Aldatılıyormuyum......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İçinde bulunduğun duruma o kadar üzüldüm ki, Rabbim yardımcın olsun..

feda ettiklerimi ezip geçtiklerimi yıkıp yok ettiklerimi bilsen dahada üzülürdün.
kaderimmiş rabbim yazdı ne diyebilirimki...

Kıyamam yaa, her şerde bir hayır vardır..
İnşallah düşündüğün gibi bir şey çıkmaz da, yüreğin ferahlar, bunu kalpten diliyorum..

Ortalığı Bi ayağa kaldırın kim kimin arkadaşıymış iyice Bi anlayın. Bunca zamandır neyi bekliyorsunuz. Ben olucam yok ablaydı yok 3 te eve gelecekti o biraz sıkar. Ablasına baskın yapın kimmiş bu arkadaş eş ailesini de ablaya çağırın. Sizi hafife almasınlar, pasif durmayın.

Çok üzüldüm konu sahibi
Ne yapılır bilmiyorum.
Elimden geldiğince sana yardım ederim, yeter ki iste.
şu an mesajlarınıza o kadar duygulandımki hüngür hüngür ağlıyorum.

sabrımın son demindeyim oda olucak yakında...

birebir aynısını yaptım.ad soyad denenden başka...görümcemde o isimde kimse yok.
yok Allah yokkk
Valla işteyim ama kafamda nasıl ortaya çıkartırsın onu düşünüyorum..
Eşin iphone kullanıyorsa ayarlar kısmından o gece nereye gittiğini görürsün onun bi metodu vardı araştırıp bulurum ben eşiminkine arada bakıyordum saati saatine çıkıyordu çok geçmiş zaman değilse tabi..

İkinci seçenek her zaman sevdiğim seçenek karşında olana yem atmak.
Eşin işten çıkıp eve geldiğinde herşeyi öğrendim ben sana yazıklar olsun diyerek yemlemek ama ısrarla abartılı şekil de ben çok güzel insan ötürrüm bu taktikle ama bak yatakta yakalansam inkar ederim modunda olur kesin pes etme devam et konuştur..

Üçüncü seçenek Kızın adını soyadı google da arat sosyal medyada arat ve bul oturduğunuz ildendir yüksek ihtimal ilinden falan hangisinin o kız olduğunu Anlarsın hatta eşin gece uyuduktan sonra onun sosyal medyasından yap bunu belki ortak arkadaşlarından direk çıkar..

Bu işi çözücez hep bire merak etme ..

Canım benim nasıl davranmak istiyorsan öyle davran
Birbirimizi resmen tanımıyor olsakta, hiç bir kadının aldatılmasını istemem.
Elimden geleni yapmaya hazırım, sakın üzülme.

canımmm benımm yaaaaa kafa yorup bana neler yazmışsın.
bende şöyle yapmayı düşünüyorum elimdeki noyu arayıp benı kendi numaradan arayıp görümceme vermezsen yada konum atmazsan gerisini düşün diyip kapatacapım.
başka çarem kalmadı.

zaten kalp hastasıyım.
panik atagım da var...nasıl mücade edeceğim bilmiyorum
rabbim bir yol çizecek biliyorum.

Ne demek kuzum sen rahat ol halledicez..
Bak kadın evliyse senin telefonunu açmaz seninle iletişim kurmaz korkar.

Bence direk görümceni ara ve bu akşam o arkadaşınla beni konuşturmazsan eğer ben bu konuyu kayınvalidemlere annemlere anlatıcam eşyalarımı alıp gidicem insanı salak yerine koymayın yediyse bi halt anlatın belki dönüşü olur (buda yem atmak) belki anlatsanız bile şuan ki kadar büyütüp uzatmıcam ama bu şekilde kendimi salak yerine konmuş gibi hissediyorum ya ispatlarsın yada bu olayı bu akşam patlatırım de..

kadın ne zaman arasam açmıyor hemen görümceme dönüyor kocam evde açamıyorum diyormuş.
aynısını yapıcam.
ne olucaksa olsun.

Agla canim. Icindikilerini cikart. Kolay birsey degil yasadiklarin. Umarim burda care bulunur. Teknoloji/detektif kurdu kadinlar var burada.

Konu sahibi o kadinin adini, soyadini ve tel nosunu biliyormus. Biri cikartamazmi bu kadin kim diye? Bende pek teknoloji kurdu degilim, keske yardim edebilseydim

Konu sahibi Allah yardimciniz olsun insallah
Ama her aldatilma mevzusunda olduğu gibi bu konuya da aldatilmayan kadin yoktur yakalanmayan erkek vardırcı birisi gelmis cok şükür. Senin esin aldatti diye her erkek aldatacak mi arkadas? Sinir oluyorum bu sekilde yorum yapanlara. Karakterli, duzgun erkekler de var cok sukur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…