aldatiliyormuyum???

vay be
ne takıntıymış
erkeklerin bu kadar sabırlı olduklarını bilmezdim
150 kere aaratmış helal olsun
vardır bir bit yeniği
yakında kokusuda çıkar ortaya

Evlenmeden once sevgili oldugumuz donemde de eski sevgilisinin mesajlarini sakladigini gorup cok uzulmustum.ama onu cok sevdigim icin konduramamistim.simdi baska bir kiz ismi.kuzenim dese okul arkadasim dese neyse de.. bu kadar arayip tanimiyorum demek beni enayi yerine koymak degilmi???

Bi insan birini 4 aydir arar da nasil tanimiyorum der....diyorum ya benburda aglarken... o icerde horul horul uyuyor....

Bu kadarına da pes doğrusu çok üzüldüm ama gerçekten ya eski defter yada eşinin hayatını merak ettiği bir kişi eşin sana haksızlık etmiş en azından dürüst olabilirdi bence ağlama bile değmez senin göz yaşlarına yazık olur canım allah yardımcın olsun.

Cok tesekkur ederim canimya...
Keske birazcik olsun durust olsaydi...

altinci hissim diyorki bu konu fake :)))
yazilariniz samimi gelmedi sevgili konu sahibi ..

senin altıncı hissin yanılıyor bence
bu konu sahibi fake falan değil bence gerçek,
facebookta nasıl öğrenildiğini söyleyeyim ben,deneyin kendi profilinizde
zaman tünelinize girin orada hareketler dökümüne tıklayın,yeni bir sayfa açılacak oradaki
hedef kitlesi sadece ben kutucuğunu işaretleyin
göreceksiniz kimleri arattığınız kimlerin profiline bakıldığı hepsi çıkacak...

bence de canım katılıyorum ayrıca işi gücü yok yalanlamı uğraşacak ayıp bence

fiziksel olarak bilemem ama beyninde evet aldatıyo seni
insan bazen eskiyi merak eder tamam hadi aklına gelir bi kere bakar
ama bunun yaptığı çoooookkk farklı., yani o kadar kafasını meşgul ediyo demek o nu düşünüyo ki sürekli bu kadar ilgineniyo
bide sen ağlarken uyuyo öylemi
bu adam için bence ağlama değmez
birde en sinir olduğumşey salak yerine konulmak
tanımıyorum bitti bu kadar mı
allah yardımcın olsun
çocuğun var mı

eşinizin yaptıgını kesinlikle onaylamıyorum, bir isim o kadar aratılmaz demekki düzenli takip ediyor bayanı. ama sizin de onun özelini karıştırmanız pek doğru değil

eski sevgili, platonik aşk (bir zamanlar), tanıdık biri bu gibi şeyler olabilir. ortak arkadaşları var mı o kadınla bir bakın. yoksa da çalıştığı yerle, sosyal hayatıyla bir bağı var mı ona bakın. alaka yoksa boşverin. merak hepimizde var, ben mesela bilmem kaç sene önce küstüğüm kız arkadaşımın profiline bakıyordum bazen geçen seneye kadar.

Birşey daha ögrenmiş oldum tşkkler canım

eşinizin yaptıgını kesinlikle onaylamıyorum, bir isim o kadar aratılmaz demekki düzenli takip ediyor bayanı. ama sizin de onun özelini karıştırmanız pek doğru değil

Benim niyetim onun ozelini karistirmak degildi.face sifresini evlenmeden onceden beri biliorum.yaklasik 3 yillik evli oldugumuzu dusunurseniz..karistirmak niyetim olsa bunu cok onceden yapardim.ben sadece resimkoyup ona surpriz yapmaya calisirken oldu hersey...kaderde ogrenecegim varmis demek ki..
Kafam allakbullak oldu.
Dun misafir odamizda uyudum.
Sabah ise giderken niye yanima gelmedin dedi.hicbirsey demedim.

Cocugum yok canim
Hatta bebisimiz olsun diye doktor doktor geziyordum.
Ona yaptigim herseye yaziklar olsun..

karı koca arasında özelmi olurmuş...
tabiki bakacak facesinden cüzdanına kadar..
neyse aldatma değilse eskilerden bi merak depreşmiş anlaşılan..
tanımasa geröekten bağırmazdı...
takibe devam et bence..

Esim bir bayan adini face te yaklasik 140-150 kez aratmis.ve tanimadigini iddia ediyor..

140-150 kez aratmış ve tanımıyor!! Neden böyle yalan söylerler anlamam..

Eski de olabilir, yeni ve merak ettiği biri de.. Adına aldatma denir mi? "Aldatma" olayına bakış açınıza göre değişir.. Bence aldatmadır.. Karısı varken,bir başka kadını düşünüp merak edip, üzerine onu bulmak ve fotoğraflarına bakmak için günlerce zaman ayırıyorsa evet aldatmadır bu..

Ya görmezden gelin ve gizliden takipte olun.. yada gerçekten dürüst olana kadar zorlayın.. Karar sizin

Karı-koca arasında özel olmaz.. hele yüzlerce insanın gördüğü dandik bir face sayfası hiç özel falan olmaz... Eşinizin eşyalarına bakmak en doğal hakkınız bu konuda rahat olun..

Son düzenleme:
Aynı şey benim başıma geldi, eski kız arkadaşlarını neredeyse her gün bakmıştı... Banyodan çıktı aynen şunu dedim, eskiye özlem mi duyuyorsun, bekarlıktaki hayatında olan kız arkadaşlarını mı özlüyorsun diye sordum, ne alaka yooo dedi. Peki neden her gün onlara bakma gereği duyuyorsun deyince. sadece merak ettim dedi, hiç surat asmadım, olabilir merak edebilirsin bakabilirsinde ama her gün mü dedim. Düzelecek misin dedim, hatasını anladı, o günden sonra hiç öyle bir şeyle karşılaşmadım ama baksa bile bundan sonra baktıklarını da temizler. Artık sıkıldım bende baksın diyorum, takılmıyorum.

çok yazık, bari tanımıyorum demeseydi.. sen de kendi facende aratsana o ismi, kimmiş bak bakalım çıkan profillere..
şu erkeklerin b.k yiyipde bu kadar rahat takılmalarına sinir oluyorum.. gebertsem içim anca soğur..
sen ağlıyosun o uyuyor rahat rahat.. acaba sen aratsaydın bi erkek adını o yakalasaydı ne olurdu ?

Eski sevgilisidir, belki unutamamıştır ya da ne yaptığını merak ettiği için aratmıştır. Aklıma başka bişey gelmedi.

nolacak ki merak etmiştir şimdi herkes dürüst olsun sizler hiçmi eski erk. arkadaşlarınızın sayfalarına bakmıyorsunuz. ben bakıyorum valla merak işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…