Aldatılıyormuyum......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
işte bir umut yaşamak ya yapmdıysa ya masumsa yuvamı yıkmayım diyorum.ne olur anlayın.
Tabiki sen senin için endoģrusunu yaparsın biz yorumcuyuzsadece ama asıl yorumlayacakolan sensin elbette.Eğer düzelme cabasinda ise mutluluk veriosa sana evine daha neistersinki buhayattan

gelmezmi o günden sonra azrail olan koca oldu melek.....
bana bir iyi davranmalar.şaşılacak şey.
ablası aradı dediya o mesajları ben attım diye kendince çözdüm diyor olayı adam için çok basit.
Suç bastırıyor işte, bugüne kadar başka şüphelendiğin olmadı mı, elbet buluşuyorlardır. Ten kokusu saç bakışlarda acayiplik eve gelmemeler falan

oldu canım teliyl evli gibi yaşayıp telini sesini kısması oldu

Anladım kuzum, konuyu dönüp dolaşıp okuyorum..
İş yerindeyim şuan işi gücü bıraktım parçaları birleştirmeye çalışıyorum..
Hani belki şu da şöyle olmuştur diyebileceğim mantıklı hiç bir şey çıkmıyor..
Elimden sadece kötü bir şey çıkmaması için dua etmek geliyor..
Keşke daha fazlasını yapabilsem..

Bana guvenmıyor inanmıyorsun dıyıp kavga mi cikariyor?

Tabiki de sana guvenmıyorum tıynetsiz yavsak desene.
Soyledıgın Hersey yalan cıktı, kapı onune koymadıgıma dua et neyin kavgasını cıkarıyorsun git kosede kendını tokatla pislik desene.

O aksam sevgilisoyle kavga ettiler abla denilen kisi araya girdi. Esinde buna dayanarak zaten kisileri değiştirip kolay yalan bulurverdi ama cok aptalca bir yalan yani. Tamam ablayi ayarlar yuvamiz yikilmasin yardim et diyede bu kadin salakmi hicmi araştırmayacak yani. Hee onuda bana guvenmiyormusun diye kavga cikartarak bastiririm diye düşündü herhalde. Kesinlikle aldatildin buna kim inanır

Eşiniz hangi operatörü kullanıyor? Diğerlerinde de vardir heralde ama türk telekomsa kendi telefonunuza online işlemleri indirin. Eşinizin telefonundan 4 haneli rakam vardı unuttun şuan. Onu tusladığınızda ekrana bir sifre geliyor.

Kendi telefonunuza indirdiğiniz online işlemlere eşinizin telefonunu ve gelen şifreyi girin. Son 6 ayın telefon konuşmaları ve sms kayıtları çıkıyor ama whatsapp görünmiyor. Yalnız sevgilisi falan varsa zaten telefonda gün içinde konuşuyorlardir. Bu şekilde bulabilirsiniz. Hem eliniz de dökümlerde olur. Ihanet falan varsa bu şekilde kanıtlayabilirsiniz.

Google chrome hesabından kayıtlı olan fotolarına baksana bi.

Normal galeriden sildiyse bile belki o kadinla fotosu falan vardır orda.

Bence yapilmasi gereken teksey olayi yutmusgibi yapip aniyakalamak olmali hatta sende oarada okadar iyiolki eşinle unuttu budeyip rahatlasin bir gevşesin telfonlarini karistirma birmüddet rahatbirak sal bakicakki unuttun o hatayapicak (eger varsa şayet günahini almayalimda) hatta telfonda baya seylerini yakalayabilirsin erkekler fazla tedarikli degillerdir bu birgercek

yığınla şüpheli hareket yapıp,üzerine "bana güvenmiyor musun" diye yırtınan adamlara hastayım ya..
yesinler yalanınızı..
suçlu olan insanlar genelde suçluluk psikolojisi ile bağırarak kavga çıkararak karsi tarafı sindirmeye çalışıyor..
haklı olan zaten kafada soru işareti bırakmaz şeffaf olur yırtınmaz da..

Kesinlikle cok doğru

Bacım sen ne ettin ya daha fazla saçmalayabilir miydin acaba?

gidemem şehir dısında
Işte tam da bu yüzden ablası o şüpheli nodan seni arayamıyor. Çünkü numaranın sahibi sizinle aynı şehirde eşinin geç gelmesine sebep olan kişi ama ablan başka şehirde. Peşini bırakma telefonuna takip uygulaması yükle veya whatsapp Web

İçin ne diyorsa onu yap

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…