Aldatılıyormuyum......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kesinlikle canım kesinlikle....dediğin gibi kendi telinden neden yazmadı

canım planım ne olacak..ayrılık tabiki..ama olyı tam manası ile öğrendikten sonra..var koydum araya diğer bacısını oda yazık çok üzüldü ama çok karışamıyor çünki kendiside eşinden ihanet sebebi ile ayrıldı.

Herşey olabilir. Ama ortada bir seyler var belli cünkü bir erkegin “beni bos ver” diye basladıgı mesajlarda hep bir iş çevirir. Birde ablasını arayıp durumu izah ettirmiştir.

Pes doğrusu, herşeyi geçtim, ablası seni kandırmak için ortak olmuş, e tabi onun kardeşi sen el kızı ona göre, sanki konuştuğu kişiyi kaydedip arkadaşı gibi konuşamayacaklar mı sanıyorsun?
Biride yazmış her erkek aldatıyormuş, kadınlarda aldatıyor her kadın aldatıyor mu diyelim? Bu ne bohem düşünce yapısı.
Koca diye aldığın adama bak, o eve o yatağa onun suratına bir tükürük atarım davamıda açarım ona eşyada vermem, yol arkadaşın sana nikahta verdiği sözü tutmamış sırtından vurmuş, gözünle görmeyi bekleyeceksen daha çok beklersin

Herşey olabilir. Ama ortada bir seyler var belli cünkü bir erkegin “beni bos ver” diye basladıgı mesajlarda hep bir iş çevirir. Birde ablasını arayıp durumu izah ettirmiştir.
o kadar üzgünümki...şu an..15 gündür yerdemi geziyorum göktemi bilmiyorum.
kükremek istiyorum ama ya aldatmıyorsa o zaman evliliğim bitebilir.ya aldatıyorsa böyle enayi gibi yaşamak kanıma dokunuyor.

Eşiniz net değil, aradığınız kim belli değil, eşinizin ablası ortada yok. Eşinizin anlattığı doğru olsaydı çoktan ispatlanmıştı. Ayrıca eve geç gelmesinin ablasıyla kavga etmiş olmasıyla ne alakası var? Bunlara mantıklı bir açıklaması yoksa, gayet de yanlış işler çeviriyordur.

vodafone self servis şifresini alıp detyalarına bakayım diyorum

birebir aynısını yaptım.ad soyad denenden başka...görümcemde o isimde kimse yok.
yok Allah yokkk

kesinlikle günlerdir kendime bunu sorıyorum görümcemin arkadaşı olsaydı şimdiye ben o kadının telinden aranmazmıydım?

Ben eşinizin masum olduğuna inanmıyorum. Bu ne ya, hem gece 3te gel eve hem de abla mabla de. Saçmalık!
rumya73 nın dediği gibi yapın. Çok akıllıca bir fikir. Numarayı kaydederseniz zaten sosyal medya da ne var ne yok çıkar karşınıza.

vhatshaptan takipediyorum 5-6 günde bir giriyor kadın nete...çok karısık bir durum.

vodafone self servis şifresini alıp detyalarına bakayım diyorum
Bak tabi kanıt topla, kimlere kısa mesaj atmış, kimlerle kaç kez konuşmuş hepsi gözükür, sen hiç bileşenden korkma ve utanma, sen dik dur, o kocan olacak adam büksün boynunu, her erkek aldatıyormuş peh iyi yatağa girmeye devam etsin o arkadaş, resmen sana boşver diyor, hakkını al.

bu enkazı 2 kez yaşayacağım Oglak kizi ilk evliliğimdede aldatıldım.
Allahım bana yardım et...

kesinlikle günlerdir kendime bunu sorıyorum görümcemin arkadaşı olsaydı şimdiye ben o kadının telinden aranmazmıydım?
Ya sallıyorlar işte. Kardeşiyle arkadaşının yanındayken mi kavga etmiş ablası? O zaman telefonundan aradığı insan için samimi arkadaşı diye düşünürüm. Eee şimdi nerede o samimi arkadaş?

Ayrıca eve geç gelmesinin açıklaması "ablamla kavga ettim, o yüzden" mi? Ne alaka? Aynı evde yaşıyor olsalar, yüzünü az göreyim diye eve geç gelsin tamam da, durum bu da değil. Mıçmış sıvıyor gibi bir durum var bence.

bu enkazı 2 kez yaşayacağım Oglak kizi ilk evliliğimdede aldatıldım.
Allahım bana yardım et...
Sakin ol kuzum senin için dua edeceğim, senin hiç bir suçun yok sadece karşına iyi insanlar çıkmamış, lütfen bir pislikten kurtulup mutlu olacağını düşünerek hareket et, dünyam yıkıldı diye değil, ayrılmasan ne olacak o herifin yüzüne yatağına girebilecek misin, birbirinizin yüzüne nasıl bakacaksınız, sen hiç birşey kaybetmedin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…