whatsappı pek kullanmıyor işin aslı vodofoneden baktım arama gecmisine filan ordada bisey bulamadım..arama geçmişini, internet geçmişini bile sürekli temizlemesi başlı başına süphe sebebi zaten
burda çoğu kadın whatsapp web ile kocasının yediği naneleri
sizde deneyin derim
Aynen annemde öyle diyor elinden gelse eve almıcak..Sizi üzmek istemem ama sürekli bırakmak istemesi,dediğiniz gibi ilgisiz olması pek normal bir durum değil bana göre.Üstelik 11 aylık evlisiniz daha,uzun bir süre de değil.
telefonla çok ilgilenir mi bu adam?whatsappı pek kullanmıyor işin aslı vodofoneden baktım arama gecmisine filan ordada bisey bulamadım..
Büyük konuşmum ama öyle birşey varsa hemen yakalamak istiyorum ki bi an önce boşum onu. Ben asla affetmem ne beni nede çocuğunu asla göremezSanirim burada okumuştum bazi casus programlar var hem telefonuna hem evdeki bilgisayarına bu programları yukleyebilirsin.ses kaydi bile yapiuormus,evine kamerada koyabilirsin...ama eşinin bir haltlar çevirdiği kesin...bu arada söylemeden edemicem olaki yakaladin evladim için bosanmam dersen hic takibe girme üzülen sen olursun...
Yani benim yanımda oynar ama oyun oynar haberler bakar. Hic biseyini de yakalayamadım hayır kendimi APTAL gibi hissediyorum. psikolojim alt üst oldutelefonla çok ilgilenir mi bu adam?
gerçi sizin yanınızda ilgilenmese bile sık sık yalnız kalıyormuş. o arada yapar zaten yapacağını.
benim hiç hoşuma gitmedi bu durum. sizden sakladığı bir şeyler var gibi. 11 aylık evlilikte ne demek sürekli annene göndermek
siz neden öyle hissediyorsunuz ki?Yani benim yanımda oynar ama oyun oynar haberler bakar. Hic biseyini de yakalayamadım hayır kendimi APTAL gibi hissediyorum. psikolojim alt üst oldu
11 aydir hiç bi zaman hayır demedim. Cocuğu ikimizde istedik rabbim şükürler olsun ki eskidende iyiydi simdide iyi.Çocuğu ikiniz de istediniz mi??
Şu an- özür dileyerek soruyorum -cinsel hayatınız iyi mi?
Kimi kadınlar hamileliği bahane edip yaklaştırmıyorlarmış adamı diye duydum ondan sordum
Artık öyle yapıyorum zaten gitmiyorum yok eve gelicem diyorum kabul etmiyorumGitme canım annene onsuz. Eşinle git gel. Kal dersede yok seni çok özlüyorum dersin.
Bide arkadaşın dediği gibi sürpriz yap git.
Ama her konuda yazıldığı gibi eğer birşey yapmıyacaksan düşme peşine canim.
Artık kabul etmemeye basladim ama bir daha bırakırsa giderim mutlaka daha önce hiç aklıma gelmemişti
siz neden öyle hissediyorsunuz ki?
bence ailenizdeyken habersiz atlayın gidin süpriz yaptım diyin.
Şüphem bebekden önce yoktu. 15 gün belki biraz daha fazladır var. Öyle bir suphem olsa zaten yapmazdım. Tabikide bosucam beni aldatan adamla yasamaya devam mı edicemŞüphelendiği adama ödül gibi bir bebek veren kaçıncı kadınsınız kim bilir ? Boşanmayacaksanız kurcalamayın hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?