Birde bilgisayar varsa uyudugu an telini bilgiysaya baglayip backup yapin wp tüm konusmalar cikar silinenlerillaki fire verecek..illaki.
illaki fire verecek..illaki.
aynen denicem onudaBirde bilgisayar varsa uyudugu an telini bilgiysaya baglayip backup yapin wp tüm konusmalar cikar silinenler
oldu canım teliyl evli gibi yaşayıp telini sesini kısması olduSeni üzmek asla istemem canım ama, bu olay öncesinde dikkatini çeken bir şey vs. olmadı mı..??
Tabiki sen senin için endoģrusunu yaparsın biz yorumcuyuzsadece ama asıl yorumlayacakolan sensin elbette.Eğer düzelme cabasinda ise mutluluk veriosa sana evine daha neistersinki buhayattanişte bir umut yaşamak ya yapmdıysa ya masumsa yuvamı yıkmayım diyorum.ne olur anlayın.
Suç bastırıyor işte, bugüne kadar başka şüphelendiğin olmadı mı, elbet buluşuyorlardır. Ten kokusu saç bakışlarda acayiplik eve gelmemeler falangelmezmi o günden sonra azrail olan koca oldu melek.....
bana bir iyi davranmalar.şaşılacak şey.
ablası aradı dediya o mesajları ben attım diye kendince çözdüm diyor olayı adam için çok basit.
oldu canım teliyl evli gibi yaşayıp telini sesini kısması oldu
Kesinlikle cok doğruyığınla şüpheli hareket yapıp,üzerine "bana güvenmiyor musun" diye yırtınan adamlara hastayım ya..
yesinler yalanınızı..
suçlu olan insanlar genelde suçluluk psikolojisi ile bağırarak kavga çıkararak karsi tarafı sindirmeye çalışıyor..
haklı olan zaten kafada soru işareti bırakmaz şeffaf olur yırtınmaz da..
Offf ayni benim durum. Bu erkekler hic dölek durmuyor ya.
Kötü düsünme önce sakin ol ve sunu iyice kafana sok. Aldatilmayan kadin yoktur, yakalamamis kadin vardir. Kimse bana benim esim yapmaz demesin her erkek yapiyor. Üzgünüm ki. Evet buna göz yum demiyorum ama akilli davran sakin ve düsünerek bundan ayrilsan baskasi girse hayatinda o da yapacak. Inan bana fazla üzerine düsme derim kendini bulunmaz hint kumasigibi hissettirme avucunun icindeymisin gibide hissettirme. Bence kabugundan cik ve kendin icin yasa ve ona bunu hissettir kiskancliktan ölsende bunu ona belli etme bence ve her konustugu insanla seni aldatacak diye bir sey yok bunu da unutma arkadasida olabilir
Işte tam da bu yüzden ablası o şüpheli nodan seni arayamıyor. Çünkü numaranın sahibi sizinle aynı şehirde eşinin geç gelmesine sebep olan kişi ama ablan başka şehirde. Peşini bırakma telefonuna takip uygulaması yükle veya whatsapp Webgidemem şehir dısında
İçin ne diyorsa onu yapHerkese merhaba,
15 gün önce eşim geliyorum geliyorum diye diye saat gece 03:00 de eve geldi.hali çok tuhaftı ve çok sıkıntılıydı.
yapmamam gerekiyordu ama telini karıştırdım.Bir numara ile saat 22:00 saatlerinde mesajlaşma olmuş.mesajlarda aldatma yönelik bişiy yok ancak soru işareti çok fazla bir kadın ona abla gibi yazmış.sen iyimisin diyor oda iyiyim ben beni boşver diyor.sabah sorduğumda ablası ile kavga ettiğini ablasının kendi telinden açmadığı için ablasının başka bir arkadaşından mesaj attıgını söyledi.noyu alıp kaydettim.vhatshaptan yazdım anında engelledi benı.aradım açmadı.Başkasına arattım açtı.eşimin anlattığı masalı aynen anlattı.sonra telefonunu araştırdım bana ismi ayşe dendi ama elif çıkdı.eşime bunuda söledim ben akşamı profilinde yazan elif gitti ...... oldu profil.ablasını aradım madem bu kadın senın arkadasın o kadının telinden aranacam telefonu sen alacaksın sadece sesini duyup kapatacam emin olacağım dedim.tamam dendi.15 gün oldu oda yok......
kalbim beynim hislerim hepsi bu olay böyle değil diyor.....
kadını arasam eşim bana güvenmiyormusun inanmıyormusun diyip çok büyük kavga çıkarıyor.
ne yapmam lazım lütfen yardım edin..kafayı yemek üzereyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?