Aldatılıyormuyum

Boyle bir iş için neden bahçeyi seçmiş arkadaş anlamadım. Heralde fantazi dünyası biraz geniş.
Bu yüzden de monotonluk onu sıkmış olabilir.
Heyecan arıyor senin ki bence al götür bahçeye şaşırt kocani

Ah cnm ya valla o surede napti tabiki os uredede baskalariyla gordu isini bence sen gelincede kopamadi ve devam etti muhtemelen ikinci bi karisi daha vae ve oda senden habersiz 7 yilin 4bucuk yilini yalniz gecirecek degil ya sen annesine baktin oda gununu gun etti valla uzuldum yaa ..okulada gondermedi diyosun suan okuyacak durumun varsaona odaklan ben okumak istiyorum de yada kurs a git calis ayaklarinin uzerinde durmaya basla ozmn napicak bakalim....

Hicbisi kabul edilemez ama bariz yalan söylemiş kardeşi de benle konuşmuyor demiş yalan içine girerse olmaz yalan söylediği için cezasını vermelisin kendi kendini asla yeme git açıkça konuş gerekirse bosanalim de düşünerek kafayı yersin olan sana olur

pis herif..
aldatiyor mu,aldatmaya mi hazirlaniyor orasini Allah bilir.
yurtdisindaysan kendine daha ozen gosterceksin,cunku avrupali kizlar kadinlar genelde dikkat cekici oluyorlar.
giyin kusan,kilon fazlaysa ver,kendine bak..ancak bu sekilde belki ilgisini sana kaydirabilirsin,dil bilmiyorsan acilen ogrenmen lazim..
kimin kimsen yok sanirim,bak canim ayrilamayacaksan adami ayrilcam diye yuze getirme,hic ummadigi anda faka bastir ama dile getirerek basitlestirme.
hep gozun ustunde olsun,msj vs yakaladigin an ekran goruntusu al,delillerin olsun.

Ben de bahçe kısmına takıldım.Nasıl yapmış ulu orta ? Korkunç ...Eşiniz iyice yoldan çıkmış ve sizi hiç umursamıyor .

'Bahçede hallettim o işi' ne demek yahu? Bunu açık açık 1 aydır ilişkiye girmediği karısına niye söyler? Senin için ihtiyaçsa, kadın için de öyle!

Ne düşüncesiz, pislik biriymiş bu böyle! Çapkınlığa giderken yapacağı hazırlığı da senden bekliyor, jölesi eksikti.

Gideceksin bir süre, burnu sürtsün. Veya kalacaksın, burnundan getireceksin.

Sen çok yaşa emi....akşam akşam güldürdün beni sağol

Kıskandırmak istiyorum diyorsun da, kıskandırıp ne yapacaksın ki? Adam senden gitmiş işte, zorla eve bağlayarak ne kadar kontrol altında tutabileceksin sanıyorsun? Kafası başka yerlerde senin Murat'ın iflah olmaz artık geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…