- 2 Şubat 2020
- 341
- 416
- 18
- 34
Şüphe aldatulma duygusundan bile berbattır. Aldatuldıpını öğrendiğin an yıkılırsın. Ve bundan sonra ki hayatını da bunu bilerek ve yapmak gerekeni yaparak yaşarsın. Ama şüphe elmanın içindeki kurt gibidir. İnsanın içten içe yer zehirler. Şüphe insanı paranoyaklaştırır. Kendine olan sayhısını da sevhisini de kaybetyşrir insana. Şüphede kalacaksan eşinin telefonlarını gğn aşırı karıştırma dürtüsü hissedersin. Evden çıkınca aceba gerçekten işe mi gitti? Şu an ne yapıyor onunla mı konuşuyor? İçten içe kendini harap edeceksin. Ya yüzleşeceksin herşeyi göze alıp, yada önğne konulanı yiyip mutlu olmaya çalışacaksın hiç birşey olmamış gibi. Ama sakın şüphede kalma sakın. Naçizane tavsiyemdir arkadaşımkuzgunun_golgesi şüphe varken sence insan mutlu olabilirmi ?
kesinlikle....arkadasş kayıp görümce hepten kayıp.Ya sallıyorlar işte. Kardeşiyle arkadaşının yanındayken mi kavga etmiş ablası? O zaman telefonundan aradığı insan için samimi arkadaşı diye düşünürüm. Eee şimdi nerede o samimi arkadaş?
Ayrıca eve geç gelmesinin açıklaması "ablamla kavga ettim, o yüzden" mi? Ne alaka? Aynı evde yaşıyor olsalar, yüzünü az göreyim diye eve geç gelsin tamam da, durum bu da değil. Mıçmış sıvıyor gibi bir durum var bence.
o kadar güzel yazmışsınki.....benim bunu aynen yapmam şart.yıkılacaksada ykılsın..belki altı üstünden iyi çıkar herşeyin.Şüphe aldatulma duygusundan bile berbattır. Aldatuldıpını öğrendiğin an yıkılırsın. Ve bundan sonra ki hayatını da bunu bilerek ve yapmak gerekeni yaparak yaşarsın. Ama şüphe elmanın içindeki kurt gibidir. İnsanın içten içe yer zehirler. Şüphe insanı paranoyaklaştırır. Kendine olan sayhısını da sevhisini de kaybetyşrir insana. Şüphede kalacaksan eşinin telefonlarını gğn aşırı karıştırma dürtüsü hissedersin. Evden çıkınca aceba gerçekten işe mi gitti? Şu an ne yapıyor onunla mı konuşuyor? İçten içe kendini harap edeceksin. Ya yüzleşeceksin herşeyi göze alıp, yada önğne konulanı yiyip mutlu olmaya çalışacaksın hiç birşey olmamış gibi. Ama sakın şüphede kalma sakın. Naçizane tavsiyemdir arkadaşım
Başta ve sonda yazdıklarıniz birbirini tutmuyor yanlizOfff ayni benim durum. Bu erkekler hic dölek durmuyor ya.
Kötü düsünme önce sakin ol ve sunu iyice kafana sok. Aldatilmayan kadin yoktur, yakalamamis kadin vardir. Kimse bana benim esim yapmaz demesin her erkek yapiyor. Üzgünüm ki. Evet buna göz yum demiyorum ama akilli davran sakin ve düsünerek bundan ayrilsan baskasi girse hayatinda o da yapacak. Inan bana fazla üzerine düsme derim kendini bulunmaz hint kumasigibi hissettirme avucunun icindeymisin gibide hissettirme. Bence kabugundan cik ve kendin icin yasa ve ona bunu hissettir kiskancliktan ölsende bunu ona belli etme bence ve her konustugu insanla seni aldatacak diye bir sey yok bunu da unutma arkadasida olabilir
Kesinlikle ama belkide herşey gördüğünden çok daha başkadır. Emin olmadan hamle yaparsan hata yaparsın. Yoktan yere de yıkma yuvanı. Herşey yolundaymış gibi yap ki ona göre gardını almasın eşin. Daha dikkatli özenli davranır sende kuruntunla kalırsın. Herşey yolundaymış gibi davran ki eşin yaptıklarını gizlemeye kalkmasın. Sende gözünü dört aç pusuda bekleo kadar güzel yazmışsınki.....benim bunu aynen yapmam şart.yıkılacaksada ykılsın..belki altı üstünden iyi çıkar herşeyin.
Ne yazdığını kendide bilmiyor, meali bende aldatıldım hemde defalarca ama hala bu evdeyim işte napayım boşver hem sizde aldatılıyorsunuz sizde kudurunBaşta ve sonda yazdıklarıniz birbirini tutmuyor yanliz
ay ben bu yazıyı şimdi siz alıntı yapınca gördüm.Başta ve sonda yazdıklarıniz birbirini tutmuyor yanliz
aynen canım aynı bu şekilde davranacağım.yavaş yavaş takipte kalacağım ilk işim self servis şifresini almak.ama o kadar akılsız olmaz galiba konusma yapmaz herşeyi net üzerinden yapacağına eminim.Kesinlikle ama belkide herşey gördüğünden çok daha başkadır. Emin olmadan hamle yaparsan hata yaparsın. Yoktan yere de yıkma yuvanı. Herşey yolundaymış gibi yap ki ona göre gardını almasın eşin. Daha dikkatli özenli davranır sende kuruntunla kalırsın. Herşey yolundaymış gibi davran ki eşin yaptıklarını gizlemeye kalkmasın. Sende gözünü dört aç pusuda bekle
bebeğim 6 aylıkdı çok işkence zulum yaşadım.bu eşimde geçimsizlikten ayrılmış.ikinci kez olacak dediniz ya buna cok üzüldüm
ilk evliliginde yasayip, bu Adam yasatmaz diye evlendiniz belkide ama simdi tekrar bunu yasamak berbattir inaniyorum.
takipte kalin ama karistirmis bir seyler.
esinizinde ikinci evliligimi eger öyleyse ilkinden niye bosanmis?
belkide o gecimsizlik dedigi sey aldatmadirbebeğim 6 aylıkdı çok işkence zulum yaşadım.bu eşimde geçimsizlikten ayrılmış.
buna sıgındım ama sanırım yine yanlış yaptım.
Sana bir yöntem yazdım. Mesajlardan. Onu bir dene olmadı mı? Kadın kadına hep beraber bir yol buluruzaynen canım aynı bu şekilde davranacağım.yavaş yavaş takipte kalacağım ilk işim self servis şifresini almak.ama o kadar akılsız olmaz galiba konusma yapmaz herşeyi net üzerinden yapacağına eminim.
iz bırakmaz.
Ama Yaradan çok büyük illaki karsıma çıkacak canım
kuvvetle muhtelemel hale geldi şimdi....belkide o gecimsizlik dedigi sey aldatmadir
icimden bir ses öyle diyor. iyi oynamis evlenene kadarkuvvetle muhtelemel hale geldi şimdi....
sakin ikinci evliligim ayrilmayayim millet ne der diye kesinlikle düsünmeyin.suzn Allah büyüktür..be.....
ben ailemi yıkıp ezip yaptım bu evliliği.. insan herşeyi hazmeder ama ihaneti edemez.sakin ikinci evliligim ayrilmayayim millet ne der diye kesinlikle düsünmeyin.
bende aldatildim cok iyi biliyorum bu duyguyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?