- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Gorumcenin saat22.00 de tlfnu nu alip mesajlastigi arkadasini bilmemen imkansizdir. Kulliyen yalannnnnkesinlikle eğer ablasının arkadası ise benım telim engellenip neden diğer nolar açılıyor ? neden görümcem o kadından arayp gülüm canım herneyse demiyor >?
şu an aynen bunu yapıyorum canım.Unutmuş inanmış gibi yap. Uyuyunca telefonu karıştır. Kullandığı operatörün uygulamasını indir konuşma mesajlaşma geçmişine bak. Bakalım sadece gördüğün mesajlar mı?
Eşimle Birbirimizin telefon şifresini asla sormadık ama ben onun şifresini biliyorum arada bakıyorum (o bilmiyor bildiğimi gece karıştırırım genelde) Geçenlerde telefonunda AA diye kayıtlı bir numara gördüm hiç demeden vatsaptan baktım kadın aradım gerçekten kadın delirdim hemen uygulamadan 6 aylık kullanımlara baktım konuşma mesajlaşma yok. Çokta unutkandır Sabah kalktık biraz zaman geçti dedim az önce balkona çıkarken telefonunu rehberde açık bıraktın bu AA kim? Kavga gürültü ev yerinden oynadı. Meğer arkadaşının sevgilisiymiş engellemiş kız. arkadaşı da acaba vatsap mı sildi diye eşimin telefonundan bakmış sonra silmeyi unutmuş inanmadım tabi ama arkadaşıyla konuşturdu anında. Peşini bırakmayın. Biraz uzun oldu ama anlatmak istedim.
Bencede en mantiklisi bu ama sakin kal senin icin daha iyi olur panik attack dan dolayi kendini yipratmaşu an aynen bunu yapıyorum canım.
gayet sakin inanmış gibiyim.gece uyurken diz üstü pc yi acıp web vhatshapa bağlıycam eski mesajlar gelicek.
kendimde denedim çok eski mesajları getirdi.
canım çok detaya girmiyorum ama eşime maddi manevi ailesinin bile yapmayacagı şeyleri yaptım.Bencede en mantiklisi bu ama sakin kal senin icin daha iyi olur panik attack dan dolayi kendini yipratma
belki isin icerisinden baska birsey cikar
Esin bukadar vicdansiz olabilir mi? Yani sana bunu 2. kez yasatmayi göze alabilecek biri mi ki
kk kadinlari sayesinde yeni seyler ögreniyorumEşiniz Iphone mu kullanıyor? Fotoğraflardaki gibi gittiği konumlara bakabilirsiniz. Eğer sık kullanılan konumlar açık değilse (Ki otomatik olarak açık oluyor) siz açıN, bundan sonrası için.
Bence maalesef ortada anlatıldıgı gibi olmayan durumlar var. Yani ben muhtemelen ablası konuşsa da inanmazdım cünkü kardesi kadınla ablasını bir araya getirip sırf sen inan diye konuşturabilebilir(tabi bu diğer kadının tutumuna bağlı)Herkese merhaba,
15 gün önce eşim geliyorum geliyorum diye diye saat gece 03:00 de eve geldi.hali çok tuhaftı ve çok sıkıntılıydı.
yapmamam gerekiyordu ama telini karıştırdım.Bir numara ile saat 22:00 saatlerinde mesajlaşma olmuş.mesajlarda aldatma yönelik bişiy yok ancak soru işareti çok fazla bir kadın ona abla gibi yazmış.sen iyimisin diyor oda iyiyim ben beni boşver diyor.sabah sorduğumda ablası ile kavga ettiğini ablasının kendi telinden açmadığı için ablasının başka bir arkadaşından mesaj attıgını söyledi.noyu alıp kaydettim.vhatshaptan yazdım anında engelledi benı.aradım açmadı.Başkasına arattım açtı.eşimin anlattığı masalı aynen anlattı.sonra telefonunu araştırdım bana ismi ayşe dendi ama elif çıkdı.eşime bunuda söledim ben akşamı profilinde yazan elif gitti ...... oldu profil.ablasını aradım madem bu kadın senın arkadasın o kadının telinden aranacam telefonu sen alacaksın sadece sesini duyup kapatacam emin olacağım dedim.tamam dendi.15 gün oldu oda yok......
kalbim beynim hislerim hepsi bu olay böyle değil diyor.....
kadını arasam eşim bana güvenmiyormusun inanmıyormusun diyip çok büyük kavga çıkarıyor.
ne yapmam lazım lütfen yardım edin..kafayı yemek üzereyim.
En iysi ozmn cumartesi yi bekleyip görmek olucak ozaman inshallah isin icinden baska birsey cikar hersey hall olur ama aldatma mide bulandiricicanım çok detaya girmiyorum ama eşime maddi manevi ailesinin bile yapmayacagı şeyleri yaptım.
ölse hakkımı ödeyemez şu an sahip olduğu herşeyde imzam var bunu söylemek yazmak istemezdim ama böyle bu bunlara rağmen bana böyle birşey yaparsa beni yıkan bu olur.sebgisi aşkı bitebilir ama emeğimi hakkımı yedirip beni salak yerine koyarsa olacakları tahmin bile edemiyorum bunları göze alırmı asla alamaz.
Osenin telefonunu alicağıni bilir tedqriklidir konu gündemdeya simdi önlemalir ve yanìnfanntelefonu aldigini bilsede susar cünlü temizledigini düsünür , bence biraz dur birak sall rahat lasinnn ,hatayapsinnnn suan birsey bulamazsinnn önlem alďıgi gibi denin telefonunu kurcalayacagini bilir biliodurda sakinolup hicbirsey olmamisgibi yapmanlazim mesela arkadaslarinla biryerlere gifip planyap kafadagit ,kafanidagittigini düsünür hem sana iyigelir hemde onu da kandirmisolursunşu an aynen bunu yapıyorum canım.
gayet sakin inanmış gibiyim.gece uyurken diz üstü pc yi acıp web vhatshapa bağlıycam eski mesajlar gelicek.
kendimde denedim çok eski mesajları getirdi.
bende inanmıyorum canım zaten eğer benım görümcem insan gibi insan olsaydı benı o kadına aratıp konuşturup sonrada teli kendi alır konusur bu işi kapardı.ama yapmadı çünki o kadın onun arkadası değil ama bana yalan söyledi.Bence maalesef ortada anlatıldıgı gibi olmayan durumlar var. Yani ben muhtemelen ablası konuşsa da inanmazdım cünkü kardesi kadınla ablasını bir araya getirip sırf sen inan diye konuşturabilebilir(tabi bu diğer kadının tutumuna bağlı)
Ne yapmayı düsünüyosun? Emin olup yüzüne tükürmek lazım böylesinin. Konusma dökümlerini cıkarttır bence o kadınla ne sıklıkla görüşmüş başka hangi numarayla görüşmüş öğrenirsinbende inanmıyorum canım zaten eğer benım görümcem insan gibi insan olsaydı benı o kadına aratıp konuşturup sonrada teli kendi alır konusur bu işi kapardı.ama yapmadı çünki o kadın onun arkadası değil ama bana yalan söyledi.
evet canım çıkarıcam dökümleriniNe yapmayı düsünüyosun? Emin olup yüzüne tükürmek lazım böylesinin. Konusma dökümlerini cıkarttır bence o kadınla ne sıklıkla görüşmüş başka hangi numarayla görüşmüş öğrenirsin
o proğram çalışmıyor diye biliyoum çalışıyormu?saçma geldi bana ablası telefonı kapasın başkasından atsınnfalan ne alaka
ergen mi ablası değilse hiç öyle kavga eden duymadım
evet aldatılmışsınız bence. noyu sorgulattınız mı as soyad çıktı mı cia diye bi uygulama vardı belki ordan çıkar adı soyadı
@Akmerim sana özel mesaj atamıyorum canım neden ?canim bak dedigim uygulamayi buldum .. esinin telefonuna Whatscann uygulamasini indir sifre vermen gerek ama sonra direkt senin telefona aninda mesajlari geliyor yani sen istersen bile cevap bile veririsin kendi telefonundan .... aninda herseyi görüyorsun ve esinin bundan haberi olmuyor tabi okunmamis mesaji okursan anliyabilir dikakt etmen lazim
canim ben sana yazdim , actim özel mesaj kismini@Akmerim sana özel mesaj atamıyorum canım neden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?