feda ettiklerimi ezip geçtiklerimi yıkıp yok ettiklerimi bilsen dahada üzülürdün.İçinde bulunduğun duruma o kadar üzüldüm ki, Rabbim yardımcın olsun..
feda ettiklerimi ezip geçtiklerimi yıkıp yok ettiklerimi bilsen dahada üzülürdün.
kaderimmiş rabbim yazdı ne diyebilirimki...
rabbim razı olsun bu kadar güzel yüreğin olduğu için rabbim sana size kimseye yaşatmasın...Kıyamam yaa, her şerde bir hayır vardır..
İnşallah düşündüğün gibi bir şey çıkmaz da, yüreğin ferahlar, bunu kalpten diliyorum..
rabbim razı olsun bu kadar güzel yüreğin olduğu için rabbim sana size kimseye yaşatmasın...
[/QU
Senden de Rabbim razı olsun canım benim..
Ben inanıyorum ki senin de yüreğin tertemiz..
Ve Rabbim doğru kulunun yardımcısı olur diye düşünüyorum..
Dualarım seninle kardeşim..
Hii sen geve 3te eve gel, başka bir erkek ile mesajlaş, bakalim eşin sana güveniyormu!!
Ablasi kendi telefonunda açmiyor, ala arkadaşin telefonunu niye aciyor? Onunkinde mesajlaşiyor?
O numara ablasi için değil, bu net. Eşin bir naneler yedi. Telefon dökümlerine bak, bu numarayi daha öncede aradimi diye.
Ve bir ara sessiz kal, inanmiş gibi yap. Casus programini yükle telefonuna.
şu an mesajlarınıza o kadar duygulandımki hüngür hüngür ağlıyorum.Çok üzüldüm konu sahibi
Ne yapılır bilmiyorum.
Elimden geldiğince sana yardım ederim, yeter ki iste.
sabrımın son demindeyim oda olucak yakında...Ortalığı Bi ayağa kaldırın kim kimin arkadaşıymış iyice Bi anlayın. Bunca zamandır neyi bekliyorsunuz. Ben olucam yok ablaydı yok 3 te eve gelecekti o biraz sıkar. Ablasına baskın yapın kimmiş bu arkadaş eş ailesini de ablaya çağırın. Sizi hafife almasınlar, pasif durmayın.
Valla işteyim ama kafamda nasıl ortaya çıkartırsın onu düşünüyorum..birebir aynısını yaptım.ad soyad denenden başka...görümcemde o isimde kimse yok.
yok Allah yokkk
şu an mesajlarınıza o kadar duygulandımki hüngür hüngür ağlıyorum.
canımmm benımm yaaaaa kafa yorup bana neler yazmışsın.Valla işteyim ama kafamda nasıl ortaya çıkartırsın onu düşünüyorum..
Eşin iphone kullanıyorsa ayarlar kısmından o gece nereye gittiğini görürsün onun bi metodu vardı araştırıp bulurum ben eşiminkine arada bakıyordum saati saatine çıkıyordu çok geçmiş zaman değilse tabi..
İkinci seçenek her zaman sevdiğim seçenek karşında olana yem atmak.
Eşin işten çıkıp eve geldiğinde herşeyi öğrendim ben sana yazıklar olsun diyerek yemlemek ama ısrarla abartılı şekil de ben çok güzel insan ötürrüm bu taktikle ama bak yatakta yakalansam inkar ederim modunda olur kesin pes etme devam et konuştur..
Üçüncü seçenek Kızın adını soyadı google da arat sosyal medyada arat ve bul oturduğunuz ildendir yüksek ihtimal ilinden falan hangisinin o kız olduğunu Anlarsın hatta eşin gece uyuduktan sonra onun sosyal medyasından yap bunu belki ortak arkadaşlarından direk çıkar..
Bu işi çözücez hep bire merak etme ..
Rabbim razı olsun....hiç bir kadın hak etmez tabiki.. ama iyiler hep kaybeder bunu bir kez daha anladım.Canım benim nasıl davranmak istiyorsan öyle davran
Birbirimizi resmen tanımıyor olsakta, hiç bir kadının aldatılmasını istemem.
Elimden geleni yapmaya hazırım, sakın üzülme.
Rabbim razı olsun....hiç bir kadın hak etmez tabiki.. ama iyiler hep kaybeder bunu bir kez daha anladım.
Maalesef böyle böyle insanı sindiriyorlar. Üzüldüm Allah yardımcınız olsun. 2. Evliliğinizmiş herşey gönlünüzce olsun inşallah. Ama inanın üzülmeye sağlığınızı bozmaya değmez.sabrımın son demindeyim oda olucak yakında...
zaten kalp hastasıyım.Maalesef böyle böyle insanı sindiriyorlar. Üzüldüm Allah yardımcınız olsun. 2. Evliliğinizmiş herşey gönlünüzce olsun inşallah. Ama inanın üzülmeye sağlığınızı bozmaya değmez.
Ne demek kuzum sen rahat ol halledicez..canımmm benımm yaaaaa kafa yorup bana neler yazmışsın.
bende şöyle yapmayı düşünüyorum elimdeki noyu arayıp benı kendi numaradan arayıp görümceme vermezsen yada konum atmazsan gerisini düşün diyip kapatacapım.
başka çarem kalmadı.
kadın ne zaman arasam açmıyor hemen görümceme dönüyor kocam evde açamıyorum diyormuş.Ne demek kuzum sen rahat ol halledicez..
Bak kadın evliyse senin telefonunu açmaz seninle iletişim kurmaz korkar.
Bence direk görümceni ara ve bu akşam o arkadaşınla beni konuşturmazsan eğer ben bu konuyu kayınvalidemlere annemlere anlatıcam eşyalarımı alıp gidicem insanı salak yerine koymayın yediyse bi halt anlatın belki dönüşü olur (buda yem atmak) belki anlatsanız bile şuan ki kadar büyütüp uzatmıcam ama bu şekilde kendimi salak yerine konmuş gibi hissediyorum ya ispatlarsın yada bu olayı bu akşam patlatırım de..
şu an mesajlarınıza o kadar duygulandımki hüngür hüngür ağlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?