kesinlikle canım kesinlikle....dediğin gibi kendi telinden neden yazmadısabah sorduğumda ablası ile kavga ettiğini ablasının kendi telinden açmadığı için ablasının başka bir arkadaşından mesaj attıgını söyledi.
E kendi telinden mesaj atsaydı?
Olmadı senden atsaydı?
Sosyal medyadan atsaydı?
Gece 3te eve gelmek nedir
Bence eş bi haltlar karıştırdı ablasına da abla yuvam bozulur birşey deme dedi ablası da karışmadı
canım planım ne olacak..ayrılık tabiki..ama olyı tam manası ile öğrendikten sonra..var koydum araya diğer bacısını oda yazık çok üzüldü ama çok karışamıyor çünki kendiside eşinden ihanet sebebi ile ayrıldı.Aldatıldığınıza emin olursanız planınız ne? Ona göre kurcalamaya devam edin. Ama bu 2 kardeşin bi annesi, babası, başka kardeşi falan yok mu araya sokacak? Niye elalemin X kadınına yazmış, onun telefonu neden eşinizde varmış? O kadınla ablası hep dip dibemi ki? Yarını bekleyemeyecek kavga ne? Hepsi çok saçma.
Bu arada her erkek aldatır demek de çok boş. Kimse kendini kandırmasın. Nasıl her kadın ahlak erdem yoksunu değilse, her erkek de değil.
Bi haltlar yediği bariz de mutsuz olacaksan hayarını kabusa çebirecekse üsteleme. Bazen haklı olmak değil mutlu olmak önemlidir.
Herşey olabilir. Ama ortada bir seyler var belli cünkü bir erkegin “beni bos ver” diye basladıgı mesajlarda hep bir iş çevirir. Birde ablasını arayıp durumu izah ettirmiştir.peki sizce bu olayın alt notaları nedir ? ben şöyle düşünüyorum bir gönül ilişkisi var ve o kişiyl o gün kavga ettiği için x kadın devreye giriyor eşime diyorki burada bir ablan olduğunu unutma ???
o kadar üzgünümki...şu an..15 gündür yerdemi geziyorum göktemi bilmiyorum.Herşey olabilir. Ama ortada bir seyler var belli cünkü bir erkegin “beni bos ver” diye basladıgı mesajlarda hep bir iş çevirir. Birde ablasını arayıp durumu izah ettirmiştir.
vodafone self servis şifresini alıp detyalarına bakayım diyorumPes doğrusu, herşeyi geçtim, ablası seni kandırmak için ortak olmuş, e tabi onun kardeşi sen el kızı ona göre, sanki konuştuğu kişiyi kaydedip arkadaşı gibi konuşamayacaklar mı sanıyorsun?
Biride yazmış her erkek aldatıyormuş, kadınlarda aldatıyor her kadın aldatıyor mu diyelim? Bu ne bohem düşünce yapısı.
Koca diye aldığın adama bak, o eve o yatağa onun suratına bir tükürük atarım davamıda açarım ona eşyada vermem, yol arkadaşın sana nikahta verdiği sözü tutmamış sırtından vurmuş, gözünle görmeyi bekleyeceksen daha çok beklersin
birebir aynısını yaptım.ad soyad denenden başka...görümcemde o isimde kimse yok.Numarayı bilinmeyen numaralardan arattır adını soyadını öğren sonra görümcenin sosyal mesya hesaplarından o isimle arkadaşı var mı ona bak zaten o isimle arkadaşı çıkmazsa herşey ortaya çıkar
kesinlikle günlerdir kendime bunu sorıyorum görümcemin arkadaşı olsaydı şimdiye ben o kadının telinden aranmazmıydım?Eşiniz net değil, aradığınız kim belli değil, eşinizin ablası ortada yok. Eşinizin anlattığı doğru olsaydı çoktan ispatlanmıştı. Ayrıca eve geç gelmesinin ablasıyla kavga etmiş olmasıyla ne alakası var? Bunlara mantıklı bir açıklaması yoksa, gayet de yanlış işler çeviriyordur.
vhatshaptan takipediyorum 5-6 günde bir giriyor kadın nete...çok karısık bir durum.Ben eşinizin masum olduğuna inanmıyorum. Bu ne ya, hem gece 3te gel eve hem de abla mabla de. Saçmalık!
rumya73 nın dediği gibi yapın. Çok akıllıca bir fikir. Numarayı kaydederseniz zaten sosyal medya da ne var ne yok çıkar karşınıza.
Bak tabi kanıt topla, kimlere kısa mesaj atmış, kimlerle kaç kez konuşmuş hepsi gözükür, sen hiç bileşenden korkma ve utanma, sen dik dur, o kocan olacak adam büksün boynunu, her erkek aldatıyormuş peh iyi yatağa girmeye devam etsin o arkadaş, resmen sana boşver diyor, hakkını al.vodafone self servis şifresini alıp detyalarına bakayım diyorum
üzüleceğim bişiyler ıkacağına inanıyorum hayatım boyunca hislerimde hiç yanılmadım ben....
Demekki bu o kadının ikinci hattı - ana hattı değil. Arada takıp kullanıyor.vhatshaptan takipediyorum 5-6 günde bir giriyor kadın nete...çok karısık bir durum.
bu enkazı 2 kez yaşayacağımBak tabi kanıt topla, kimlere kısa mesaj atmış, kimlerle kaç kez konuşmuş hepsi gözükür, sen hiç bileşenden korkma ve utanma, sen dik dur, o kocan olacak adam büksün boynunu, her erkek aldatıyormuş peh iyi yatağa girmeye devam etsin o arkadaş, resmen sana boşver diyor, hakkını al.
hayır bence olay şu bu x kişisi ile birlikte o gecede kabga ettiler.bu abla denen kişi araya girdi.Demekki bu o kadının ikinci hattı - ana hattı değil. Arada takıp kullanıyor.
Ya sallıyorlar işte. Kardeşiyle arkadaşının yanındayken mi kavga etmiş ablası? O zaman telefonundan aradığı insan için samimi arkadaşı diye düşünürüm. Eee şimdi nerede o samimi arkadaş?kesinlikle günlerdir kendime bunu sorıyorum görümcemin arkadaşı olsaydı şimdiye ben o kadının telinden aranmazmıydım?
Sakin ol kuzum senin için dua edeceğim, senin hiç bir suçun yok sadece karşına iyi insanlar çıkmamış, lütfen bir pislikten kurtulup mutlu olacağını düşünerek hareket et, dünyam yıkıldı diye değil, ayrılmasan ne olacak o herifin yüzüne yatağına girebilecek misin, birbirinizin yüzüne nasıl bakacaksınız, sen hiç birşey kaybetmedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?