- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi nothingcompares
-
Eşin biraz şeyini cıkarmış. Hareket dökümünden yola cıkarak aldatıldığını söylemek mümkün değil fakat takip etmekte fayda var.
Takip edicem elbet ama guvenim sarsildi bi kere..
Gecen aya kadar benim esim asla yspmaz diyenlerdrn biriyken..simdi her an hersey olabilir diyorum.
Simdi affettim diyelim.bi gun bi kadinla yakalasam onunla harcadigim gencligime emeklerime tuhlenmezmiyim?? Korkunun ecele faydasi yok tabi ama..senin de dedigin gibi % 99 guven sifira cok yakin...ona guvenim gitti.herseyden onemlisibu.
Birşey daha ögrenmiş oldum tşkkler canım
Arkadaşlık listesine eklemeyip aynı kişiye 150 kez bakması normal değil. Belli ki aklı onda kalmış.
Şu an elinde pek delil yok.
Muhtemelen yeni bir facebook hesabı açıp artık yapacağını ordan yapar ya da şifreyi değiştirir.
Yapabileceğin tek şey inanmış gibi gözüküp takibe almak. Bilgisayara denildiği gibi program kurabilirsin ya da telefonlarını çaktırmadan kurcalayabilirsin.
Bir de dinlediği müzik tarzı değişti mi, kendine artık daha çok özeniyor mu, ayna karşısında daha çok vakit geçiriyor mu, seni artık çok fazla umursamamazlık yapıyor mu, o yanında iken bile kendini daha fazla yalnız hissemeye başladın mı? Eğer alışkanlıkları değişti ise evet maalesef aldatılıyorsun. Hislerin yanılmaz zaten, aldatılıyorsan hissediyorsun inan bana.
ben şunu anlamadım bu kızı buldumu kim olduğu bellimi resimlerinemi bakıyor, bellki eski kız arkadaşı değil de yeni tanıdığı birisidir ben kim olduğunu öğrenseydim kıza eşimin ağzından mesaj atardım o zaman ortaya çıkardı ne olduğu..
eşinizin yaptıgını kesinlikle onaylamıyorum, bir isim o kadar aratılmaz demekki düzenli takip ediyor bayanı. ama sizin de onun özelini karıştırmanız pek doğru değil
canım onun yaptığını yaparak onun değil kendi canını yakmış olursun
derin nefes al biraz dışarı çık
varsa bi arkadaşına git,en azından kafanı dinliycek şeyler yap yorma kendini
herşey olucana varır
şimdilik aklıma başka şeyler gelmiyo canım,yardımcı olmayı inan çok isterdim
ama ne yapılır ki
anladığım kadarıyla eşin pek umursamıyor.,yanılıyormuyum
gönlünü almak için bişeyler yapıcak mı bakalım
kac yasındasın cok merak ettım konu sahıbı ona göre yorum yapcam
kac yasındasın cok merak ettım konu sahıbı ona göre yorum yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?