Aldatılıyormuyum

Bir yıldır şüphelerim vardı ama bi yandanda gunahını almak istemiyordum bu aralar tam eminim Çunki çok değişti yoldan çıktı resmen annesinde dedim oğlun açık saçık kadınlara bakıyor dedim onunda tuhafına gitmedi aynı babası Dedi

Boyu devrilsin.Doyumsuz açgözlü erkek müsveddesi.
Takip et canım,bulabildiğin her delili topla ama asla çaktırma sonra da bas tekmeyi.O şaşkınlık ona yeter zaten.
Zaten hareketleri çok pis gozu doymuyor dışarı çıktığında yolda gördüğü kadınları resmen gözleriyle soyuyor bir kere dedim geçmişte sen hiç başka kadınlarla beraber olduumu saymaya başladı hemen

Emin de olsanız aldattığına dair elinizde delil olmadan karşısına çıktığınızda kesinlikle inkar eder.
Hatta delil olunca bile türlü bahaneler bulup inkar ediyorlar burda açılan konularda da gördük öyle
abuk sabuk şekilde inkar ediyorlar ki.. O yüzden zaten aldatıyorsa kesin birşeyler bulursanız yakında..

Buda oyle inkar ediyor saçma sapan bahaneler buluyor ama benim bi şekilde onunyakalamam lazım yoksa ezilen hep ben oluyorum

Herşey ortada aslında birde az biraz okunaklı yazsanız çok zorlandım valla dedi dedim jöle murat yarım yamalak herşey

Herşey ortada aslında birde az biraz okunaklı yazsanız çok zorlandım valla dedi dedim jöle murat yarım yamalak herşey
Can'ım valla şuan çok stresle yazıyorum size iyiki siz varsınız iyiki bu site var yoksa patlatacak resmen elimden geldiğince daha okunaklı yazmaya çalışacam

Bacım sen muhtemelen aldatılıyorsun, yada bu adam eninde sonunda aldatır..ama zaten boşanamayacak durumda isen, kendi ayaklarının üzerinde durabilene kadar karıştırma derim, açıga çıkarsa nasılsa biliyor ve kabullenmek zorunda diye her boku rahat yiyor bu erkek milleti. Sana tavsiyem vatandaşlıgını al orada, iş bul ayaklarının üstünde dur sonrada tekmeyi basarsın bu adamla hayat geçmez.. Allah yardımcınız olsun.

Geçen gece yarısı kalkıp telini kurcaladım uyuyor sandım megersem oda beni takip ediyormuş napıyon diye
Demek ki tedirgin
Bir süre (afedersiniz) salağa yatın
İlgilenmeyin
Odak konunuz çocuklar olsun
Siz böyle kurcalamaya devam ederseniz oda eğer yapıyorsa ki tedirginliği bir işaret kendince önlemlerini alır.

siz yurtdışındasınız ve çalışmıyorsunuz anladığım kadarıyla. ev hanımısınız ?
Evet Can'ım çalışmıyorum yedi yıllık evliyim ama beni yanına getirmedi anneside turkiyedeydi ona bakmam için beni getirmedi annesine beş yıl boyunca baktım ama annesi beni arkadında bırakıp gitti eşinin yanına beni ortalarda bıraktı iki buçuk yıldır geldim buraya parası gitmesin diyede beni okula göndermedi

Demek ki tedirgin
Bir süre (afedersiniz) salağa yatın
İlgilenmeyin
Odak konunuz çocuklar olsun
Siz böyle kurcalamaya devam ederseniz oda eğer yapıyorsa ki tedirginliği bir işaret kendince önlemlerini alır.
Zaten oyle baktı ben kurcalıyorum watsapına felan bakıyorum ben mesajlarını okumıyim diye silmiş

Hiç hoşlanmadim kocanin tavrindan heleki kardesimle konusuyorum deyip konusmamis olması bana başka birini düsündürdu. Ve neden canı isteyince sen gelmiyorsun aklina demek ki senden uzaklaşmış. Nedeni ne bi al karsina konus. Heleki cevreden de fark edilen bir durumsa çok vahim bir durum demek ki. Acaba bir ay önce ne oldu da adam birden degisti iyi bir düsün bakalim hayatındaki degisiklikleri. Biriyle tanisti mi?
Is hayati vs degisti mi?
Birde telefon numarasiyla online sistemden kimlerle konusmus numaraya bakabilirsjn firsat bulursan al telefonu bi mesaj at sifre al sonra gir bak netten. Al numarayı canim. Bir kadın varsa bu sekilde ögrenebilirsin belki.

Hiç hoşlanmadim kocanin tavrindan heleki kardesimle konusuyorum deyip konusmamis olması bana başka birini düsündürdu. Ve neden canı isteyince sen gelmiyorsun aklina demek ki senden uzaklaşmış. Nedeni ne bi al karsina konus. Heleki cevreden de fark edilen bir durumsa çok vahim bir durum demek ki. Acaba bir ay önce ne oldu da adam birden degisti iyi bir düsün bakalim hayatındaki degisiklikleri. Biriyle tanisti mi?
Is hayati vs degisti mi?
Birde telefon numarasiyla online sistemden kimlerle konusmus numaraya bakabilirsjn firsat bulursan al telefonu bi mesaj at sifre al sonra gir bak netten. Al numarayı canim. Bir kadın varsa bu sekilde ögrenebilirsin belki.

Keske bi yerlerde kalabilme ihtimalin olsaydi bikac gun o evden uzaklasirdin cocuklarinla . yokluunu hissettirmen gerek ona suannakfasinseninle mesgul degil ama biraz uzaklassan bu drfa sana odaklanacak bu kadin niye benden uzaklasiyor diye. Sonra farkinda olacak jendi davranislari yuzunden uzaklastiginu sonrada pismanlik duyacak vicdan azabi cekicek. Cocuklariyla arasi iyiyse cocuklarini ozlegecek seni evde isteyincede acik acik konus bu konulari ben boyle biseyden supheleniyorum eger varsa acikca soyle icime suphe birakma de yazik valla hastaliga kansere kalirsin soyleyim bu supheden. Oyle telde bapiyosun bahcede naptin niye gec geldin su bu sorgularsan cevap alamazsin zaten sikarsinm onun yerine acik acik konus tuvalete telle giriyosun eskiden face ortakti simdi takmiyosun benmle scinsellik yasamiyosun telefonlarin surekli mesgul sen olsan bu harektlerin aldatnaktan baska ne anlama geldigini dusunursun diye sor acikca kinus ya. Yazik gunah. Sende kendine bakim yap ev icinde bile cekici dolas o belkide citir birini dusunuyordur sende citirlas oda seni dusunsun bu kadin niye birden bakim yapmya basladi die. Ama sakin gizli sakli gorusmeler yapiyormus gibi bile yapma. Bu sefer allah kotusun yanlis bisey yapiuosa sende yapuyisun diye senu suclayip hakli cikacak . kendine bakim yap evde daha seksi takil ama bu surecte sende fazla muhatap olma sende uzaklas biraz ondada siru isareti yarat. Hemde ne evlilikler

Hemde ne evlilikler boyle seyleri atlatiyor. Bence sizde atlatirsiniz ilerde hatta kocanla belki aran cok huzel olur ama bu yaptignu unutamadign icn hep onn basina kalkacaksn genelde oyle olur. Evliligini bitirme sadcee dedgm gibi davran biraz pesine dusme kendune bakim yap biraz mesafeli dur . taaki fsrkina varana kadr sana ne olyo hayrdir diye sorana kadt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…