aldatiliyormuyum???

Eşin biraz şeyini cıkarmış. Hareket dökümünden yola cıkarak aldatıldığını söylemek mümkün değil fakat takip etmekte fayda var.

Eşin biraz şeyini cıkarmış. Hareket dökümünden yola cıkarak aldatıldığını söylemek mümkün değil fakat takip etmekte fayda var.

Takip edicem elbet ama guvenim sarsildi bi kere..
Gecen aya kadar benim esim asla yspmaz diyenlerdrn biriyken..simdi her an hersey olabilir diyorum.
Simdi affettim diyelim.bi gun bi kadinla yakalasam onunla harcadigim gencligime emeklerime tuhlenmezmiyim?? Korkunun ecele faydasi yok tabi ama..senin de dedigin gibi % 99 guven sifira cok yakin...ona guvenim gitti.herseyden onemlisibu.

Sakin ol, benim sana tavsiyem suanda eşine hicbirsey söyleme inanmış gibi yap, pc ye takip programı kur bir bak bakalım neyin nesiymiş.

Arkadaşlık listesine eklemeyip aynı kişiye 150 kez bakması normal değil. Belli ki aklı onda kalmış.
Şu an elinde pek delil yok.
Muhtemelen yeni bir facebook hesabı açıp artık yapacağını ordan yapar ya da şifreyi değiştirir.
Yapabileceğin tek şey inanmış gibi gözüküp takibe almak. Bilgisayara denildiği gibi program kurabilirsin ya da telefonlarını çaktırmadan kurcalayabilirsin.
Bir de dinlediği müzik tarzı değişti mi, kendine artık daha çok özeniyor mu, ayna karşısında daha çok vakit geçiriyor mu, seni artık çok fazla umursamamazlık yapıyor mu, o yanında iken bile kendini daha fazla yalnız hissemeye başladın mı? Eğer alışkanlıkları değişti ise evet maalesef aldatılıyorsun. Hislerin yanılmaz zaten, aldatılıyorsan hissediyorsun inan bana.

ben şunu anlamadım bu kızı buldumu kim olduğu bellimi resimlerinemi bakıyor, bellki eski kız arkadaşı değil de yeni tanıdığı birisidir ben kim olduğunu öğrenseydim kıza eşimin ağzından mesaj atardım o zaman ortaya çıkardı ne olduğu..

Kendine ozendigi soylenemez ama ilgisinin ilk gunlerdeki gibi olmadigi kesin.
Eve geliyor hemen ustunu degisip cekyata uzaniyor.benim tel i eline alip oyun oynuyor.
Bir iki zoraki halimi hatrimi soruyor
Yemek yiyip uyuyor.
Erken kalktigi icin erken uykusu geliyormus.
Halbuki ikimiz de sabah yedide uyaniyoruz.
Velhasil kizlar..isler hic de yolunda gitmiyor.

Bulamamis sanirim ya da bulduysa da arkadas listesine eklememis.
O isimde face te bi suru kisi var.
Hangisinin o oldugunu bilmiyorum ki!

Neslihancim ozel mesaj gonderme hakkim yokmus.o yuzden burdan yaziyorum. inan bana gulmek icimden gelmiyor.o kadar uzgunum ki anlatamam.yoksa ben de isterdimguclu durmayi sallamamayi ama inan bana yapamiyorum.dagildim darmadagin oldum.gececek biliyorum zamanla bu da gececek.destegin icin cok tesrkkurler....

eşinizin yaptıgını kesinlikle onaylamıyorum, bir isim o kadar aratılmaz demekki düzenli takip ediyor bayanı. ama sizin de onun özelini karıştırmanız pek doğru değil

siz isterseniz karıştırmayın eşinizin özelini
neyin doğru olu olmadığını sormamış ayrıca konu sahibi
eşimin benden gizlediği bir özeli varsa kesin bi b.. karıştırıyo demektir
eşler arasında özelmi olurmuş yaaa allahım yarabbim

not:ağzıma böyle kelimeler almam normalde ama arada sabrım taştığı oluyo kusura bakmayın

Bir saat sonra isten gelicek.
Sinir mideme vurdu nasil bulantim var bilseniz..
Herseyi masallardaki gibi sanirdim..
Aska nasil inanirdim..
Ruh esim derdim....
Ya sabir...
Allahim sen buyuksun....

Belki esim bekar oldugunu soyluyordur..alyansini evde birakmis her zamanki gibi..
Onun yaptigini ben de ona yapmak istiyorum. Biliyorum dogru degil ama onun da cani yansin istiyorum

canım onun yaptığını yaparak onun değil kendi canını yakmış olursun
derin nefes al biraz dışarı çık
varsa bi arkadaşına git,en azından kafanı dinliycek şeyler yap yorma kendini
herşey olucana varır
şimdilik aklıma başka şeyler gelmiyo canım,yardımcı olmayı inan çok isterdim
ama ne yapılır ki
anladığım kadarıyla eşin pek umursamıyor.,yanılıyormuyum
gönlünü almak için bişeyler yapıcak mı bakalım

Eve gelmesi yakindir.gorecegiz yine bagirip cagiricak mi.bi aciklamasi olacak mi.hersey bitecek mi..
Allahim bana akil sabir ver nolursun..

canım yasın benden buyuk ama sunu sölım bende evlıyım esımın facenın hareket dökumlerıne bakarım hep... senın bulduğun sey elbette süphelı ama ben meraktan ıbaret olduğunu düşünüyorum... zaten mesaj atsa orda yazıyo msj attı yorum yaptı dıye.... ama sen o kızın facesıne gır bı bak cıddı ılıskısı olduğu kızın ısmını bılıyosundur.. suanda yapacak bısey yok çocuk varmı pekı

Ciddi iliskisi oldugu kizin adi ebru.
Face te aradigi neslihan.
Icten ice kiskanirdim eski iliskisini.benden once yasanmis ve kiz baskasiyla evlenmis diye kiskandigimi caktirmazdim da...
Neslihan cikti bi de basima....
Offff yaaaaa!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…