Aldatiliyormuyum? Yasadiklarim agir yardim edin lutfen

Bu adam otelde mi çalışıyor şimdi onu anlamadım? Pozisyonu ne?

cocuk olduktan sonra daha artiyo mu bu tip sozel siddet?
genelde cocuk var diye dikkat ediyolar derler cocuk olduktan sonra huzurlu bi ortam oluyo derler ama bilmiyorum...

onceden bi vukuati yok.
Kişiliği karakteri bozuk bir insan çocuk oldu mu düzelir mi? Çocuk yokken gitmeyen herşeyi alttan alan, çocuk olunca hiç gidemez der tabiki fazlasını yapar.

Yerinizde olsam aldatmamış olsa bile (bence aldatma yok) o küfürlerden sonra boşardım. Kendinize bu hakaretleri nasıl ettiriyorsunuz inanın aklım almıyor. Gerçekten bir hemcinsiniz olarak çok üzülüyor ve kızıyorum böyle şeylere. Şiddet illa fiziksel olmaz. Siz resmen şiddet görüyorsunuz...

Aldatilsanız bile ayrılacağınızı düşümüyorum. Bu kadar küfür ve hakareti sineye çekip birde bu adamdan çocuk düşünebildiğinize göre, aldatılmayı da sineye çekebilirsiniz.

esim paket icin aradi dedi kapayinca mail gosterdi ama ben o maile bakmadim sinirliydim, bide bana direk atar gider yapti suphelendim soru soruyorum diye ilk acikladi ben kadin senle garip konustu dedikce sinirlendi guvenmiyosan bana zaten s.ktir git falan dedi. sonra konu hararetlendi.
bu kadar buyumesine gerek yoktu esimle hersey boyle ama.
ispatina bakmayip kendi inanmak istediginiz seye inanip ortami daha fazla germissiniz bence

Yerinizde olsam aldatmamış olsa bile (bence aldatma yok) o küfürlerden sonra boşardım. Kendinize bu hakaretleri nasıl ettiriyorsunuz inanın aklım almıyor. Gerçekten bir hemcinsiniz olarak çok üzülüyor ve kızıyorum böyle şeylere. Şiddet illa fiziksel olmaz. Siz resmen şiddet görüyorsunuz...

Asagilanilan bir iliski surmemeli ve bu iliskide kalmamaliyiz haklisiniz, bi nevi psikolojik siddet ve bu zamanla yavas yavas bu noktaya geldigi icin neyin dogru yanlis oldugunu karistirdim kendime ait haklarimi bir bir verdim aslinda. Toparlamakta gucluk cekiyorum. Gucsuzlestim zamanla

Aldatilsanız bile ayrılacağınızı düşümüyorum. Bu kadar küfür ve hakareti sineye çekip birde bu adamdan çocuk düşünebildiğinize göre, aldatılmayı da sineye çekebilirsiniz.

Belkide. Bende simdi dusunuorum kesin ayrilirim diye ama belki oyle bisi olsa esim ayrilmayalim dese yalvarsa etse bencede ayrilmayiz.
Ama sagliksiz bi iliski modeli bu, onun farkindayim. Saygi sevgi olmasi gerekenden cok farkli ona ragmen ayrilmiyoruz... tabi burda asil magdur olan benim esime olan bisey yok. Benim neden ayrilmadigim ilginc olan.. bagimlilik / caresizlik belkide.

Belkide. Bende simdi dusunuorum kesin ayrilirim diye ama belki oyle bisi olsa esim ayrilmayalim dese yalvarsa etse bencede ayrilmayiz.
Ama sagliksiz bi iliski modeli bu, onun farkindayim. Saygi sevgi olmasi gerekenden cok farkli ona ragmen ayrilmiyoruz... tabi burda asil magdur olan benim esime olan bisey yok. Benim neden ayrilmadigim ilginc olan.. bagimlilik / caresizlik belkide.
Belkide diye diye ömrünüz geçecek böyle, eşinize herhangi olumsuz birsey yazmaya da gerek yok çünkü, siz bu durumu kabuk edip, bu muameleleri kendinize layık görüp asıl suçlu olan tarafsınız.

Bu ortama doğma ihtimali olan çocuk düşündürücü olan, babasının annesine sürekli hakaret ve küfür ettiği annesinin bunu normallestirdigi bir ortamda büyümek zorunda kalacak ve babasından kendi payına düşeni de alacak çok büyük ihtimalle,.

Belkide diye diye ömrünüz geçecek böyle, eşinize herhangi olumsuz birsey yazmaya da gerek yok çünkü, siz bu durumu kabuk edip, bu muameleleri kendinize layık görüp asıl suçlu olan tarafsınız.

Bu ortama doğma ihtimali olan çocuk düşündürücü olan, babasının annesine sürekli hakaret ve küfür ettiği annesinin bunu normallestirdigi bir ortamda büyümek zorunda kalacak ve babasından kendi payına düşeni de alacak çok büyük ihtimalle,.

Ben sindirilen tarafim, evet tamamen esimide suclayamam bunun icin , ben kaybetme korkusundan ayrilik korkusundan gidemedim kopamadim bu iliskiden.. 2 gun mutlu 3 gun mutsuz devam etti. Cocuk icin bende umitsizim... suanda dusunmuyorum..

Merhabalar,

Uzun zamandir yazmiyodum esimle olan sorunlar iki ileri bir geri devam ediyordu daha iyice diye dusunuyodum bugun yasadigim olayi sizle paylasmak istiyorum, yorumlarinizi merak ediyorum acaba ben yaniliyomuyum diye.

Esim isten yarim gun izin aldi bugun birlikte gezelim, bayram icin eve alisveris yapalim diye. Gezdik yemek yedik markete giderken arabada telefonu caldi hoparloru acti , esimin calistigi ofisin binasindaki otelden ariyor bir kadin x bey merabalar ben ayse bisey dedi(soyadi malesef unuttum), nasilsiniz dedi esimde tesekkurler buyrun dedi oda ben su otelden ariyorum sizi yerinizdemisiniz dedi, esimde yok suanda disaridayim dedi kadinda bir kahve icelim diyecektim gibi birsey dedi. Esimde yogunum bu hafta yerimde pek yoktum haftayada bayram var yogun geciyor dedi kadinda peki o zaman gorusmek uzere gibi bisey diyip kapadi. Ben baya gerildim hayirdir bu neydi simdi dedim, oda gelen musteriler icin otelde yer ayirdiklarini surekli olarak aldiklarini ve bunun icin paket satmak istediklerini soyledi, bende kadinin cok samimi konustugunu falan sanki onunla basbasa bi kahveden bahsettigini falan soyledim.

Konu uzadi ama esim resmen bana sinirlendi baya bagirdi ne kadar aptalsin diye. Yani kendini savunmak bir yana baya bi uste cikip benim uzerime geldi.

Sonra mailini acti 2 hafta once konustum aricaklardi bu kadini tanimiorum dedi Gosterdi baska kisiler var mailde bakmadim bile ayse diye biri yok burda dedim oda baskasidir dedi o aramistir ama bana pek inandirici gelmedi nedense cunku kadin sanki esimle ilk kez konusuomus gibi degildi evet kendini tanitti ve otelden aradigini soyledi ama ne is yaptigini ve ne icin aradigini soylemedi sanki esimle daha once tanismis gibi konustu kahve icelim paketler ile ilgili bilgi vericem demedi mesela yada otelde ne is yaptigini soylemedi ..

Ben mi takiliyorum? Yanlis mi dusunuyorum sizce?

4.5 senelik evliyiz cocugumuz yok... cocuk dusunuyoruz..

Bu arada daha fiyasko bu olayin ustune markete geldik tabi gerginlik devam bende oteli arayip ben ogrenicem soyadini diyince bana senin agzina s.carim beni rezil edersen raflara sokmayayim seni dedi baska kufurlerde etti (... kodugumun salagi pic gibi) ve o esnada etrafimizdaki insanlarda duymustur :KK43: cok utandim ve uzuldum..
Hem boyle bi olay yasandi ve ustune bu sozleri isittim...

Ne yapardiniz? Her iki olay icinde soruyorum hem telefon olayi icin , hemde sozleri icin...
Kotu yani kadinin soyadini unuttum o anlik stresle tam ne dediginide kelime kelime hatirlayamiyorum gerildim. Daha once burda konu actigimda esimin narsist olabilicegini soyleyenler olmustu.. belkide tepkisi ondan boyle olabilir mi?

Desteginize ihtiyacim var..
Ayy kocişini böyle uçan kuştan kıskanan kadınlardan hiç hoşlanmam. Adamı delirtmişsiniz. Biraz özgüvenli olun. Adam hoparlörü açıp konuşmuş. Neden? Siz mi böyle istiyorsunuz?

Adamı bunalttınız ve okurken ben bile bunaldım. Ben bile öfke duydum size.

Eşinizin hatası ise lafları. İğrenç bir üslubu var sizden de bıkmış

Ayy kocişini böyle uçan kuştan kıskanan kadınlardan hiç hoşlanmam. Adamı delirtmişsiniz. Biraz özgüvenli olun. Adam hoparlörü açıp konuşmuş. Neden? Siz mi böyle istiyorsunuz?

Adamı bunalttınız ve okurken ben bile bunaldım. Ben bile öfke duydum size.

Eşinizin hatası ise lafları. İğrenç bir üslubu var sizden de bıkmış

Telefonu arabaya bagliydi, arabadan yanitladi yani benimle alakasi yok araba icinde konustugu icinde hoparlorde gibi oluyo.

Esim ilk evlendigimizden beri boyle, bu tarz bir uslubu var.
Aslinda bunalticak bisey degildi normal konustum ama o yukseldikce konusmalari cirkinlesince tartismaya dondu.

Ben bin kere boşanmıştım.
Bana eşim aptal diyemez. Hele bir desin. Anında ayrılırım. Hele hele herkesin içinde kodumun salağı diyecek. Ben de ezik gibi dinliyip durucam. Anında basar giderim. Kimse beni sokakta azarlayamaz hakaret edemez rezil edemez.
Bence sizde ezik ruhundna çıkıp biraz kendinize değer verebilirsiniz.
Size arabada hakafet eden adamla nasıl markete gidebiliyorsunuz? Had gittiniz herkesin içinde o lafları sayarken nasıl duruyorsunuz? Gurur denen bir şey var.

cocuk olduktan sonra daha artiyo mu bu tip sozel siddet?
genelde cocuk var diye dikkat ediyolar derler cocuk olduktan sonra huzurlu bi ortam oluyo derler ama bilmiyorum...

onceden bi vukuati yok.

Biz eşimle çocuktan önceli iki yılda asla kavga etmedik asla bir kere bile.
İki yıldır çocuğumuz var kavga eder olduk.
Çocuk asla bir şeyleri düzeltmez. Hele ilk yıllarda bozuyor.
Anneannem derdi hep çocuk mutsuz evlilikleri çok mutsuz mutluları daha az mutlu eder diye.
Çocuğu siz yapın da görün bakalım nasıl bir hayat.
Benim ağzından küfür çıkamayan, evişlerinde ortak sorumluluk alan kibar kocamla bile çocuktan sonra ne tartışmalar yaşadık. Geceleri uykusuzluktan birbirimize sardık, eve yetenedik birbirimize sardık, çocuk bakımında yalnız hissettim ona sardım...
Çocuk yaparsanız kesin boşanırsınız. Yapın boşanım. Olan çocuğa olur.
Ne denir ki başka

Ben bin kere boşanmıştım.
Bana eşim aptal diyemez. Hele bir desin. Anında ayrılırım. Hele hele herkesin içinde kodumun salağı diyecek. Ben de ezik gibi dinliyip durucam. Anında basar giderim. Kimse beni sokakta azarlayamaz hakaret edemez rezil edemez.
Bence sizde ezik ruhundna çıkıp biraz kendinize değer verebilirsiniz.
Size arabada hakafet eden adamla nasıl markete gidebiliyorsunuz? Had gittiniz herkesin içinde o lafları sayarken nasıl duruyorsunuz? Gurur denen bir şey var.
Biz eşimle çocuktan önceli iki yılda asla kavga etmedik asla bir kere bile.
İki yıldır çocuğumuz var kavga eder olduk.
Çocuk asla bir şeyleri düzeltmez. Hele ilk yıllarda bozuyor.
Anneannem derdi hep çocuk mutsuz evlilikleri çok mutsuz mutluları daha az mutlu eder diye.
Çocuğu siz yapın da görün bakalım nasıl bir hayat.
Benim ağzından küfür çıkamayan, evişlerinde ortak sorumluluk alan kibar kocamla bile çocuktan sonra ne tartışmalar yaşadık. Geceleri uykusuzluktan birbirimize sardık, eve yetenedik birbirimize sardık, çocuk bakımında yalnız hissettim ona sardım...
Çocuk yaparsanız kesin boşanırsınız. Yapın boşanım. Olan çocuğa olur.
Ne denir ki başka

arabada karsilikli gerginlik oldu sonra dozaji yukseltti cirkinlesti ben sustum. indik markette devam etti o oyle konusunca yanindan uzaklastim utandigim icin etrafa karsi.

bugunku olayi anlatmak istiyorum. sabah kahvalti yaptik bana bi konusma yapti esim iste boyle suratlar yaptigin surece aile mimlenirsin bohem teyze derler sana dedi, nasil yani dedim, boyle surat yaparak benden bisey umuyosan tuvalet sifonunu daha cok umursuyorum haberin olsun dedi. bu tavirlarinla triplerinle cok kaybedersin dedi. ben sustum genel olarak senin dusuncen ok neyse falan dedim takmadim. sonra odama cekildim giyiniyodum anneanneme bayram tebrigine gidicez, geldi iste kilo vermis onu soyledi, tiras olayimmi dedi vs konusmaya calisti ayni bos suratla cevap verdim. anneanneme gittik disariya bisey belli etmedik, cikinca esim yine cocuk mevzusu falan gunluk konusmalar yapti ben yine ayniydim. sonra bana yine bi konusma yapti yolda eve donerken bu suratlari yapiosun diye eve gelmek istemiorum yuzun gulmuyo vs dedi, boyle yaparak sen kaybedersin sonra bu suratlari yapacagin biri olmaz dedi, ah nerden surat yaptim diye yanarsin dedi. konusmayarak surat yapan insan iki yuzludur eziktir dedi , biseyi olan konusur dedi, dedi de dedi.

bende bana hakaret kufur eden birine karsi guler yuzlu olamiyorum dedim. kufur hakaret etmezsen beni asagilamazsan bende boyle olmam dedim. hersey karsilikli dedim. sende kaybedersin dedim. o da ben bisey kaybetmem dedi, bende bende ozaman dedim.
diyoki bos konusuyosun kufur hakaret vs nolmus babanda annene bunu yapio benim babamda sunu yapio diye sacma sapan alakasiz bos ornekler verdi ki hic biri kufurde hakarette etmiyo alakasi yok. konuyu saptirdi, sen duzel bende duzeliyim sacmaligina girdi yine. bende kufur hakaret etmek senin sorunun benim degil dedim. 1 aydir boyle suratli degisik davraniyosun dedi , fiziken yanimda olman bisey ifade etmiyo evimde olman (evimde dikkatinizi cekerim) bisey ifade etmiyo maneviyat yokken falan dedi. bende yine ayni seyleri soyledim durdum kufur hakaret asagilama vs.

arabadan inicektim o devam edicekti bana bos konusuyosun simdi benim zamanimi yiyosun ya inermisin falan dedi.
bende evlenmeden once bana bu sekilde konusuyomuydun dedim o da o zaman zehir dolu bi insan degildin vs geveledi bende o zaman yapmiyodun dimi dedim o konusurken ciktim gittim.

yani bu konusma nedir sizce?
bu kadar bana ettigi laftan sonra benim yuzumun gulmediginden falan bahsediyo bide, kendince tehdit ediyo ben mi yanlis anliorum? boyle devam edersen beni kaybedersin mesajlari falan.
bu kadar aptal mi sizce neden boyle oldugumu anlamayacak kadar.

Back
X