Aldatılıyorsam nasıl yakalarım?

sevakcy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
550
262
103
Arkadaşlar Merhaba..
Ben 11 aylık evliyim. Bugünler de sürekli aldatıldığımı düşünüyorum bilmiyorum belki kendi kendime kuruntu yapıyorum
Ama bugün annemle otururken annem bana eşimle aramın nasıl olduğunu sordu bende şüphelerimden bahsettim oda aynı şekilde kendisininde suphelendigini söyledi. Ya annemin suphelenme sebebi sürekli beni annemlerde bırakıp evde tek kalmak istemesi. Seni annenlere bırakım orada kal deyip beni annemlere bırakıyor 10 gün gel beni al demesem ne zaman geleceksin bile demez. Başta annemin yanında mutlu olayım diye düşünmüştüm ama iş çığırından çıkmaya başladı. Elinden gelse eve koymayacak beni. Benim suplenme sebebim yok ama içime öyle doguyor ne zaman bisey hissetsem başıma gelir. Telefonuna bakıyorum arama gecmisini silmis mesajları silmiş internet geçmişini silmiş hiç bişey bulamıyorum ama içim içimi yiyor bana eskisi gibi samimide davranmıyor of kızlar bilmiyorum kafam karma karışık

arama geçmişini, internet geçmişini bile sürekli temizlemesi başlı başına süphe sebebi zaten
burda çoğu kadın whatsapp web ile kocasının yediği naneleri
sizde deneyin derim
whatsappı pek kullanmıyor işin aslı vodofoneden baktım arama gecmisine filan ordada bisey bulamadım..

Sizi üzmek istemem ama sürekli bırakmak istemesi,dediğiniz gibi ilgisiz olması pek normal bir durum değil bana göre.Üstelik 11 aylık evlisiniz daha,uzun bir süre de değil.
Aynen annemde öyle diyor elinden gelse eve almıcak..

Watsapp web nedir ve nasil kullanacagiz.Rica etsem net bilgi verebilir misiniz.

Sanirim burada okumuştum bazi casus programlar var hem telefonuna hem evdeki bilgisayarına bu programları yukleyebilirsin.ses kaydi bile yapiuormus,evine kamerada koyabilirsin...ama eşinin bir haltlar çevirdiği kesin...bu arada söylemeden edemicem olaki yakaladin evladim için bosanmam dersen hic takibe girme üzülen sen olursun...

whatsappı pek kullanmıyor işin aslı vodofoneden baktım arama gecmisine filan ordada bisey bulamadım..
telefonla çok ilgilenir mi bu adam?
gerçi sizin yanınızda ilgilenmese bile sık sık yalnız kalıyormuş. o arada yapar zaten yapacağını.
benim hiç hoşuma gitmedi bu durum. sizden sakladığı bir şeyler var gibi. 11 aylık evlilikte ne demek sürekli annene göndermek

Büyük konuşmum ama öyle birşey varsa hemen yakalamak istiyorum ki bi an önce boşum onu. Ben asla affetmem ne beni nede çocuğunu asla göremez

Yani benim yanımda oynar ama oyun oynar haberler bakar. Hic biseyini de yakalayamadım hayır kendimi APTAL gibi hissediyorum. psikolojim alt üst oldu

Gitme canım annene onsuz. Eşinle git gel. Kal dersede yok seni çok özlüyorum dersin.
Bide arkadaşın dediği gibi sürpriz yap git.
Ama her konuda yazıldığı gibi eğer birşey yapmıyacaksan düşme peşine canim.

Çocuğu ikiniz de istediniz mi??
Şu an- özür dileyerek soruyorum -cinsel hayatınız iyi mi?
Kimi kadınlar hamileliği bahane edip yaklaştırmıyorlarmış adamı diye duydum ondan sordum

Yani benim yanımda oynar ama oyun oynar haberler bakar. Hic biseyini de yakalayamadım hayır kendimi APTAL gibi hissediyorum. psikolojim alt üst oldu
siz neden öyle hissediyorsunuz ki?
bence ailenizdeyken habersiz atlayın gidin süpriz yaptım diyin.

Çocuğu ikiniz de istediniz mi??
Şu an- özür dileyerek soruyorum -cinsel hayatınız iyi mi?
Kimi kadınlar hamileliği bahane edip yaklaştırmıyorlarmış adamı diye duydum ondan sordum
11 aydir hiç bi zaman hayır demedim. Cocuğu ikimizde istedik rabbim şükürler olsun ki eskidende iyiydi simdide iyi.

Artık öyle yapıyorum zaten gitmiyorum yok eve gelicem diyorum kabul etmiyorum

Şüphelendiği adama ödül gibi bir bebek veren kaçıncı kadınsınız kim bilir ? Boşanmayacaksanız kurcalamayın hiç.
Şüphem bebekden önce yoktu. 15 gün belki biraz daha fazladır var. Öyle bir suphem olsa zaten yapmazdım. Tabikide bosucam beni aldatan adamla yasamaya devam mı edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…