Aldatılıyormuyum......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kuzgunun_golgesi şüphe varken sence insan mutlu olabilirmi ?
Şüphe aldatulma duygusundan bile berbattır. Aldatuldıpını öğrendiğin an yıkılırsın. Ve bundan sonra ki hayatını da bunu bilerek ve yapmak gerekeni yaparak yaşarsın. Ama şüphe elmanın içindeki kurt gibidir. İnsanın içten içe yer zehirler. Şüphe insanı paranoyaklaştırır. Kendine olan sayhısını da sevhisini de kaybetyşrir insana. Şüphede kalacaksan eşinin telefonlarını gğn aşırı karıştırma dürtüsü hissedersin. Evden çıkınca aceba gerçekten işe mi gitti? Şu an ne yapıyor onunla mı konuşuyor? İçten içe kendini harap edeceksin. Ya yüzleşeceksin herşeyi göze alıp, yada önğne konulanı yiyip mutlu olmaya çalışacaksın hiç birşey olmamış gibi. Ama sakın şüphede kalma sakın. Naçizane tavsiyemdir arkadaşım

kesinlikle....arkadasş kayıp görümce hepten kayıp.

o kadar güzel yazmışsınki.....benim bunu aynen yapmam şart.yıkılacaksada ykılsın..belki altı üstünden iyi çıkar herşeyin.

Başta ve sonda yazdıklarıniz birbirini tutmuyor yanliz

o kadar güzel yazmışsınki.....benim bunu aynen yapmam şart.yıkılacaksada ykılsın..belki altı üstünden iyi çıkar herşeyin.
Kesinlikle ama belkide herşey gördüğünden çok daha başkadır. Emin olmadan hamle yaparsan hata yaparsın. Yoktan yere de yıkma yuvanı. Herşey yolundaymış gibi yap ki ona göre gardını almasın eşin. Daha dikkatli özenli davranır sende kuruntunla kalırsın. Herşey yolundaymış gibi davran ki eşin yaptıklarını gizlemeye kalkmasın. Sende gözünü dört aç pusuda bekle

Yada aklımda başka birşey var ama neyse yasal değil oldukça etkili ve kurnazca bir yöntemdir

aynen canım aynı bu şekilde davranacağım.yavaş yavaş takipte kalacağım ilk işim self servis şifresini almak.ama o kadar akılsız olmaz galiba konusma yapmaz herşeyi net üzerinden yapacağına eminim.
iz bırakmaz.
Ama Yaradan çok büyük illaki karsıma çıkacak canım

aldatılıyorsun ve kılıfı çok güzel hazırlanmış

ikinci kez olacak dediniz ya buna cok üzüldüm
ilk evliliginde yasayip, bu Adam yasatmaz diye evlendiniz belkide ama simdi tekrar bunu yasamak berbattir inaniyorum.
takipte kalin ama karistirmis bir seyler.

esinizinde ikinci evliligimi eger öyleyse ilkinden niye bosanmis?

bebeğim 6 aylıkdı çok işkence zulum yaşadım.bu eşimde geçimsizlikten ayrılmış.
buna sıgındım ama sanırım yine yanlış yaptım.

Sana bir yöntem yazdım. Mesajlardan. Onu bir dene olmadı mı? Kadın kadına hep beraber bir yol buluruz

elimde sadece ad soyad ve telefon nosu var.
bu bilgilerle ne yapabilirim.mutlaka bu konularda deneyim sahibi arkadaşlar vardır ?
ablası trabzonda oturuyor.o kadının adresine ulaşıp trabzon diye görsem emin olacağım.
ama bunu nasıl yapabilirim?

sakin ikinci evliligim ayrilmayayim millet ne der diye kesinlikle düsünmeyin.
bende aldatildim cok iyi biliyorum bu duyguyu.
ben ailemi yıkıp ezip yaptım bu evliliği.. insan herşeyi hazmeder ama ihaneti edemez.
öyle düşünmüyorum dünya önümde set çekse 2.diye devam etmem.ama iyice araştırma yapacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…