirir Allah korusun seni amin
Ben inanmadım adamaYok sabaha kadar kapıda yatmış. Ayrılmak istemiyormuş gitmem diyor. Abimleri aramış ben senin gidebileceğini hiç düşünmedim diyor. Ama senin dediğini yapmaya çalıştım Eve gelme dedin yüzünü görmek istemiom dedin diye ben öyle davrandım diyor. Hepsine yaz istersen telefondan ben konuşayım numaralarını alıp hiçbiriyle bişey yaşamadım diyor. Mesajlara iyi bak annesiyle tanıştığı kızın annesi bana Selam göndermiş seni biliyorlardı aramda bişey yoktu dio. Baktım daha sakin kafayla okuyunca gördüm.
Bu mesaja bakınca kadın sizli bizli konuşuyor, annesi size selam söylüyor sevgili olarak tanışılmamış belli ki, iş arkadaşı vs olabilir. Başka bir hesabın olması oldukça güven kırıcı ancak, sandığınız gibi ilerleyen bir durum olmamış olabilir.Yani belki fırsat bulamamıştır onu bilemem ama baştan güvendiğiniz biriyle okuyun yazışmaları. Sonradan pişman olmamanız için sakin kafayla karar verin lütfen. Abiniz olabilir beraber okuyacağınız kişi erkek gözünden olurMesaj bu yüklemek yasak mı bilmiyorum ama.
Olabilir bugun abimler annemlere gelecek akşam okutmayi düşünüyorum.Bu mesaja bakınca kadın sizli bizli konuşuyor, annesi size selam söylüyor sevgili olarak tanışılmamış belli ki, iş arkadaşı vs olabilir. Başka bir hesabın olması oldukça güven kırıcı ancak, sandığınız gibi ilerleyen bir durum olmamış olabilir.Yani belki fırsat bulamamıştır onu bilemem ama baştan güvendiğiniz biriyle okuyun yazışmaları. Sonradan pişman olmamanız için sakin kafayla karar verin lütfen. Abiniz olabilir beraber okuyacağınız kişi erkek gözünden olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?