aldatiliyormuyum???

Aldatma demeyelim ama herhalde eski bi aşkı vs öyle biri olabilir :44: 140-150 kere? Tanımıyorum demeseydi bari..

niye o kadar arami$ tarami$
bulamami$mi hiç birinde
$u face i$inden anlamiyorum

aratmak demek bulup konu$mak anlamina geliyorsa aldatmi$ sayilir
arayip bulamayip bi daha aratma olurmuki dun yokdu belki bugun gelmi$tir diye :)

yetersiz bilgi vermi$iniz
tanimiyorum derken kimin aratttigini idaa ediyor, face kendi kendine mi arami$

benim anladığım faceten o kişiyi aratıp bulduktan sonra, sürekli takip etmeye başlamış....
hayatına resimlerine paylaşımlarına bakmak için...aratmaktan kasıt bu bence....eski bi defter olabilir...yoksa aynı kişiye yüz elli kere bakmak ne diye???
aldatmak sayılmaz bence bu...ama eşinizin kulağının çekilmesi lazım

Esimin zaman tuneline bi resim eklicektim.ama kendisi disinda kimse ekleyemiyomus.oyle bi ayar varmis.ben pek fb kullanmiyorum.sifresini biliorum ama hic acmamistim.dedim ki ayarini deistirip resmi ekleyim.ama ayari nerden deistirecegimi bulamadim.yanlislikla hesap hareketlerine girdim.o zaman gordum ki neslihan..... isimli kisi sayisiz aratilmis.140 tan sonrasini saymadim.haftanin en az iki gunu 4 aydir bu isim her seferinde bes on kez aratilmis

insan eski arkadaşlarının neler yaptığını merak edip bakabilir ama bu karşı cinsse ve birden fazla olunca gariplik olur. ama eski sevgilisiyse vaya çok kez aratınca iyi niyetli gözükmüyor. bence aldatılıyorsun. fiziksel olarak olmasa da eşin seni aptal yerine koymaya çalışarak aldatıyor. bu kadar olur yani, tanımıyorum ne demek ya. şaka gibi...

canım size olan sevgisinden ,evliliğine sekte vurmamak için inkar ediyor olabilir,belliki bu bayanı merak etmiş genellikle erkeklerde bu gibi dürtüler var ,bence fazla üstüne gitmeyin ,kendinizide eşiniz horul horul uyurken boşuna perişan etmeyin,zaman içinde size mantıklı bir açıklama sunacaktır diye düşünüyorum,sevgiler.

polemige girmiycem konu sahibi
ke$ke sadece konu fake olsa , erkek uyesin bence
ben bildirimi yaptim erkek uye deilsen bile beddua edip hakaret ettigin için banlanacaksin bu gidi$le ..

konu ici de yazayim
al-da-ti-li-yor-sun .. yada belki sen birilerini aldatiyorsundur ...

Insallah mantikli bi aciklamasi vardir.
Ama olsaydi sorunca soylemezmiydi???

Insallah mantikli bi aciklamasi vardir.
Ama olsaydi sorunca soylemezmiydi???

canım dediğim gibi bayanı merak etmiştir ,erkeksi dürtüler ,böyle bir açıklama yapsa kabul edermisiniz?doğal olarak inkar edecek ,bence üstüne gitmeyin ,sadece merak ,açıklamasını bekleyin derim,sevgiler.

Yardiminiz icin tesekkur ederim.
Su anda mantikli dusunemiyorum.
Yapabilirsem biraz sabretmeye calisicam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…