- 27 Nisan 2012
- 15.855
- 19.140
- 498
günaydınşu an aynen bunu yapıyorum canım.
gayet sakin inanmış gibiyim.gece uyurken diz üstü pc yi acıp web vhatshapa bağlıycam eski mesajlar gelicek.
kendimde denedim çok eski mesajları getirdi.
o proğram çalışmıyor diye biliyoum çalışıyormu?
Cok zor biliyorum cunku yasadim. Hissettiklerini anliyorum. Inanmak istiyorsun. Birseye tutunmak istiyorsun. Haklisin. Cok gecmis olsun. Dilerim esin dogruyu soyluyordur. Mutluluklar dilerim.ama mesajda ben senın ablanım yazıyor.
burda bir ablan var unutma diyor gözlerimle gördüm
hayır şimdi ben işteyim o işde gerçi artık gerek kalmadı.günaydın
Allah yardımcınız olsun inanın çok üzüldüm
açtınız mı whatsap web i?
Soğumaya yer arıyormuşarkadaşlar şimdi eşimle konuştuk dürüstçe bir kez daha sordum delirdi aratıcam o kadına ama senide boşuycam dedi.benım için konu bu laftan sonra kapandı.soğudum ben senden dedi.herkese desteği için sonsuz teşekkür ederim.
karısını öldüren aldatan erkekleri şimdi anladım dedi sen hepsini hak ediyorsun dedi bana dedide dedi....Soğumaya yer arıyormuş
Hatasını örtmek, üste çıkmak için özellikle bu şekilde konuşmuş olabilir. O sinirlendikçe siz de sinecek sormayacaksanız yoksa gerçek anlamda boşanmaz.arkadaşlar şimdi eşimle konuştuk dürüstçe bir kez daha sordum delirdi aratıcam o kadına ama senide boşuycam dedi.benım için konu bu laftan sonra kapandı.soğudum ben senden dedi.herkese desteği için sonsuz teşekkür ederim.
İnanın hiç sinmedimde korkmadımda...kadın benı arayına neden rezil olucak onu merak ettim.Hatasını örtmek, üste çıkmak için özellikle bu şekilde konuşmuş olabilir. O sinirlendikçe siz de sinecek sormayacaksanız yoksa gerçek anlamda boşanmaz.
Deli mi ne!? Hem suçlu hem güçlü dedikleri bu olsa gerek.karısını öldüren aldatan erkekleri şimdi anladım dedi sen hepsini hak ediyorsun dedi bana dedide dedi....
bu çok iyi fikir.aratin ozmn ztn bosaniyoruz ara ne olup bitti acikla deyin zaten geri dönüsü olmayan bir yola girdik de
neden her erkek yapıyor diyorsunuz?bence bu yanlış bir düşünceOfff ayni benim durum. Bu erkekler hic dölek durmuyor ya.
Kötü düsünme önce sakin ol ve sunu iyice kafana sok. Aldatilmayan kadin yoktur, yakalamamis kadin vardir. Kimse bana benim esim yapmaz demesin her erkek yapiyor. Üzgünüm ki. Evet buna göz yum demiyorum ama akilli davran sakin ve düsünerek bundan ayrilsan baskasi girse hayatinda o da yapacak. Inan bana fazla üzerine düsme derim kendini bulunmaz hint kumasigibi hissettirme avucunun icindeymisin gibide hissettirme. Bence kabugundan cik ve kendin icin yasa ve ona bunu hissettir kiskancliktan ölsende bunu ona belli etme bence ve her konustugu insanla seni aldatacak diye bir sey yok bunu da unutma arkadasida olabilir
Yazık adama valla acıdım siz niye böyle kuruntular yapıyorsunuz kiAramalari kaydeden bir uygulama var konusmalar resmen kayda gecio dinliosun ama iste onuntelefonunda olacagiicin uygulama anlamamasi mümkündegil bendenemistim esim kizdi bu kirmizi IŞık neyinnesi nieyanio dieanlamistiyani ama eğer ouygulamayi biryerde saklayip acabilsek allah yaniiiii umarim yakinda böylebiruygulama olur
Şüphe insanın iliğini kemirir ve kadınlar muhakak birşeyden şüphelenir aslında şüphelerinde haklılardir ama birtürlü yakalayamamış olurlarYazık adama valla acıdım siz niye böyle kuruntular yapıyorsunuz ki
Sen aradığında eşini aramıştır eşinde sana ne dediyse onada böyle böyle söyle demiştir... Ağızlar bil olsun diyeeşimin anlattığı masalı aynen anlattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?