Aldatılıyormuyum

Oturumunuz yok mu, gercekten cok uzucu bir durum. Benim bir tanidigim da ayni sebeplerden oturu bosandi,ama geri gondermediler.cocugunun velayetini devlet ona vermisti ondan mi bilmem geri gelmedi cocuguyla orada yasiyor.devlet is de buluyor.yurt disinda kadinlara sahip cikiyor devlet. Arkadasimin yabanci dili yoktu hatta

Birden tuhaflasmasi, sizinle ilgilenmemesi... Hadi joleyide gectim bahcede hallettimde nedir ya... Gizliden takibe alin..

Gece uyurken bak bakalim telefonuna illaki bi iz vardir üzüldüm yani bu erkekler e rahatmi batiyorki aldatiyorlar umarim ole bisi yoktur

Zaten orası oyle ben yanında yokkenede şimdide başkası var ama onu Allah'ıma havale ediyorum Çunki beni bekçi etti evine annesine rabbim bildiği gibi yapsın

Gece uyurken bak bakalim telefonuna illaki bi iz vardir üzüldüm yani bu erkekler e rahatmi batiyorki aldatiyorlar umarim ole bisi yoktur
Eşimin ailesi boyle zaten gozu doymuyor benim dayımın kızı eşimin dayısıyla evli o benim halimden beter kocası gözüne soka soka dostunu internetlere koyuyor

Murat kaç yaşında kaç yillk evlisiniz?
Çokmu monoton bi hayatıniz var¿
Birdenbire niye bu kadar tuhaflaşmış olaki murat ¿¿burnuma kötü kokular geliyo

Sürekli aldatma hikayeleri çok üzülüyorum korkuyorum adıma her an hepimizin başına gelebilir
Kıyamet alametleri bunlar...
Rabbim eslerimize hidayet versin akıllarını başlarına alsınlar karilarının kıymetini bilsinler bize gözü yerde olan eşler nasip etsin inşaallah bize Allah im.
Allah korkusu olacak bi insanda ben onu bunu bilmem...

Murat kaç yaşında kaç yillk evlisiniz?
Çokmu monoton bi hayatıniz var¿
Birdenbire niye bu kadar tuhaflaşmış olaki murat ¿¿burnuma kötü kokular geliyo
Eşim 30 ben ise 25 yaşındayım kuçuk yaşta evlendim çilesini çekiyorum eşimin ailesininde payı çok bizi hiç yanlız bırakmadılar beraber yaşadık beni hep. Ezdiler

Eşim 30 ben ise 25 yaşındayım kuçuk yaşta evlendim çilesini çekiyorum eşimin ailesininde payı çok bizi hiç yanlız bırakmadılar beraber yaşadık beni hep. Ezdiler
Ezdirme canim sende kendini genceciksin daha...çocuk kac tane var?
Peşini birakma bu işin¿

Amin Can'ım rabbim kimseyi bu duruma koymasın ama insanın inçinde olmazsın Can'ım

Bu muratlardan korkacan. Takibe al bence. Ama uzun süre bişe söyleme.

Amin Can'ım rabbim kimseyi bu duruma koymasın ama insanın inçinde olmazsın Can'ım
Amin inşaallah insan böyle şeyler okuyunca acaba benim Eşim de beni belki aldatıyo olabilirmi diye düşünmüyor değil
Allah sabır versin sana şimdi sakin ortada kesin delil olmadan eşini suçlama çünkü erkelerin böyle durumda hemen üste çıkar yok öyle bişey kafanda kuruyorsun der seni iyice sinirlendirir bence bi takip et edebilirsen teline baksan da fayda etmez kesinlikle salak degılya eve gelmeden once delilleri siliyodur zaten ama belki unuttugu da olabilir yine de her gün ama her gün bak
İş yerine git iş yeri gitmene müsaitse masa başında falan calisiyosa git bak bakalım napiyo süpriz yaptım de
O değil de 1 aydır insan karısına dokunmadan yapamazki ben çok şüphelendim acaba bi kere sen mi yanassan bakalım geri mi çekiliyor

Sizi aldatmıyorsa bile sizden uzaklaşmış ve soğumuş. Aldatmaya bir şey diyemem ama illa aldatması şart değil bu kadar değişimi ben olsam kaldıramazdım.

şarkı ları guzel Dedi

meşkuldu kimle konuştun dedim kardeşimle dedim gizliden sordum kardeşine yok beni hiç aramadı Dedi

arkadaşım bana açmış

Eşin s.cmayi biliyorda sıvamada cok kötü malesef

Bi haltlar karıştırıyor belli. Muhtemelen henüz "aldatamamissa" bile birine kendini beğendirmeye çalışıyor olabilir ya da başlangıç aşamasında biriyle konuşuyor da olabilir. Sıkı takibe almaktan başka yapacak birşey yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…