Aldatılıyormuyum......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Unutmuş inanmış gibi yap. Uyuyunca telefonu karıştır. Kullandığı operatörün uygulamasını indir konuşma mesajlaşma geçmişine bak. Bakalım sadece gördüğün mesajlar mı?

Eşimle Birbirimizin telefon şifresini asla sormadık ama ben onun şifresini biliyorum arada bakıyorum (o bilmiyor bildiğimi gece karıştırırım genelde) Geçenlerde telefonunda AA diye kayıtlı bir numara gördüm hiç demeden vatsaptan baktım kadın aradım gerçekten kadın delirdim hemen uygulamadan 6 aylık kullanımlara baktım konuşma mesajlaşma yok. Çokta unutkandır Sabah kalktık biraz zaman geçti dedim az önce balkona çıkarken telefonunu rehberde açık bıraktın bu AA kim? Kavga gürültü ev yerinden oynadı. Meğer arkadaşının sevgilisiymiş engellemiş kız. arkadaşı da acaba vatsap mı sildi diye eşimin telefonundan bakmış sonra silmeyi unutmuş inanmadım tabi ama arkadaşıyla konuşturdu anında. Peşini bırakmayın. Biraz uzun oldu ama anlatmak istedim.

kesinlikle eğer ablasının arkadası ise benım telim engellenip neden diğer nolar açılıyor ? neden görümcem o kadından arayp gülüm canım herneyse demiyor >?
Gorumcenin saat22.00 de tlfnu nu alip mesajlastigi arkadasini bilmemen imkansizdir. Kulliyen yalannnnn

Eşiniz Iphone mu kullanıyor? Fotoğraflardaki gibi gittiği konumlara bakabilirsiniz. Eğer sık kullanılan konumlar açık değilse (Ki otomatik olarak açık oluyor) siz açıN, bundan sonrası için.

Eklentiler

• 5DEAEC01-4A58-4D24-887C-387DEBA4808E.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 103
  • 19A74F4E-F301-48C3-BEC7-7DC8BD0E19E6.webp
    49 KB · Görüntüleme: 98
Aramalari kaydeden bir uygulama var konusmalar resmen kayda gecio dinliosun ama iste onuntelefonunda olacagiicin uygulama anlamamasi mümkündegil bendenemistim esim kizdi bu kirmizi IŞık neyinnesi nieyanio die anlamistiyani ama eğer ouygulamayi biryerde saklayip acabilsek allah yaniiiii umarim yakinda böylebiruygulama olur

Herkerse verdiği bilgiler destek için teşekkür ederim.
bu cumartesi uyuduğunda self servis şifresini alıp ayrıntılarına gireceğim.herşey ortaya çıkacak sonrası malum.
Rabbim hakkımda hayırlısını eylesin.15 gündür uyku uyumuyorum iş seyehatine çıkmıştı dün geldi sarılmak bile gelmedi içimden.bu şekilde ne kadar nasıl yaşarım inanın bilmiyorum.
bu kadar üzülmezdim ama bununla evlenirken ailemi ezip geçtim babam hayır dediği halde evlandim.ona bakınca hazmedemiyorum yediremiyorum içime.dün bir olayla ilgili konusurken dedimki ihanet agırda en agırı benım hkkımı kazancımı başka bir kadının yemesi dedim saçmala diye parladı ne biçim konuyorsun sen dedi.bende ben söyleyimde aklının bir tarafında kalsın ihaneti ispatlarsam boşarım ama paramı ve hakkımı yedirirsen o zaman boşanmakla kurtulmazsın dedim....çok doluyum.görümcemlede 1,5 yıldır küstük önceki konumdan bilen bilir.
ama kardeşine çanak tutacakya hemen aradı benı nasıl konuyor benimle kedi gibi.ama bir kez daha arasın diyecem iki evladının üzerine yemin edermisin ogün p mesajları atan sen yada arkadasınmıydı neden benım kafam karısık diye söyledğim halde o kadından arayıpta benı rahatlatmadın diyecem? yemin isteyince zaten kopacak olay.

şu an aynen bunu yapıyorum canım.
gayet sakin inanmış gibiyim.gece uyurken diz üstü pc yi acıp web vhatshapa bağlıycam eski mesajlar gelicek.
kendimde denedim çok eski mesajları getirdi.

gayet sakin inanmış gibiyim.gece uyurken diz üstü pc yi acıp web vhatshapa bağlıycam eski mesajlar gelicek.
Bencede en mantiklisi bu ama sakin kal senin icin daha iyi olur panik attack dan dolayi kendini yipratma

belki isin icerisinden baska birsey cikar
Esin bukadar vicdansiz olabilir mi? Yani sana bunu 2. kez yasatmayi göze alabilecek biri mi ki

Bencede en mantiklisi bu ama sakin kal senin icin daha iyi olur panik attack dan dolayi kendini yipratma

belki isin icerisinden baska birsey cikar
Esin bukadar vicdansiz olabilir mi? Yani sana bunu 2. kez yasatmayi göze alabilecek biri mi ki
canım çok detaya girmiyorum ama eşime maddi manevi ailesinin bile yapmayacagı şeyleri yaptım.
ölse hakkımı ödeyemez şu an sahip olduğu herşeyde imzam var bunu söylemek yazmak istemezdim ama böyle bu bunlara rağmen bana böyle birşey yaparsa beni yıkan bu olur.sebgisi aşkı bitebilir ama emeğimi hakkımı yedirip beni salak yerine koyarsa olacakları tahmin bile edemiyorum bunları göze alırmı asla alamaz.

Eşiniz Iphone mu kullanıyor? Fotoğraflardaki gibi gittiği konumlara bakabilirsiniz. Eğer sık kullanılan konumlar açık değilse (Ki otomatik olarak açık oluyor) siz açıN, bundan sonrası için.
kk kadinlari sayesinde yeni seyler ögreniyorum

Bence maalesef ortada anlatıldıgı gibi olmayan durumlar var. Yani ben muhtemelen ablası konuşsa da inanmazdım cünkü kardesi kadınla ablasını bir araya getirip sırf sen inan diye konuşturabilebilir(tabi bu diğer kadının tutumuna bağlı)

En iysi ozmn cumartesi yi bekleyip görmek olucak ozaman inshallah isin icinden baska birsey cikar hersey hall olur ama aldatma mide bulandirici
Sende o süre icersinde kendine iyi bak gez toz eglen neseni kaybetme

Osenin telefonunu alicağıni bilir tedqriklidir konu gündemdeya simdi önlemalir ve yanìnfanntelefonu aldigini bilsede susar cünlü temizledigini düsünür , bence biraz dur birak sall rahat lasinnn ,hatayapsinnnn suan birsey bulamazsinnn önlem alďıgi gibi denin telefonunu kurcalayacagini bilir biliodurda sakinolup hicbirsey olmamisgibi yapmanlazim mesela arkadaslarinla biryerlere gifip planyap kafadagit ,kafanidagittigini düsünür hem sana iyigelir hemde onu da kandirmisolursun

bende inanmıyorum canım zaten eğer benım görümcem insan gibi insan olsaydı benı o kadına aratıp konuşturup sonrada teli kendi alır konusur bu işi kapardı.ama yapmadı çünki o kadın onun arkadası değil ama bana yalan söyledi.

Ne yapmayı düsünüyosun? Emin olup yüzüne tükürmek lazım böylesinin. Konusma dökümlerini cıkarttır bence o kadınla ne sıklıkla görüşmüş başka hangi numarayla görüşmüş öğrenirsin

evet canım çıkarıcam dökümlerini

canim bak dedigim uygulamayi buldum .. esinin telefonuna Whatscann uygulamasini indir sifre vermen gerek ama sonra direkt senin telefona aninda mesajlari geliyor yani sen istersen bile cevap bile veririsin kendi telefonundan .... aninda herseyi görüyorsun ve esinin bundan haberi olmuyor tabi okunmamis mesaji okursan anliyabilir dikakt etmen lazim

saçma geldi bana ablası telefonı kapasın başkasından atsınnfalan ne alaka

ergen mi ablası değilse hiç öyle kavga eden duymadım

evet aldatılmışsınız bence. noyu sorgulattınız mı as soyad çıktı mı cia diye bi uygulama vardı belki ordan çıkar adı soyadı

o proğram çalışmıyor diye biliyoum çalışıyormu?

@Akmerim sana özel mesaj atamıyorum canım neden ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…